הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

פשוט מדהים!! הסיפור המטורף של זוהרית ואבי שהכירו בשליש

לפני שנה איבדתי בפתאומיות את האדם שתמיד תמך בי, אהב אותי, איבדתי את אבא שלי! חלמתי עליו ... שהוא שוכב על מיטה גדולה מחייך ואומר לי: ״עכשיו אני יכול לנוח !״.. לא הבנתי מה הפרוש, אבל שלושה ימים אחרי הבנתי בברור, הבחור שלי הציע לי הצעת נישואין מרגשת!!
זוהרית ואבי | פורסם: 23/07/17 15:53

רציתי להגיד תודה רבה, לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל..

לפני שנה איבדתי בפתאומיות את האדם שתמיד תמך בי, ייעץ לי, דאג לי, אהב אותי, איבדתי את אבא שלי! חודש לפני שנפטר הייתה לנו שיחה שאני לא אשכח לעולם, שיחת נפש, שיחה עמוקה על החיים. הייתי רווקה שחיפשה זיווג בכל מאודה, ואבי שהיה שותף לחיפוש ישב לידי ואמר לי: ״השנה את תמצאי את הזיווג שלך חכי טיפה ותראי שתמצאי, אני אעזור לך. יש אתר של דתיים וחוזרי תשובה כמוך בשם "שליש גן עדן", כנסי אליו ואולי תמצאי את הבחור שלך...?"

שכחתי מהעניין ולאתר לא נכנסתי. חודש אחרי השיחה, אבי נפטר מדלקת בקרום המוח. שבועיים היה בבית החולים, שכוב על המיטה כשהוא מורדם ומונשם. לא עזבתי את מיטתו יום ולילה, חיכינו כולנו וציפינו שיתעורר, לא הפסקנו להתפלל לרפואתו.

לילה אחד ישנתי בביתי והתעוררתי בבהלה. הרגשתי חנק בגרון, הרגשתי שאין לי אויר, מועקה גדולה רבצה על ליבי בשעה 2:00 בלילה. מבלי לדעת, הבנתי שקרה משהו ואכן זאת הייתה השעה שאבי החזיר את נשמתו לבורא עולם. והבשורה המרה לא איחרה לבוא, הבשורה שאף אדם בעולם לא היה מייחל לשמוע. הרגשתי שהשמיים נפלו עליי, חושך בעיניים - צרחתי צרחה מרה וגדולה של כאב. נסעתי לבית החולים כשכולי ממרת בבכי, כדי להיפרד ממנו בפעם האחרונה. הוא היה נראה כל כך שלו ורגוע ללא כל המכשירים, מואר בפנים עם חצי חיוך ,כמו מלאך...

שלושה חודשים לאחר מכן ישבתי אצל חברה בבית ראיתי שהיא נמצאת באתר שליש גן עדן. ואז פתאום נפל לי האסימון.. היי, זה האתר שאבא שלי סיפר לי עליו. מייד נרשמתי אליו בלי לחשוב פעמיים, בעזרת חברתי האהובה. בהתחלה, יצאתי לשתי פגישות דרך האתר שלא צלחו ורציתי לצאת מהאתר.

באותו שבוע נסענו שתינו לטייל בעזריאלי. ושם היא אמרה לי: "בואי נלך לגבעתיים, יש צדיק שקבור שמועיל ועוזר לכל מי שפוקד את קברו, הצדיק משטפנשט". הלכנו יחדיו, ושם בכיתי, התפללתי והדלקתי נרות, ביקשתי מעמקי נשמתי את הזיווג שלי. באותו השבוע, בליל שישי לפנות בוקר חלמתי על אבא שלי. הוא עמד בפתח הכניסה של הבית כשהוא לבוש חולצה לבנה וכיפה לבנה גדולה על ראשו, נדמה כמלאך. 

הוא החזיק בידו בחור גבוה עם חולצה מכופתרת כחולה, בחור שבחיים לא ראיתי לפני כן. אבי ניגש אליי ואמר לי: "זה הבחור שלך!!! אמרתי לך שאני אביא אותו, שמרי עליו..".

אחרי 4 ימים נכנסתי שוב לאתר ושם ראיתי אותו. בפגישה הראשונה שלנו הוא בא עם החולצה הכחולה מהחלום!! אני יודעת שזה נשמע הזוי, אבל חשוב לי לציין, שהחלום היה אמיתי לגמריי והתרחש מול עיניי! לא ראיתי את הבחור לפני כן, מעולם.

ואכן, אבי צדק, ברוך השם הכל צלח, פגישה ועוד פגישה ועוד. הרגשתי הרגשה חזקה שזה הבחור שמיועד לי. אחרי שנת האבל של אבי, חלמתי עליו שוב, על אבא שלי.. שהוא שוכב על מיטה גדולה מחייך ואומר לי: ״עכשיו אני יכול לנוח !״ ..

לא הבנתי מה הפרוש, אבל שלושה ימים אחרי הבנתי בברור, הבחור שלי הציע לי הצעת נישואין מרגשת !! 

אבי דאג לי גם אחרי מותו, הקב״ה עזר לאבי להביא לי את הזיווג שחיכה לי. והנה בשעה טובה, שמחה אני לבשר לכם שאנחנו מתחתנים בעוד חודשיים בערב ראש חודש ניסן. אז תודה רבה לקב״ השסובב את הכל, דרך אבא שלי היקר ז״ל , ודרך התפילות בצדיק משטפנשט ודרך האתר שליש גן עדן שמשם כל התחיל בזכותכם. הכל הסתובב לי כמו גלגל..

תודה רבה ♥♥♥

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

רציתי להגיד תודה רבה, לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל..

לפני שנה איבדתי בפתאומיות את האדם שתמיד תמך בי, ייעץ לי, דאג לי, אהב אותי, איבדתי את אבא שלי! חודש לפני שנפטר הייתה לנו שיחה שאני לא אשכח לעולם, שיחת נפש, שיחה עמוקה על החיים. הייתי רווקה שחיפשה זיווג בכל מאודה, ואבי שהיה שותף לחיפוש ישב לידי ואמר לי: ״השנה את תמצאי את הזיווג שלך חכי טיפה ותראי שתמצאי, אני אעזור לך. יש אתר של דתיים וחוזרי תשובה כמוך בשם "שליש גן עדן", כנסי אליו ואולי תמצאי את הבחור שלך...?"

שכחתי מהעניין ולאתר לא נכנסתי. חודש אחרי השיחה, אבי נפטר מדלקת בקרום המוח. שבועיים היה בבית החולים, שכוב על המיטה כשהוא מורדם ומונשם. לא עזבתי את מיטתו יום ולילה, חיכינו כולנו וציפינו שיתעורר, לא הפסקנו להתפלל לרפואתו.

לילה אחד ישנתי בביתי והתעוררתי בבהלה. הרגשתי חנק בגרון, הרגשתי שאין לי אויר, מועקה גדולה רבצה על ליבי בשעה 2:00 בלילה. מבלי לדעת, הבנתי שקרה משהו ואכן זאת הייתה השעה שאבי החזיר את נשמתו לבורא עולם. והבשורה המרה לא איחרה לבוא, הבשורה שאף אדם בעולם לא היה מייחל לשמוע. הרגשתי שהשמיים נפלו עליי, חושך בעיניים - צרחתי צרחה מרה וגדולה של כאב. נסעתי לבית החולים כשכולי ממרת בבכי, כדי להיפרד ממנו בפעם האחרונה. הוא היה נראה כל כך שלו ורגוע ללא כל המכשירים, מואר בפנים עם חצי חיוך ,כמו מלאך...

זוהרית ואבי, 23/07/17 15:53
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

heart מזל טובבב

! דווח למנהל האתר

ממש מרגש.עצוב .ושמח.שיהיה רק במזל טוב ובהצלחה בהמשך...

! דווח למנהל האתר

פשוט... סיפור מדהים:)

המונמון מזל"ט

! דווח למנהל האתר

מזל טוב זוג יקר הרבה שמחה אושר ואושר מכולנו..

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שמח לשמוע על רמת הרוחניות שהייתה שם ושמאמין שעוד תמשיך להיות איתכם. מי יתן ותקימו בית נאמן בישראל ושתמיד תהיו אחד לצד השנייה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב..סיפור השגחה מרגש

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אבי וזוהרית!!

סיפור מרגש ומדהים

שתיזכו הצלחה אושר ושמחה כל חייכם.

! דווח למנהל האתר