הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

שמחה ואהבה גדולה :) מזל טוב ענק לדוד ונועה!!

בלי שליש גן עדן אין שום סיכוי שהמפגש בינינו היה קורה. שנינו שירתנו בתפקידים תובעניים בצבא בחילות שונים, ושום פלטפורמת היכרויות אחרת לא התאימה לנו. היום אנחנו נשואים בשמחה ואהבה גדולה, מרגישים שזה זיווג אמיתי משורש נשמתנו...
דוד ונועה | פורסם: 09/07/17 16:51

נועה ואני התחתנו לפני שנה וחצי, ובלי שליש גן עדן אין שום סיכוי שהמפגש בינינו היה קורה.   

נועה במקור מאשקלון ואני במקור ממושב כרם בן זמרה בצפון. שנינו שירתנו בתפקידים תובעניים בצבא בחילות שונים, ושום פלטפורמת היכרויות אחרת לא התאימה לנו. בהתחלה שנינו היינו סקפטים לגבי היכרויות באינטרנט, כי עד לאותה נקודה מצאנו את עצמנו במערכות יחסים שהחיים זימנו לנו, אבל בשלב מסויים הרגשנו שלמצוא את השותף האמיתי לדרך בדור שלנו ובקצב החיים המטורף שאנחנו חיים זו כמעט משימה בלתי אפשרית וסיוע נצרך פה.  

זה מה שהוביל אותנו להחלטה להירשם לאתר למרות הסטיגמות, החשיפה המבוכה, קטנות האמונה והפחד להתאכזב. היום אנחנו יודעים שכל הדברים שחששנו מהם היו רק עכבות מדומות, וברוך השם שנתן לנו את הכוחות לשים אותם בצד ולהיות מספיק אמיצים וכנים להתמסר לחיפוש הכי גדול שיש בחיים האלה.   

היום אנחנו נשואים בשמחה ואהבה גדולה, מרגישים שזה זיווג אמיתי משורש נשמתנו ומודים לשליש גן עדן על המרחב שהם יצרו שמאפשר לבנות עולמות.

תודה תודה תודה.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

נועה ואני התחתנו לפני שנה וחצי, ובלי שליש גן עדן אין שום סיכוי שהמפגש בינינו היה קורה.   

נועה במקור מאשקלון ואני במקור ממושב כרם בן זמרה בצפון. שנינו שירתנו בתפקידים תובעניים בצבא בחילות שונים, ושום פלטפורמת היכרויות אחרת לא התאימה לנו. בהתחלה שנינו היינו סקפטים לגבי היכרויות באינטרנט, כי עד לאותה נקודה מצאנו את עצמנו במערכות יחסים שהחיים זימנו לנו, אבל בשלב מסויים הרגשנו שלמצוא את השותף האמיתי לדרך בדור שלנו ובקצב החיים המטורף שאנחנו חיים זו כמעט משימה בלתי אפשרית וסיוע נצרך פה.  

דוד ונועה, 09/07/17 16:51
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

בשעה טובה תדעו רק אושר ועושר ותזכו להקיים בת נאמן בישראל

! דווח למנהל האתר

בהצלחה רבה! חמודים מאוד!

! דווח למנהל האתר