לצוות שליש גן עדן,
אנחנו שמחים ונרגשים לספר בכל הזדמנות לכולם שהכרנו דרך אתר שליש גן עדן!
דוד פנה אליי דרך המלצת המערכת, הוא היה הבן אדם הראשון שדיברתי איתו מהאתר... ברגע ששמעתי את הקול שלו, ידעתי שהוא מצא אותי! היה שווה לחכות כל כך הרבה שנים כדי לזכות בטוב ביותר!!
כל הקשר שלנו מלווה בהשגחות פרטיות ב"ה שבכל פעם חיזקו אותנו יותר ויותר שנועדנו האחד לשניה. דוד הציע לי נישואין לאחר 8 חודשי חברות במסעדה שנפגשנו בה בפגישה הראשונה ובאותו שולחן שישבנו בפגישה הראשונה. התחתנו לאחר שלושה חודשים מההצעה, בראש חודש אדר תשע"ז.
אני יכולה לומר שהייתי סקפטית מאוד לגבי אתרי הכרויות, אף פעם לא עבד אצלי... אבל כשידעתי שקיים אתר למסורתיים ודתיים נרשמתי בבטחון מלא והרגשתי ששם אני יכולה למצוא מישהו שדומה לי ומתאים לי מבחינת השקפה דתית.
אני ממליצה לכל המקורבים שלי להירשם לאתר "שליש גן עדן" צריך להאמין ולבטוח בקדוש ברוך הוא ולעשות השתדלויות לקרב את הזיווג - אסור להתייאש זה מגיע בסופו של דבר ברגע הכי נכון וברגע שהכי מוכנים לזוגיות.
ממליצים מכל הלב על האתר!! מאחלים לכל הרווקים והרווקות למצוא במהרה ממש בע"ה את הזיווג הראוי להם משורש נשמתם, בלי מניעות ובלי עיכובים ולבנות בנין עדי עד!
באהבה,
הדר הודיה ודוד בונן
לצוות שליש גן עדן,
אנחנו שמחים ונרגשים לספר בכל הזדמנות לכולם שהכרנו דרך אתר שליש גן עדן!
דוד פנה אליי דרך המלצת המערכת, הוא היה הבן אדם הראשון שדיברתי איתו מהאתר... ברגע ששמעתי את הקול שלו, ידעתי שהוא מצא אותי! היה שווה לחכות כל כך הרבה שנים כדי לזכות בטוב ביותר!!
הדר ודוד, 28/05/17 18:21