שליש גן עדן היקרים!
רוצים לומר תודה גדולה על היותכם שליחים להקמת הבית שלנו.
הכרנו לפני כשנה דרך האתר. יוסף היה אחרי לא מעט דייטים מהאתר שלא צלחו, ואני לעומת זאת, הייתי חדשה ממש... יוסף הוא בעצם הבחור הראשון איתו יצאתי דרך האתר... בול פגיעה כמו שאומרים :) אחרי 8 חודשים של אהבה, חוויות משותפות ובניית הקשר בנינו, יוסף הציע לי נישואין.
אין ספק שיש לכם חלק גדול בבית שהקמנו, ואנחנו חייבים לכם אינסוף תודות. שהקב״ה ימלא את ידיכם ברכה והצלחה ותזכו להיות חלק מעוד בתים רבים בעם ישראל. אנחנו נמשיך בעז״ה לחזק אתכם במלאכת הקודש שלכם ואין ספק שנמליץ לכל חברינו הרווקים והרווקות להירשם ולנסות למצוא את שאהבה נפשם.
ספיר ויוסף וידל
שליש גן עדן היקרים!
רוצים לומר תודה גדולה על היותכם שליחים להקמת הבית שלנו.
הכרנו לפני כשנה דרך האתר. יוסף היה אחרי לא מעט דייטים מהאתר שלא צלחו, ואני לעומת זאת, הייתי חדשה ממש... יוסף הוא בעצם הבחור הראשון איתו יצאתי דרך האתר... בול פגיעה כמו שאומרים :) אחרי 8 חודשים של אהבה, חוויות משותפות ובניית הקשר בנינו, יוסף הציע לי נישואין.
יוסף וספיר, 23/04/17 15:09
תזכו שרצון השם,יקבע החלטות בביתכם ,וכל אחד יתיישר בעזרת השני לפי הרצון הנ"ל,וממילא אין בביתכם וויכוחים או וויתורים לעולם-please 24/7(:
ליוסף וספיר ברכותיי לבנין עדי עד יהי רצון שישרה בביתכם גילה רינה דיצה אהבה ואחוה שלום ורעות.דור ישרים ואהבת עולם.באהבת ישראל!!!![]()
מזל טוב לכם יוסף משליש גן עדן ניד 0523622737 ירושלים עיר הקודש