הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

אחד מהסיפורים המרגשים שקיבלנו!! שיהיה במזל טוב :)

נרשמנו לאתר ואחר התנסות קצרה, גילינו שדווקא דרך האתר, החיפוש הקל עלינו ועזר לנו לקבל הצעות שקרובות ודומות לסטטוס שלנו... ב"ה פתחנו דרך חדשה יחד, לפרק ב' וזכינו לחבוק לפני חודשיים, תינוק חדש שהכניס המון אור ושמחה לחיינו...
יעקב ואילנה | פורסם: 23/02/17 17:17

הכל מאיתו יתברך, אז בוודאי שהכל לטובה... כך, גם הסיפור שלי היה נראה מורכב ומאתגר, אך נפלאות דרכי הבורא שחיבר בינינו דרכיכם.

שנינו נרשמנו לאתר, בהתחלה בהסתייגות ומחוסר ברירה, כי בכל זאת לא חשבנו שמשם זה יגיע. אך, כשבמציאות ההיצע לגרושים צעירים עם ילד, אינו רב במיוחד, החלטנו לקחת את המושכות ביד. נרשמנו לאתר ואחר התנסות קצרה, גילינו שדווקא דרך האתר, החיפוש הקל עלינו ועזר לנו לקבל הצעות שקרובות ודומות לסטטוס שלנו.

וככה בעצם הגענו אחד לשני, עם רקע משותף, שנינו עברנו פרק א' עם ילד, לי בן, לו בת, התחלנו להתקרב לאט... ולאחר חצי שנה של קשר רציני, זכינו להתחתן שנה שעברה.

ב"ה פתחנו דרך חדשה יחד, לפרק ב' וזכינו לחבוק לפני חודשיים, תינוק חדש שהכניס המון אור ושמחה לחיינו.

אז תודה רבה לכם שליש... אנחנו עשינו רק את ההשתדלות, ה' עשה את העבודה, ודרכיכם נפתחה לנו דלת לאהבה.

אוהבים ומעריכים, יעקב ואילנה.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

הכל מאיתו יתברך, אז בוודאי שהכל לטובה... כך, גם הסיפור שלי היה נראה מורכב ומאתגר, אך נפלאות דרכי הבורא שחיבר בינינו דרכיכם.

שנינו נרשמנו לאתר, בהתחלה בהסתייגות ומחוסר ברירה, כי בכל זאת לא חשבנו שמשם זה יגיע. אך, כשבמציאות ההיצע לגרושים צעירים עם ילד, אינו רב במיוחד, החלטנו לקחת את המושכות ביד. נרשמנו לאתר ואחר התנסות קצרה, גילינו שדווקא דרך האתר, החיפוש הקל עלינו ועזר לנו לקבל הצעות שקרובות ודומות לסטטוס שלנו.

יעקב ואילנה, 23/02/17 17:17
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

יאא איזה מרגש!! המון מזל טוב! :)

! דווח למנהל האתר

הרבה מזל טוב, שמחה, נחת והצלחה בכל מעשה ידיכם

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב...

אני גרושה ללא... וכמעט ואין פניות שהן בסטטוס כמו שלי...וגם אם כן לא רציני.

לדעתי כל הצלחה מכאן.תלויה ב2 הפרטנרים...

תצליחו.כייף לשמוע.מברוק :)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ענק

! דווח למנהל האתר