הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

הנס קרה וקורה :) מזל טוב ליסכה ואליהו שהכירו באתר!

עברנו דרך פתלתלה עד שהגענו לזה וברוך ה' הנס קרה וקורה. הכרנו לפני כשנה וחצי באתר. כשפתחתי פרופיל, הוא היה בין הראשונים ששלחתי להם הודעה. רק לאחר שנה הוא ענה לי.
יסכה ואליהו | פורסם: 23/02/17 11:42

לצוות שליש גן עדן

שלום וברכה!

בחסדי ה' שמחה לבשר לכם שאנחנו מתחתנים!!!

עברנו דרך פתלתלה עד שהגענו לזה וברוך ה' הנס קרה וקורה.

הכרנו לפני כשנה וחצי באתר.כשפתחתי פרופיל, הוא היה בין הראשונים ששלחתי להם הודעה. רק לאחר שנה (!) הוא ענה לי. כשצחקתי שלקח לו זמן הסתבר שהוא בכלל חשב שהוא פונה אלי ראשון ואז כשרענן את הכרטיס מחדש ראה את ההודעה שלי... (הוא לא ראה את ההודעה שלי בזמנו כי הקפיא את הכרטיס)

בתחילת הקשר, נפגשנו במשך חודש וחצי. היה חיבור חזק והרבה אהבה אבל גם היה לנו מורכב וקשה מאוד יחד, זה פשוט לא עבד ונגמר מהר. לפני 4 חודשים (כשנה אחרי) אליהו נכנס שוב לחיי, בהתחלה בתור ידידים-אחים אבל די מהר זה התפתח לקשר מבורך ומשמח. ברוך ה' הפעם ראינו כי טוב.

היינו צריכים לעבור את מה שעברנו מאז שנפרדנו ועד שנפגשנו שוב, כדי שנוכל להסתכל עלינו ואחת על השניה באור הנכון ולראות שזה זה. ממש פלא פלאים.

נסתרות דרכי האל וברוכים אתם שגלגל דרככם את הנס העצום הזה

תבורכו ותמשיכו לזכות להיות צינור לחיבורים טובים וברי קיימא.

כל טוב וחודש מבורך ומלא אור.

יסכה ואליהו

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות שליש גן עדן

שלום וברכה!

בחסדי ה' שמחה לבשר לכם שאנחנו מתחתנים!!!

עברנו דרך פתלתלה עד שהגענו לזה וברוך ה' הנס קרה וקורה.

הכרנו לפני כשנה וחצי באתר.כשפתחתי פרופיל, הוא היה בין הראשונים ששלחתי להם הודעה. רק לאחר שנה (!) הוא ענה לי. כשצחקתי שלקח לו זמן הסתבר שהוא בכלל חשב שהוא פונה אלי ראשון ואז כשרענן את הכרטיס מחדש ראה את ההודעה שלי... (הוא לא ראה את ההודעה שלי בזמנו כי הקפיא את הכרטיס)

יסכה ואליהו, 23/02/17 11:42
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב!!!

שמח מאוד בשבילכם!!!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בקרוב אצל כולםם

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר