לצוות שליש גן עדן
הסיפור שלי מתחיל בגיל 22 פלוס. הייתי סטודנטית שלמדה שנה אחרונה ניהול משאבי אנוש. חיפשתי זיווג, וכאחת שגדלה בסביבה דתית של בנות, לא ידעתי מאיפה זה יגיע? במעונות הסטודנטים בשדרות, הייתה לי שותפה שהחליטה, שזה הזמן שאכיר מישהו רציני. היא ניסתה לשכנע אותי להירשם לאתר הכרויות, ואני לא הסכמתי כיוון שלא האמנתי בהיכרות דרך האינטרנט. חשבתי שזאת ברירת מחדל אחרונה. אך, כשראתה שאינני עושה שום צעד בעניין, החליטה לרשום אותי בעצמה לשליש גן עדן.
לאחר שבוע בלבד, הכרתי דרך האתר, את ליאב שהיה אז בן 28. אחרי שהוא היה שנה באתר ויצא לדייטים רבים. הוא פנה אליי, השיחה זרמה ולמעשה הוא היה הראשון שיצאתי איתו דרכיכם.
10 חודשים יצאנו וכבר קיבלתי הצעת נישואין מרגשת בטיסה בשמי הארץ. לאחר שנה ושלושה חודשים נישאנו.
ואז הבנתי שאין דרך אחרת להכיר מאשר ליזום ולהיחשף. ואחרי שזכיתי להינשא, שכנעתי חברה להירשם, שגם היא לא הייתה מלכתחילה בעניין.. ועכשיו היא מאורסת דרכיכם ועוד חודש היא מתחתנת.
וזה המקום להודות לכם שליש גן עדן, שבזכותכם הקמנו בית כשר ונאמן בישראל :)
ליאב ועדן.
לצוות שליש גן עדן
הסיפור שלי מתחיל בגיל 22 פלוס. הייתי סטודנטית שלמדה שנה אחרונה ניהול משאבי אנוש. חיפשתי זיווג, וכאחת שגדלה בסביבה דתית של בנות, לא ידעתי מאיפה זה יגיע? במעונות הסטודנטים בשדרות, הייתה לי שותפה שהחליטה, שזה הזמן שאכיר מישהו רציני. היא ניסתה לשכנע אותי להירשם לאתר הכרויות, ואני לא הסכמתי כיוון שלא האמנתי בהיכרות דרך האינטרנט. חשבתי שזאת ברירת מחדל אחרונה. אך, כשראתה שאינני עושה שום צעד בעניין, החליטה לרשום אותי בעצמה לשליש גן עדן.
ליאב ועדן, 16/02/17 12:02