מה הסיכוי ששלושה אחים מתוך משפחה אחת יתחתנו אחד אחרי השני תוך שנה אחת? ושלושתנו יכירו מתוך אתר הכרויות אחד...? מטורף הא?!
זה בעצם הסיפור של המשפחה שלנו, ואתם - שליש גן עדן הייתם אפליקציית ה"וויז" שלנו לחיפוש ולסוף מסע הרווקות. למעשה בזכותכם הגענו ליעד.
והאמת שההורים שלי לא ציפו שהמזל ירעיף עליהם כל כך הרבה אושר ביחד, אחד אחרי השני. אז בזמן שאחותי לימור התחתנה דרכיכם, ליאב היה מאורס לעדן, ואני ניסיתי את מזלי באתר. 8 ימים אחרי החתונה של לימור, זכיתי להכיר את רעות, פניתי אליה באתר ואחרי התכתבות בווטסאפ, קבענו להיפגש. אך בפועל, לא הצלחתי להגיע אליה לדייט ברכב, כי אחי ליאב לקח אותו לעדן. התלבטתי אם לצאת אליה בקטנוע, אך ויתרתי על הרעיון משום שלא ראיתי שזה שייך לדייט ראשון. לא היה לי נעים, אבל לא יכולתי להגיע אליה למרות שקבענו. וואף על פי כן,היא החליטה לבוא עד אליי מבת ים לרמת גן, כשאני מכוון אותה תוך כדי הנסיעה. נפגשנו בפארק הלאומי ואז נוכחתי לגלות שבמציאות היא הרבה יותר יפה מאשר באתר. ואחרי הכרות אינטנסיבית, הצעתי לה נישואין. ורק לפני מספר שבועות, זכינו להתחתן בזכותכם.
אז מה היה להורים שלי השנה? 3 חתונות, 3 הצעות נישואין: כששלומי הציע ביבשה, כשליאב הציע באויר, ברחיפה ואני בצלילה בתוך המים, אין ספק שלאהבה שלנו אין גבולות.
ואין ספק שכל זה לא היה קורה בלעדיכם, כי רצף כזה טוב של אושר יכול לצאת רק ממקום איכותי וחזק שתופס תאוצה במהירות כל כך גבוהה..
אוהבים ומודים על הכל,
רעות ולירן :)
מה הסיכוי ששלושה אחים מתוך משפחה אחת יתחתנו אחד אחרי השני תוך שנה אחת? ושלושתנו יכירו מתוך אתר הכרויות אחד...? מטורף הא?!
זה בעצם הסיפור של המשפחה שלנו, ואתם - שליש גן עדן הייתם אפליקציית ה"וויז" שלנו לחיפוש ולסוף מסע הרווקות. למעשה בזכותכם הגענו ליעד.
לירן ורעות, 16/02/17 11:10