הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

שאלה עוקצנית :) מזל טוב גם למיכל ודוד שהכירו בשליש!

הכרתי בחור ויצאנו תקופה רצינית רגע לפני האירוסין הבחור קיבל רגליים קרות... באותו שבוע הכרתי ב"ה את בעלי. פניתי אליו בשאלה עוקצנית בעקבות מה שהוא כתב על הבחורה שהוא מחפש, ומשם...
מיכל ודוד | פורסם: 25/12/16 15:44

צוות שליש גן עדן היקרים!!!

הייתי רשומה לאתר הרבה זמן, דחפתי הרבה חברות להירשם- רובן התחתנו גם דרך האתר  :) 

הכרתי בחור ויצאנו תקופה רצינית רגע לפני האירוסין הבחור קיבל רגליים קרות. הוא חזר אחרי 8 חודשים וגם כמעט היו אירוסין- וגם אז הוא קיבל רגליים קרות בשנית. 

יצאתי מהאתר, כבר לא הייתי מסוגלת להיכנס. היה בי המון צער וכאב. בפסח שנה שעברה שלחתם לי מבצע על חידוש מנוי, ואמרתי לעצמי שעבר מספיק זמן וזו הזדמנות לעשות שוב את המאמץ שלי בעניין. 

עשיתי מנוי חדש- וכמו בכל הסיפורים היפים, באותו שבוע הכרתי ב"ה את בעלי. פניתי אליו בשאלה עוקצנית בעקבות מה שהוא כתב על הבחורה שהוא מחפש, ומשם... הכל התגלגל ב"ה לטובה ובשמחה רבה.

זכינו להתחיל את הדרך שלנו אצלכם באתר, וזכינו אחד בשניה- וב"ה מאז זוכים בכך כל יום מחדש. 

מציאת בן זוג אמנם לא דרך קלה כ"כ תמיד, אבל אנחנו שמחים ומודים על מה שהיה- זה הפך אותנו למי שאנחנו.

תודה רבה :)

מיכל ודוד [לבקשת הזוג, השמות האמיתיים שמורים במערכת]

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

צוות שליש גן עדן היקרים!!!

הייתי רשומה לאתר הרבה זמן, דחפתי הרבה חברות להירשם- רובן התחתנו גם דרך האתר  :) 

הכרתי בחור ויצאנו תקופה רצינית רגע לפני האירוסין הבחור קיבל רגליים קרות. הוא חזר אחרי 8 חודשים וגם כמעט היו אירוסין- וגם אז הוא קיבל רגליים קרות בשנית. 

יצאתי מהאתר, כבר לא הייתי מסוגלת להיכנס. היה בי המון צער וכאב. בפסח שנה שעברה שלחתם לי מבצע על חידוש מנוי, ואמרתי לעצמי שעבר מספיק זמן וזו הזדמנות לעשות שוב את המאמץ שלי בעניין. 

עשיתי מנוי חדש- וכמו בכל הסיפורים היפים, באותו שבוע הכרתי ב"ה את בעלי. פניתי אליו בשאלה עוקצנית בעקבות מה שהוא כתב על הבחורה שהוא מחפש, ומשם... הכל התגלגל ב"ה לטובה ובשמחה רבה.

זכינו להתחיל את הדרך שלנו אצלכם באתר, וזכינו אחד בשניה- וב"ה מאז זוכים בכך כל יום מחדש. 

מציאת בן זוג אמנם לא דרך קלה כ"כ תמיד, אבל אנחנו שמחים ומודים על מה שהיה- זה הפך אותנו למי שאנחנו.

תודה רבה :)

מיכל ודוד [לבקשת הזוג, השמות האמיתיים שמורים במערכת]

מיכל ודוד, 25/12/16 15:44
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.