הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

בלתי נפרד :) מזל טוב למיכאל וטליה שהכירו בשליש!

מיכאל שלח לי הודעה... הודעה ראשונה שאחריה באו עוד אין ספור.. לאחר יומיים נפגשנו ומאותו הרגע אנחנו חלק בלתי נפרד... שנינו גרושים והורים לילדים. חשוב לציין שלפרק ב' בחיים אתה ניגש מלא בחששות...
מיכאל וטליה | פורסם: 09/10/16 13:36

צוות שליש גן עדן היקרים,שמי טליה בת 29, בעלי מיכאל בן 33.שנינו גרושים והורים לילדים. חשוב לציין שלפרק ב' בחיים אתה ניגש מלא בחששות. לפני שנה (17.9.15) מיכאל שלח לי הודעה... הודעה ראשונה שאחריה באו עוד אין ספור.. לאחר יומיים נפגשנו ומאותו הרגע אנחנו חלק בלתי נפרד.

לאחר 3 חודשי הכרות הגיעה ההצעה המרגשת שמיכאל הציע לי. כעבור שלושה חודשים נוספים נישאנו בחתונה מרגשת ביותר.כיום אנו נשואים כבר חצי שנה, חצי שנה מלאה בחוויות אושר ואהבה.אנו רוצים להודות מעומק הלב לאתר הנפלא שליש גן עדן, שאם לא הוא כנראה שלא היינו מכירים.ברוך ה' שזיכנו להשלים האחד את השניה. 

טליה ומיכאל

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

צוות שליש גן עדן היקרים,שמי טליה בת 29, בעלי מיכאל בן 33.שנינו גרושים והורים לילדים. חשוב לציין שלפרק ב' בחיים אתה ניגש מלא בחששות. לפני שנה (17.9.15) מיכאל שלח לי הודעה... הודעה ראשונה שאחריה באו עוד אין ספור.. לאחר יומיים נפגשנו ומאותו הרגע אנחנו חלק בלתי נפרד.

מיכאל וטליה, 09/10/16 13:36
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

איזה סיפור מרגש ונותן תקווה לכולנו!!

מי ייתן שתדעו רק אהבה,אושר ,נחת אחווה ורעות אחד מהשניה:)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אושר ועושר ובריאות אמן כן יהי רצון

! דווח למנהל האתר