הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

מזל טוב ענק ליהודית ודני שהכירו בשליש!

בשעה טובה ומוצלחת מצאתי את החצי השני שלי דרך האתר שליש גן עדן.. ללא האתר לא היה סיכוי שנכיר, מכיוון שדני מאילת ואני מירושלים... רצינו להפיח תקווה בעיקר לפרק ב' שמתקשים מאוד למצוא את זיווגם..
יהודית ודני | פורסם: 05/09/16 16:11

לכבוד האתר שליש גן עדן,

בשעה טובה ומוצלחת מצאתי את החצי השני שלי דרך האתר שליש גן עדן. 

בעלי ואני רוצים להביע את הכרת הטוב, ולהודות מקרב לב על השליחות החשובה שלכם. אני הייתי גרושה שנים רבות, ודני בעלי האהוב התאלמן לפני כשנה וחצי. לא האמנתי באתר וגם דני, אך כשה' מחליט משהו, גם שדכן אלקטרוני יודע לעבוד. ללא האתר לא היה סיכוי שנכיר, מכיוון שדני מאילת ואני מירושלים... 

רצינו להפיח תקווה בעיקר לפרק ב' שמתקשים מאוד למצוא את זיווגם. הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו. יהודית ודני

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לכבוד האתר שליש גן עדן,

בשעה טובה ומוצלחת מצאתי את החצי השני שלי דרך האתר שליש גן עדן. 

בעלי ואני רוצים להביע את הכרת הטוב, ולהודות מקרב לב על השליחות החשובה שלכם. אני הייתי גרושה שנים רבות, ודני בעלי האהוב התאלמן לפני כשנה וחצי. לא האמנתי באתר וגם דני, אך כשה' מחליט משהו, גם שדכן אלקטרוני יודע לעבוד. ללא האתר לא היה סיכוי שנכיר, מכיוון שדני מאילת ואני מירושלים... 

רצינו להפיח תקווה בעיקר לפרק ב' שמתקשים מאוד למצוא את זיווגם. הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו. יהודית ודני

יהודית ודני, 05/09/16 16:11
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

ברכה והצלחה בדרכם החדשה,שתדעו רק אושר ,אהבה ונחת אחד מהשנייה:)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב:) בריאות, אושר והרבה שמחה♡

! דווח למנהל האתר

מרגש מאוד ונוטע תקווה.

בהצלחה והרבה אושר בע"ה !!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והצלחה בחיים המשותפים אהבה ונתח

! דווח למנהל האתר

מרגש!

! דווח למנהל האתר

אתם נותנים תקווה לכך, שזה אפשרי, זוגיות שנייה.?

! דווח למנהל האתר

פישש ריגשתם אותי.!!! אתם נראים זוג שנשוי שנים רבות...וכן אתם נותנים לי תקווה לפרק ב' ...תצליחו..מברוק

! דווח למנהל האתר

ואגב ורד שיחקת אותה בתגובה!! הגברים לא מוכנים  להשתדל בגרוש

! דווח למנהל האתר