הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

מרגיש אחרת :) מזל טוב לשחר ושמרית שהכירו בשליש!!

וואוו אז מאיפה מתחילים... הכרנו בתחילת אוקטובר הורדתי את האפליקציה לפלאפון ולא ממש האמנתי שאמצא את שאהבה נפשי... מתוך כמה הודעות שקיבלתי הייתה את ההודעה של שחר... משהו בו הרגיש לי אחרת...
שחר ושמרית | פורסם: 31/07/16 15:28

לשליש גן עדן רצינו להגיד תודה ענקיייית בזכותכם הכרנו ותוך זמן קצר עמדנו מתחת לחופה... וואוו אז מאיפה מתחילים... לשנינו זה פרק ב׳ שחר גרוש ללא ילדים ואני גרושה עם נסיכה מהממת בת 10...

הכרנו בתחילת אוקטובר הורדתי את האפליקציה לפלאפון ולא ממש האמנתי שאמצא את שאהבה נפשי... מתוך כמה הודעות שקיבלתי הייתה את ההודעה של שחר... משהו בו הרגיש לי אחרת... קבענו להיפגש אחרי כמה ימים... באותו יום שהיינו צריכים להיפגש קיבלתי רגליים קרות ורציתי לבטל את הפגישה שלנו.. אחרי שיחה עם שחר החלטתי שניפגש קרוב לבית שלי.. וכך היה...

יצאנו דיברנו צחקנו ובפעם הראשונה הרגשתי משהו עצום... חזרתי הביתה ואחותי דיברה איתי שאלה אותי איך היתה הפגישה? עניתי לה ישר הוא יהיה בעלי!!!! מסתבר שגם שחר ישר עדכן את משפחתו שהוא מצא את האחת!! אחרי חודש וחצי שחר הציע לי נישואין... ולפני שלושה שבועות התחתנו :) 

זכיתי להכיר גבר מצחיק.. אוהב.. שאפתן.. מעניק.. גבר מלא בנתינה.. גבר שמקבל את הבת שלי באהבה ענקית :)

וזה הזמן שלנו להודות לכם.. "לפעמים הכי חשוך לפני עלות השחר", כל הזמן להישאר עם האמונה..

שמרית & שחר טלקר 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לשליש גן עדן רצינו להגיד תודה ענקיייית בזכותכם הכרנו ותוך זמן קצר עמדנו מתחת לחופה... וואוו אז מאיפה מתחילים... לשנינו זה פרק ב׳ שחר גרוש ללא ילדים ואני גרושה עם נסיכה מהממת בת 10...

הכרנו בתחילת אוקטובר הורדתי את האפליקציה לפלאפון ולא ממש האמנתי שאמצא את שאהבה נפשי... מתוך כמה הודעות שקיבלתי הייתה את ההודעה של שחר... משהו בו הרגיש לי אחרת... קבענו להיפגש אחרי כמה ימים... באותו יום שהיינו צריכים להיפגש קיבלתי רגליים קרות ורציתי לבטל את הפגישה שלנו.. אחרי שיחה עם שחר החלטתי שניפגש קרוב לבית שלי.. וכך היה...

שחר ושמרית, 31/07/16 15:28
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב
! דווח למנהל האתר

איזה אושר על פניכם!!שהחיוך לא ירד לכם לעןלם:)

! דווח למנהל האתר

איזה יופי... תזכו לשנים רבות:)

! דווח למנהל האתר

נועדתם זו לזה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מגיע לכם.שניכם נראים מקסימים.ומתאימים.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והרבה הצלחה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתזכו לחיי שיתוף ואחוה

! דווח למנהל האתר

משמח שב"ה נמצא החצי השני, אושר ועושר עם המון אהבה ונתינה,

מזל טוב בקרוב לכולנו. 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והמון הצלחה כל הברכות

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ...אושר ואהבה.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב המון אושר ואהבה?

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והרבה מאוד הצלחה

! דווח למנהל האתר

אין יאוש בעולם! מרומם את הלב ונותן הרבה תקווה. שיהיה לכם רק מזל ורק טוב בכל מכל כל בע״ה

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ענקק!!

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב ותאריכו ימים עד 120 נשואים ומאושרים (בקרוב אצלי שאמצא את זיווגי בעז"ה יתברך

! דווח למנהל האתר

וואווו יפה ..בהצלחה לנצח אושר ועושר מבורך

! דווח למנהל האתר