לשליש גן עדן רצינו להגיד תודה ענקיייית בזכותכם הכרנו ותוך זמן קצר עמדנו מתחת לחופה... וואוו אז מאיפה מתחילים... לשנינו זה פרק ב׳ שחר גרוש ללא ילדים ואני גרושה עם נסיכה מהממת בת 10...
הכרנו בתחילת אוקטובר הורדתי את האפליקציה לפלאפון ולא ממש האמנתי שאמצא את שאהבה נפשי... מתוך כמה הודעות שקיבלתי הייתה את ההודעה של שחר... משהו בו הרגיש לי אחרת... קבענו להיפגש אחרי כמה ימים... באותו יום שהיינו צריכים להיפגש קיבלתי רגליים קרות ורציתי לבטל את הפגישה שלנו.. אחרי שיחה עם שחר החלטתי שניפגש קרוב לבית שלי.. וכך היה...
יצאנו דיברנו צחקנו ובפעם הראשונה הרגשתי משהו עצום... חזרתי הביתה ואחותי דיברה איתי שאלה אותי איך היתה הפגישה? עניתי לה ישר הוא יהיה בעלי!!!! מסתבר שגם שחר ישר עדכן את משפחתו שהוא מצא את האחת!! אחרי חודש וחצי שחר הציע לי נישואין... ולפני שלושה שבועות התחתנו :)
זכיתי להכיר גבר מצחיק.. אוהב.. שאפתן.. מעניק.. גבר מלא בנתינה.. גבר שמקבל את הבת שלי באהבה ענקית :)
וזה הזמן שלנו להודות לכם.. "לפעמים הכי חשוך לפני עלות השחר", כל הזמן להישאר עם האמונה..
שמרית & שחר טלקר
לשליש גן עדן רצינו להגיד תודה ענקיייית בזכותכם הכרנו ותוך זמן קצר עמדנו מתחת לחופה... וואוו אז מאיפה מתחילים... לשנינו זה פרק ב׳ שחר גרוש ללא ילדים ואני גרושה עם נסיכה מהממת בת 10...
הכרנו בתחילת אוקטובר הורדתי את האפליקציה לפלאפון ולא ממש האמנתי שאמצא את שאהבה נפשי... מתוך כמה הודעות שקיבלתי הייתה את ההודעה של שחר... משהו בו הרגיש לי אחרת... קבענו להיפגש אחרי כמה ימים... באותו יום שהיינו צריכים להיפגש קיבלתי רגליים קרות ורציתי לבטל את הפגישה שלנו.. אחרי שיחה עם שחר החלטתי שניפגש קרוב לבית שלי.. וכך היה...
שחר ושמרית, 31/07/16 15:28
משמח שב"ה נמצא החצי השני, אושר ועושר עם המון אהבה ונתינה,
מזל טוב בקרוב לכולנו.
אין יאוש בעולם! מרומם את הלב ונותן הרבה תקווה. שיהיה לכם רק מזל ורק טוב בכל מכל כל בע״ה
המון מזל טוב ותאריכו ימים עד 120 נשואים ומאושרים (בקרוב אצלי שאמצא את זיווגי בעז"ה יתברך