הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

יוצאים לעצמאות :) מזל טוב לאור ושמחה שהכירו בשליש!

לאחר התלבטויות.. החלטתי שאני פותחת כרטיס ועושה עוד צעד בהשתדלותי לקראת חתונה.. ובאמת, לאחר שנפגשנו כל הספקות והחששות נעלמו! פגשתי בחור מדהים ומיוחד במידותיו, בדיוק מה שחיפשתי...
אור ושמחה | פורסם: 08/05/16 18:11

לצוות שליש גן עדן היקר!

לאחר התלבטויות ויחס אמביוולנטי שלי כלפי האתר (מאוד לא רציתי לחשוף את עצמי לעיני כל... לא האמנתי שזה באמת עובד וכו') החלטתי שאני פותחת כרטיס ועושה עוד צעד בהשתדלותי לקראת חתונה. לפני כשמונה חודשים, שמחה שלח אליי הודעה וביקש להכיר. בהתחלה התלבטתי מאוד האם זה אפשרי בגלל הרקע המאוד שונה שכל אחד מאתנו בא ממנו (שמחה עלה לארץ לפני כשנתיים מבריה"מ וחזר בתשובה ואני נולדתי כאן וגדלתי בבית דתי) אבל החלטתי לנסות בכל זאת...

ובאמת, לאחר שנפגשנו כל הספקות והחששות נעלמו!

פגשתי בחור מדהים ומיוחד במידותיו, בדיוק מה שחיפשתי... אישיות מיוחדת שלא ראיתי אצל אף אחד אחר שפגשתי קודם, לאחר כמה חודשי היכרות החלטנו שאנו מתחתנים וב"ה נישאנו לפני חודש!

לכן, רצינו להודות מקרב לב לצוות האתר על היזמה המבורכת ועל כך שלקחתם חלק נכבד בהקמת הבית שלנו, ולכל הזוגות שעוד מחפשים, לאחל שתמצאו ב"ה עוד השנה את זיווגכם מתוך שמחה ושלמות אמתית. שנשמע בשורות טובות!

אור ושמחה 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות שליש גן עדן היקר!

לאחר התלבטויות ויחס אמביוולנטי שלי כלפי האתר (מאוד לא רציתי לחשוף את עצמי לעיני כל... לא האמנתי שזה באמת עובד וכו') החלטתי שאני פותחת כרטיס ועושה עוד צעד בהשתדלותי לקראת חתונה. לפני כשמונה חודשים, שמחה שלח אליי הודעה וביקש להכיר. בהתחלה התלבטתי מאוד האם זה אפשרי בגלל הרקע המאוד שונה שכל אחד מאתנו בא ממנו (שמחה עלה לארץ לפני כשנתיים מבריה"מ וחזר בתשובה ואני נולדתי כאן וגדלתי בבית דתי) אבל החלטתי לנסות בכל זאת...

ובאמת, לאחר שנפגשנו כל הספקות והחששות נעלמו!

אור ושמחה, 08/05/16 18:11
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

ווא, ממש מרגש! 

הרבה הרבה מזל טוב(-: האור שנמשך לשמחה, השמחה שהובילה לאור. 

! דווח למנהל האתר
מזל טוב, יהר"צ שביתכם יהיה בית מלא תוכן , אהבה וכמובן הרבה אור ושמחה ♡
! דווח למנהל האתר

מזל טוב !!! מאחלת לכם שהשכינה תהיה ביניכם והאהבה תנצח את כל הקשיים

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובהצלחה

! דווח למנהל האתר

מי ייתן שתעניקו אחד לשניה רק אור ושמחה!!

! דווח למנהל האתר