בשעה טובה התחתנו!!
לא להאמין שבהשגחה פרטית שכזאת נפגשנו באתר! אני נכנסתי לתומי לעדכן פרופיל כשמנחם (בעלי) צד אותי בשאלה תמימה של: "מה הולך?". חשבתי לעצמי- "מי זה?! למה שאנחנו נתאים?!". אבל משהו בי הרשה לי לתת לאחד הזה לזרום. דיסקסנו קצת באתר עד שהסכמתי לתת לו מספר טלפון.
זה התחיל במפגש קצת מפוחד על פסי הרכבת הקלה בירושלים והמשיכה אל תוך ניחוחות שוק בן יהודה. אחרי ארוחת צהריים מגניבה ב'האגס1' יצאנו אל אוויר ההרים הצלול במעלות גן סאקר. עוד לא ידענו שהמפגש התמים והחביב הזה יהפוך לאבן פינה לקשר שלא מהעולם הזה! דייט רדף דייט, שיחות לא נגמרות אל תוך השעות הקטנות של הבוקר, ותוכנו נצרף אהבה גדולה ממגנטת!
אחר ששה שבועות (בעצם פחות, אבל אל תגלו ;) ) התארסנו והיום ב"ה אנחנו נשואים ומאושרים!
רצינו רק להודות לכם כידו הארוכה של הקב"ה שאפשר מפגש לא ייאומן זה בין אנשים כה שונים אך כה משלימים! ה' יברך אתכם על פעלכם הגדול ושבמהרה כל הרווקים והרווקות ימצאו את חלקם המשלים!!
בברכה,
רחלי ומנחם פדר
*קרדיט לצלם שלנו על התמונה - "שילה תיעוד באומנות"!
בשעה טובה התחתנו!!
לא להאמין שבהשגחה פרטית שכזאת נפגשנו באתר! אני נכנסתי לתומי לעדכן פרופיל כשמנחם (בעלי) צד אותי בשאלה תמימה של: "מה הולך?". חשבתי לעצמי- "מי זה?! למה שאנחנו נתאים?!". אבל משהו בי הרשה לי לתת לאחד הזה לזרום. דיסקסנו קצת באתר עד שהסכמתי לתת לו מספר טלפון.
רחלי ומנחם, 25/04/16 15:34