הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

מאפלה לאורה :) מזל טוב לאורית ושלומי שהכירו בשליש!

נכנסתי רק כדי למחוק ת'התראות שאני מקבלת למכשיר. אחרי שבועיים בעלי שלח לי הודעה שנית, ומשומה החלטתי לענות. ומשם הכל התגלגל.. לפני ארבעה חודשים התחתנו..
אורית ושלומי | פורסם: 17/04/16 16:55

ובזאת ההזדמנות להודות לכם שבזכות האתר מצאתי ת'חצי השני שלי, האושר של חיי, קרן האושר שלי.

לפני ארבעה חודשים התחתנו. שנה בול לפני, התחיל סיפור חיי..

נישאתי לראשונה, חודש אחרי עזבתי את הבית (מסיבות שלא כאן המקום לפרט), המסע לקבלת הגט שלי לא היה קל, במיוחד שנודע לי שאני בהריון. בשעה טובה קיבלתי ת'גט. והיה ברור לי שאני נרשמת לאתר רק כדי שאומר שאני עושה את ההשתדלות שלי. לא באמת מצאתי לנכון לרצות או לחפש מישהו באמת.

ואז בעלי, שלח לי הודעה. לא, ממש לא כמו בסיפורים, שעניתי ומפה התפתחה רומנטיקה נפלאה. ההפך, התעלמתי מההודעה לחלוטין. זה היה בתקופה שהתייאשתי מהאתר לחלוטין, שנכנסתי רק כדי למחוק ת'התראות שאני מקבלת למכשיר. אחרי שבועיים בעלי שלח לי הודעה שנית, ומשומה החלטתי לענות. ומשם הכל התגלגל. זכיתי בגבר תומך בתקופה שאבי נפטר, אחרי זה בטרום לידה, בלידה עצמה, וכיום אנחנו נשואים. ואני יודעת, שגם בחלום הככככיייי שחור (או ורוד. תלוי בנקודת מבט. אחרי הגירושין שלי זה היה אפילו בחלום הכי שחור) לאאא חלמתי למצוא את עצמי שנה אחרי הנישואין הראשונים שלי נשואה בשנית עם גבר חלומותיי וילדה מדהימה שמאוהבת בבעלי בצורה לא רגילה.

אז תודה לכםםםםםם על האתר, כי אתםםם הייתם השליחים המדהימים שלי להוציא אותי מאפלה לאורה. להוכיח לי שתמיד תמיד יש אופציה לבנות גשרים מדהימים מעל דרכים שנשרפו וששרפו.

תודה ענקיתתת, אורית ושלומי. 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

ובזאת ההזדמנות להודות לכם שבזכות האתר מצאתי ת'חצי השני שלי, האושר של חיי, קרן האושר שלי.

לפני ארבעה חודשים התחתנו. שנה בול לפני, התחיל סיפור חיי..

נישאתי לראשונה, חודש אחרי עזבתי את הבית (מסיבות שלא כאן המקום לפרט), המסע לקבלת הגט שלי לא היה קל, במיוחד שנודע לי שאני בהריון. בשעה טובה קיבלתי ת'גט. והיה ברור לי שאני נרשמת לאתר רק כדי שאומר שאני עושה את ההשתדלות שלי. לא באמת מצאתי לנכון לרצות או לחפש מישהו באמת.

ואז בעלי, שלח לי הודעה. לא, ממש לא כמו בסיפורים, שעניתי ומפה התפתחה רומנטיקה נפלאה. ההפך, התעלמתי מההודעה לחלוטין. זה היה בתקופה שהתייאשתי מהאתר לחלוטין, שנכנסתי רק כדי למחוק ת'התראות שאני מקבלת למכשיר. אחרי שבועיים בעלי שלח לי הודעה שנית, ומשומה החלטתי לענות. ומשם הכל התגלגל. זכיתי בגבר תומך בתקופה שאבי נפטר, אחרי זה בטרום לידה, בלידה עצמה, וכיום אנחנו נשואים. ואני יודעת, שגם בחלום הככככיייי שחור (או ורוד. תלוי בנקודת מבט. אחרי הגירושין שלי זה היה אפילו בחלום הכי שחור) לאאא חלמתי למצוא את עצמי שנה אחרי הנישואין הראשונים שלי נשואה בשנית עם גבר חלומותיי וילדה מדהימה שמאוהבת בבעלי בצורה לא רגילה.

אז תודה לכםםםםםם על האתר, כי אתםםם הייתם השליחים המדהימים שלי להוציא אותי מאפלה לאורה. להוכיח לי שתמיד תמיד יש אופציה לבנות גשרים מדהימים מעל דרכים שנשרפו וששרפו.

תודה ענקיתתת, אורית ושלומי. 

אורית ושלומי, 17/04/16 16:55
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

יופי אני שמח 

מזל טוב!!!

! דווח למנהל האתר

אורית ושלומי שפע ברכות והמון מזל טוב ........קדימה עכשיו מתחילים ילדים מקיר לקיר והקדוש ברוך ידאג לשאר חג שמח וכשר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לזוג האנונימי שמח בשמחתכם אושר  שלום אהבה ואחווה .

! דווח למנהל האתר

ווא! סיפור מרגש. המון אושר והצלחה!!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מרגש וכנה במיוחד! מזל טוב והרבה אושר!! דווקא ה'אגביות' של ההכרות ביניכם, כפי שאתם מספרים כאן, מעודדת ומעוררת תקווה. תודה על השיתוף

! דווח למנהל האתר
מזל טוב
! דווח למנהל האתר

איזה סיפור מדהים!!אין ספק נותן תקוות וציפיות!!

שתהיו מאושרים תמיד ושתשרור בביתכם תמיד אהבה ,אחווה ורעות:)

! דווח למנהל האתר

וואוו שאפו לשניכםםם. איזה נס!!

שיהיה הרבה שלום בית בע"ה.

! דווח למנהל האתר