לאתר שליש גן עדן שלום וברכה!
תודה לאל ולכם שלוחיו, ב"ה מצאנו האחד את השנייה בעזרתכם וזכינו להתחתן! רצינו ממש להודות לכם שסייעתם בעדנו להכיר בעזרתכם!
כשנכנסנו לאתר (ואני אישית מאמין שככה כל אחד/ת חושבים..) לא האמנו שנכיר את החצי השני שלנו, זה אינטרנט ורק אחרים האמת מצליחים איתו אבל אנחנו נכיר בדרך הישנה והטובה!
למה?? כי זה מה תמיד מטפטפים לנו בראש שחיים לא באמת יבואו מאינטרנט! אז המשכתי לחפש בעזרת שדכנים ושדכניות! (רק שתעריכו, כמה הפתעה זה היה, עדיין מתקשרות אלי שדכניות שאומרות ש"הן שכחו להתעדכן מה קורה איתי ועם הבחורה שהן הכירו לי!"..)
ולאחר כמה הכרויות וניסיונות של שנינו, מצאנו בחסדי השם יתברך את מה שחיפשה נפשנו במשך כל חיינו, ואנחנו מציעים לכל הרווקים והרווקות להמשיך כמובן להתפלל על זיווג ויחד עם זאת, לקחת את זה ברצינות ולהבין שהזיווג יגיע בעזרתו+ השתדלותכם (ואם כבר אפשר בנוחות מהאינטרנט, אז למה לא??)אני יכול לומר, שכבר אחרי מס' פגישות אמרתי לדבי שתחי'ה, שאני מבין ש"זה זה", ידעתי ורציתי שדבורה תהיה אשתי לעד ולעולמי עולמים..!! כבר בדייטים הראשונים דיברנו על חתונה והיום בחסדי השם יתברך, לאחר חצי שנה, זכינו ואנחנו כבר נשואים ב"ה ועדיין משתדלים תמיד לומר: "הודו להשם כי טוב כי לעולם חסדו"!!!!!!!
אנו ממש רוצים לאחל בהצלחה לכל המחפשים/ות ולהבהיר "אתם בע"ה תמצאו את החצי השני"! ובעזרתו הדבר יקרה מהר מאוד אמן!!!!
מאחלים ומברכים,
נתנאל & דבורה צפתי
לאתר שליש גן עדן שלום וברכה!
תודה לאל ולכם שלוחיו, ב"ה מצאנו האחד את השנייה בעזרתכם וזכינו להתחתן! רצינו ממש להודות לכם שסייעתם בעדנו להכיר בעזרתכם!
כשנכנסנו לאתר (ואני אישית מאמין שככה כל אחד/ת חושבים..) לא האמנו שנכיר את החצי השני שלנו, זה אינטרנט ורק אחרים האמת מצליחים איתו אבל אנחנו נכיר בדרך הישנה והטובה!
למה?? כי זה מה תמיד מטפטפים לנו בראש שחיים לא באמת יבואו מאינטרנט! אז המשכתי לחפש בעזרת שדכנים ושדכניות! (רק שתעריכו, כמה הפתעה זה היה, עדיין מתקשרות אלי שדכניות שאומרות ש"הן שכחו להתעדכן מה קורה איתי ועם הבחורה שהן הכירו לי!"..)
נתנאל ודבי, 11/02/16 19:20