הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

בסוף זה קורה :) מזל טוב לבינת ואלברט שהכירו בשליש!

ראיתי שבינת פנתה אלי בעבר. דיברנו בטלפון, והייתה שיחה מאוד נעימה, וקבענו להיפגש, והייתה פגישה מדהימה, כבר בפעם הראשונה מצאנו חן אחד בעיניי השנייה מאוד. משם הכל זרם לכיוון חתונה..
בינת ואלברט | פורסם: 11/02/16 19:16

שליש גן עדן היקרים !

התמונה הזאת בזכותכם ובזכות הקב"ה! (והחתונה גם :) ב"ה)

ת'אמת-אני באופן אישי התייאשתי כבר מהאתר ואמרתי לעצמי שיותר אני לא ניכנס לאתר, כי נחלתי המון אכזבות עם הבנות שיצאתי מהאתר. לפני שסגרתי את המנוי אמרתי לעצמי "בא ננסה עוד פעם אחת", עברתי על כל הבנות שפנו אלי ולא חזרתי אליהן. ראיתי שבינת פנתה אלי בעבר. דיברנו בטלפון, והייתה שיחה מאוד נעימה, וקבענו להיפגש, והייתה פגישה מדהימה, כבר בפעם הראשונה מצאנו חן אחד בעיניי השנייה מאוד. משם הכל זרם לכיוון חתונה ולאחר 5 חודשים התחתנו, ב"ה. המון המון תודה לכם – שליש גן עדן על האפשרות שנתתם לנו  להכיר אחד את השני ולהקים בית נאמן בארץ ישראל. שתמשיכו במעשיכם הברוכים, ושתמשיכו להיות שליחים נאמנים. אין בפינו אלא לומר תודה לאבינו שבשמיים על המתנה הכי נפלאה שנתן לנו לכל החיים.

מאחלים לכל החברים הנמצאים באתר שבעז"ה תמצאו את הזיווג המתאים לכם משורש נשמתכם ושתקימו בית נאמן בארץ ישראל המושתת על תורה מצוות מעשים טובים וגמילות חסדים ויראת שמים אמתית והכי הכי חשוב לא להתייאש, ולהאמין. בסוף זה קורה -בעז"ה.

המון תודה

בינת ואלברט :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שליש גן עדן היקרים !

התמונה הזאת בזכותכם ובזכות הקב"ה! (והחתונה גם :) ב"ה)

ת'אמת-אני באופן אישי התייאשתי כבר מהאתר ואמרתי לעצמי שיותר אני לא ניכנס לאתר, כי נחלתי המון אכזבות עם הבנות שיצאתי מהאתר. לפני שסגרתי את המנוי אמרתי לעצמי "בא ננסה עוד פעם אחת", עברתי על כל הבנות שפנו אלי ולא חזרתי אליהן. ראיתי שבינת פנתה אלי בעבר. דיברנו בטלפון, והייתה שיחה מאוד נעימה, וקבענו להיפגש, והייתה פגישה מדהימה, כבר בפעם הראשונה מצאנו חן אחד בעיניי השנייה מאוד. משם הכל זרם לכיוון חתונה ולאחר 5 חודשים התחתנו, ב"ה. המון המון תודה לכם – שליש גן עדן על האפשרות שנתתם לנו  להכיר אחד את השני ולהקים בית נאמן בארץ ישראל. שתמשיכו במעשיכם הברוכים, ושתמשיכו להיות שליחים נאמנים. אין בפינו אלא לומר תודה לאבינו שבשמיים על המתנה הכי נפלאה שנתן לנו לכל החיים.

בינת ואלברט, 11/02/16 19:16
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב..ברוך ד'! בשעה טובה:) בקרוב אצל כולם.

! דווח למנהל האתר

ברכה והצלחה שפע ברוחניות בניין עדי עד

והלוואי שבורא עולם יסכה אתכם לתאומים אכיה"ר

! דווח למנהל האתר

יזכה

! דווח למנהל האתר