לצוות שליש גן עדן,
גם אנחנו זכינו להכיר דרככם ולהינשא תוך 4 חודשים.
נרשמתי לאתר שנה שעברה בספטמבר, ובנובמבר, אחרי חודשים של פעילות באתר, הכרתי את מידד. אף אחד לא היה דומה לו, ברצינות, בנכונות לבוא מהקריות ולפגוש אותי במרכז. מתחילת הקשר, הרגשנו שנוצר בינינו חיבור חזק -כמגנט, הנשמות שלנו התאחדו לשלמות אחת של חופה ונישואין.
חשוב לי לציין, שאני הייתי בגישה מאוד אנטי לגבי אתרי הכרויות, ובכל זאת על אף הקושי להיפתח, החלטתי בראש השנה של שנה שעברה לפתוח את הראש, לשנות גישה ולתת לזה סיכוי.
ראיתי ששני אנשים שהכרתי זכו להתחתן דרכיכם וקיבלתי גם המלצות טובות על האתר ולכן נרשמתי. ההכרות שלי עם מידד, ניפצה את כל המיתוסים שהיו לי על אתרי הכרויות. ראיתי שהאתר הזה מלא באנשים רציניים ואיכותיים. שמחתי לגלות שטעיתי, נכנסתי לבד ויצאתי עם בן זוג לחיים עם בעל מיוחד, שנקרו דרכינו דרך אתרכם המיוחד.
תודה על הכל,
ליז ומידד :)
לצוות שליש גן עדן,
גם אנחנו זכינו להכיר דרככם ולהינשא תוך 4 חודשים.
נרשמתי לאתר שנה שעברה בספטמבר, ובנובמבר, אחרי חודשים של פעילות באתר, הכרתי את מידד. אף אחד לא היה דומה לו, ברצינות, בנכונות לבוא מהקריות ולפגוש אותי במרכז. מתחילת הקשר, הרגשנו שנוצר בינינו חיבור חזק -כמגנט, הנשמות שלנו התאחדו לשלמות אחת של חופה ונישואין.
חשוב לי לציין, שאני הייתי בגישה מאוד אנטי לגבי אתרי הכרויות, ובכל זאת על אף הקושי להיפתח, החלטתי בראש השנה של שנה שעברה לפתוח את הראש, לשנות גישה ולתת לזה סיכוי.
ליז ומידד, 08/11/15 16:38