הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

פנים אל מול פנים :) מזל טוב לשי ושלי שהכירו בשליש!

הייתי באתר שנתיים עד שיום אחד, ביום הראשון של חול המועד פסח נכנסתי שוב.. אחרי שבועיים של קשר אינטנסיבי שי נפגש עם ההורים שלי והציג את עצמו כחתני לעתיד, ושבוע אחרי הוא הציע לי נישואין.. תוך חודשיים היינו מתחת לחופה.
שי ושלי | פורסם: 19/10/15 14:19

לצוות שליש גן עדן שלום. 

גם אני זכיתי להכיר דרכיכם. הייתי באתר שנתיים עד שיום אחד, ביום הראשון של חול המועד פסח נכנסתי שוב מתוך שעמום. נכנסתי דרך הנייד וראיתי שמשתמש בשם "שי" צפה בי, פתחתי את הכרטיס שלו ושמתי לב שהוא יותר קטן ממני בגיל. מיד עלתה בי המחשבה, תסגרי את הכרטיס ותמשיכי הלאה. ניסיתי לסגור את הכרטיס על ידי סימון האיקס בפינה מספר פעמים, אך הכרטיס "נתקע" פתוח, "מסרב" להסגר. אז בלית ברירה שלחתי הודעה בסגנון: "חג שמח" ובזה החלטתי לסיים ולהמשיך הלאה. למרבה הפלא, ההודעה הזאת הובילה להתכתבות רציפה של 3 ימים, עד שזכינו להפגש ביום הרביעי פנים מול פנים.

אחרי שבועיים של קשר אינטנסיבי שי נפגש עם ההורים שלי והציג את עצמו כחתני לעתיד,  ושבוע אחרי הוא  הציע לי נישואין.. תוך חודשיים היינו מתחת לחופה.

החיבור שנרקם בינינו היה מהיר  בגלל שהיינו משוחררים, הלכנו עם הלב, מלאים באושר ואהבה זכה וטהורה. מלכתחילה לא הייתי בוחרת לצאת עם בחור שקטן ממני בגיל, מה שחיפשתי הוא לא בהכרח מה שהתאים לי. המציאות מוכיחה לנו שצריך לתת הזדמנות לכולם ולא לפסול ע"פ גיל או קריטריון חיצוני אחר. פשוט לתת ללב להפתח וללכת על זה עד הסוף. לנסות להפגש ולראות כי אין טוב ממראה עיניים ששם אתה מגלה שמאחורי הכרטיס עומד אדם נפלא שהוא עולם ומלואו. 

אז לכם, שליש גן עדן רציתי להודות על ה"שי" שהכנסתם לתוך חיי, על החיבור המיוחד שנרקם בזכותכם, על הבית שנבנה מתוך פועלכם. תמשיכו בעשייתכם המרובה ותזכו לשמוע עוד הרבה קולות ששון ושמחה.

בברכה, שלי ושי

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות שליש גן עדן שלום. 

גם אני זכיתי להכיר דרכיכם. הייתי באתר שנתיים עד שיום אחד, ביום הראשון של חול המועד פסח נכנסתי שוב מתוך שעמום. נכנסתי דרך הנייד וראיתי שמשתמש בשם "שי" צפה בי, פתחתי את הכרטיס שלו ושמתי לב שהוא יותר קטן ממני בגיל. מיד עלתה בי המחשבה, תסגרי את הכרטיס ותמשיכי הלאה. ניסיתי לסגור את הכרטיס על ידי סימון האיקס בפינה מספר פעמים, אך הכרטיס "נתקע" פתוח, "מסרב" להסגר. אז בלית ברירה שלחתי הודעה בסגנון: "חג שמח" ובזה החלטתי לסיים ולהמשיך הלאה. למרבה הפלא, ההודעה הזאת הובילה להתכתבות רציפה של 3 ימים, עד שזכינו להפגש ביום הרביעי פנים מול פנים.

אחרי שבועיים של קשר אינטנסיבי שי נפגש עם ההורים שלי והציג את עצמו כחתני לעתיד,  ושבוע אחרי הוא  הציע לי נישואין.. תוך חודשיים היינו מתחת לחופה.

שי ושלי, 19/10/15 14:19
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.