הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

באהבה ובאמונה :) מזל טוב גם למירי ודרור שהכירו בשליש!

לא האמנו שזה יכול לקרות גם לנו... ראינו את כל הסיפורים באתר והתפללנו כל אחד בנפרד שבורא עולם ישלח גם לנו את זיווגנו.. ידוע לכל שלמצוא זיווג לפרק ב יותר קשה מפרק א.. מיד בפגישתנו הראשונה הרגשנו שאנחנו נשמות תאומות שנפגשו.. ברוך השם התחתנו לאחר חודשיים...
מירי ודרור | פורסם: 03/09/15 18:05

לא האמנו שזה יכול לקרות גם לנו...ראינו את כל הסיפורים באתר והתפללנו כל אחד בנפרד שבורא עולם ישלח גם לנו את זיווגנו.. ידוע לכל שלמצוא זיווג לפרק ב יותר קשה מפרק א.. בגלל שהייתי גרושה + 1 היה לי החשש האם בן הזוג שאפגוש יאהב את בני בדיוק כפי שיאהב אותי..

את דרור פגשתי באתר לאחר שנתיים של גירושים.. מיד בפגישתנו הראשונה הרגשנו שאנחנו נשמות תאומות שנפגשו.. ברוך השם התחתנו לאחר חודשיים של הכרות..אני רוצה להודות בראש ובראשונה לבורא עולם ששלח לנו כשליחים את אתר "שליש גן עדן" שדרכו הכרנו אחרת אולי לא היינו נפגשים...תודה, מירי ודרור דדון

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לא האמנו שזה יכול לקרות גם לנו...ראינו את כל הסיפורים באתר והתפללנו כל אחד בנפרד שבורא עולם ישלח גם לנו את זיווגנו.. ידוע לכל שלמצוא זיווג לפרק ב יותר קשה מפרק א.. בגלל שהייתי גרושה + 1 היה לי החשש האם בן הזוג שאפגוש יאהב את בני בדיוק כפי שיאהב אותי..

מירי ודרור, 03/09/15 18:05
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

איזה זוג חמוד!!שיהיה לכם ברכה והצלחה בדרככם החדשה:)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לזוג הצעיר,ברכות ואושרתתרוו אושר ונחת מחייכם המשותפים.

! דווח למנהל האתר