הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

למצוא את האחד!! מזל טוב לזוג היקר :)

אנשים מופתעים כשהם שומעים שהכרנו "דרך האינטרנט" אבל גם לי וגם לבעלי היה ברור שזו הדרך שנוחה לנו! אני יכולה להגיד, שאם רוצים ומתאמצים, אפשרי בהחלט למצוא את בני המין השני הפוטנציאלים לפגישה, ואם יש באמת מזל וסייעתא דשמיא אז גם מוצאים את ה-אחד!
- | פורסם: 13/08/15 15:08

לצוות המקסים של שליש גן עדן,

אומנם עברה כמעט שנה, אבל אף פעם לא מאוחר מידי בכדי להודות לכם על החלק הגודל שלקחתם בהיכרות שלנו. הרבה אנשים מופתעים כשהם שומעים שהכרנו "דרך האינטרנט" אבל גם לי וגם לבעלי היה ברור שזו הדרך שנוחה לנו! ומאז לא מפסיקים להציע לעוד חברים להצטרף לאתר.

אני יודעת שלפעמים זה נראה שיש כל כך הרבה אופציות ורובן ממש לא מתאימות, ושקשה לברור מתוך זה את מה שרלוונטי ולהיפגש. אבל בתור מישהי שהייתה באתר שנה, אני יכולה להגיד, שאם רוצים ומתאמצים, אפשרי בהחלט למצוא את בני המין השני הפוטנציאלים לפגישה, ואם יש באמת מזל וסייעתא דשמיא אז גם מוצאים את ה-אחד! אני מודה על היום שבו בעלי פנה אלי, והכרנו.. ובאמת מאחלת לכל אחד למצוא את החצי השני שלו במהרה :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות המקסים של שליש גן עדן,

אומנם עברה כמעט שנה, אבל אף פעם לא מאוחר מידי בכדי להודות לכם על החלק הגודל שלקחתם בהיכרות שלנו. הרבה אנשים מופתעים כשהם שומעים שהכרנו "דרך האינטרנט" אבל גם לי וגם לבעלי היה ברור שזו הדרך שנוחה לנו! ומאז לא מפסיקים להציע לעוד חברים להצטרף לאתר.

אני יודעת שלפעמים זה נראה שיש כל כך הרבה אופציות ורובן ממש לא מתאימות, ושקשה לברור מתוך זה את מה שרלוונטי ולהיפגש. אבל בתור מישהי שהייתה באתר שנה, אני יכולה להגיד, שאם רוצים ומתאמצים, אפשרי בהחלט למצוא את בני המין השני הפוטנציאלים לפגישה, ואם יש באמת מזל וסייעתא דשמיא אז גם מוצאים את ה-אחד! אני מודה על היום שבו בעלי פנה אלי, והכרנו.. ובאמת מאחלת לכל אחד למצוא את החצי השני שלו במהרה :)

-, 13/08/15 15:08
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

אן פה בחורה אחת רצינית ואמיתית ורובם גם לא עונות
! דווח למנהל האתר

כמדומני ,שכולם אומרים/ות ,אני ואני ואני רוצה ככה וככה... במקום להגיד לקב"ה, תביא לי מה שאני צריך לקבל ולא מה שאני רוצה לקבל... שיהיה לכם בהצלחה.. אולי  החצי השני שלי..תראה  את מה שכתבתי ותחליט לעשות צעד....

! דווח למנהל האתר