לצוות שליש גן עדן שלום..גם אנחנו זכינו להכיר דרכיכם. חברה שלי רשמה אותי לאתר למרות שלא האמנתי בדרך הזאת. העדפתי להכיר מישהו דרך משפחה, חברים אבל נתתי לזה הזדמנות. ההתנסות הראשונה שלי באתר לא הייתה חיובית ונפגשתי עם בחור שלא התנהג בצורה נאותה, נבהלתי, חתכתי ממנו והחלטתי לצאת מהאתר. לפני שהתנתקתי סופית בעלי שלח לי הודעה. הכרטיס שלו מצא חן בעיני והחלטתי לנסות שוב, העברתי לו את מספר הנייד שלי.
החיבור בינינו נרקם במהירות. דיברנו בטלפון חודש מבלי להתראות, מגשרים על המרחק הפיזי בינינו. בפגישה הראשונה בירושלים, אחרי שהתראנו, בעלי הודיע לי שהוא יודע שהוא כבר מצא את אשתו לעתיד. החלטנו להתחתן וכיום אנחנו נהנים מתינוקת יפייפיה ומתוקה שנולדה לפני מספר חודשים. מודים לה' יתברך שחיבר בינינו דרכיכם. תודה שהייתם חוט מקשר לחיבור טהור בין איש לאישה.
תודה על הכל, משה ומור.לצוות שליש גן עדן שלום..גם אנחנו זכינו להכיר דרכיכם. חברה שלי רשמה אותי לאתר למרות שלא האמנתי בדרך הזאת. העדפתי להכיר מישהו דרך משפחה, חברים אבל נתתי לזה הזדמנות. ההתנסות הראשונה שלי באתר לא הייתה חיובית ונפגשתי עם בחור שלא התנהג בצורה נאותה, נבהלתי, חתכתי ממנו והחלטתי לצאת מהאתר. לפני שהתנתקתי סופית בעלי שלח לי הודעה. הכרטיס שלו מצא חן בעיני והחלטתי לנסות שוב, העברתי לו את מספר הנייד שלי.
משה ומור, 09/08/15 16:36
וואי את יפה בן פורת יוסף. :-)
הודו לה. חסד גדול! ב"הצלחה והרבה נחת בע"ה.