הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

פרפרים בבטן :) מזל טוב למיטל ויניר שהכירו בשליש!

אחרי חיפושים רבים והרגשה של יאוש, נפגשנו אחרי יומיים של שיחה.. וכבר בדייט הראשון ידעתי שזה זה... אחרי שבועיים הוא קנה טבעת, ובשבוע השלישי הציע, מיד אמרתי "כן!!" תוך 4 חודשים התחתנו והגענו ליום המאושר בחיינו..
מיטל ויניר | פורסם: 28/06/15 16:41

אחרי חיפושים רבים והרגשה של יאוש, נפגשנו אחרי יומיים של שיחה.. וכבר בדייט הראשון ידעתי שזה זה. חזרנו הביתה בשעת לילה מאוחרת, מרוב שנהנינו לא שמנו לב איך השעות עברו. הייתה לי תחושה מוזרה ולא מוכרת של פרפרים בבטן ברמה שלא הכרתי. מיד הבנתי שה' שמע את תפילותיי ושלח לי את החצי השני שלי. 

אחרי שבועיים הוא קנה טבעת, ובשבוע השלישי הציע, מיד אמרתי "כן!!" תוך 4 חודשים התחתנו והגענו ליום המאושר בחיינו..

תודה ענקית לשליש גן עדן שהיה שליח טוב ובהצלחה לחברי האתר ולכל הרווקים והרווקות בעם ישראל. לא להתייאש - הרבה תפילות ותקווה ובע"ה זה יקרה! :)  

תודה ושבוע מבורך, מיטל ויניר

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אחרי חיפושים רבים והרגשה של יאוש, נפגשנו אחרי יומיים של שיחה.. וכבר בדייט הראשון ידעתי שזה זה. חזרנו הביתה בשעת לילה מאוחרת, מרוב שנהנינו לא שמנו לב איך השעות עברו. הייתה לי תחושה מוזרה ולא מוכרת של פרפרים בבטן ברמה שלא הכרתי. מיד הבנתי שה' שמע את תפילותיי ושלח לי את החצי השני שלי. 

מיטל ויניר, 28/06/15 16:41
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב

! דווח למנהל האתר
מזל טוב, בריאות, אושר ושימחה.
! דווח למנהל האתר