הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

ראשון ואחרון :) מזל טוב לאורן וגלינה שהכירו בשליש!

לאחר שהייתי בחתונה של חברה שהכירה את בעלה בשליש גן עדן, החלטתי להיכנס רק בשביל להוכיח לעצמי שאני צודקת.. בשעה 00:00 בלילה בדיוק שלחתי הודעה לאורן: "זה היום הראשון שלי באתר ואני מתאקלמת פה בינתיים".. אורן ענה לי: אני מאחל לך שזה יהיה גם היום האחרון שלך פה.
אורן וגלינה | פורסם: 21/05/15 13:35

לשליש גן עדן שלום,

אורן: לא האמנתי באפשרות להכיר את אשתי דרך האינטרנט - במיוחד שבעבר התנסתי באתר היכרויות אחר - אך ללא הצלחה. לאחר שכנועים רבים מצד חברים ומצד העיקרון של יצירת כלי  - בכדי שהשפע יתקבל + שמועות טובות על האתר שכשמו כן הוא "גן עדן" :) הופתעתי ככתוב "ישועת ה' כהרף עין".

גלינה: תמיד הייתי נגד ושכנעתי את החברות שרשומות לאתר שכך לא מכירים בני זוג. לאחר שהייתי בחתונה של חברה שהכירה את בעלה בשליש גן עדן, החלטתי להיכנס רק בשביל להוכיח לעצמי שאני צודקת ואני לא אכיר פה אף אחד. התסכלתי על מס' פרופילים - אך ללא התאמה וללא עניין - ואז פתאום שנייה לפני שסגרתי ראיתי בעמוד הבית תמונות מתחלפות - שאחד מהם משכה את תשומת ליבי..  מכאן התחיל התהליך המיוחל - מהר הקלקתי על התמונה בכדי שלא תתחלף קראתי את הכרטיס והשתכנעתי, בשבילו אני נרשמת. בשעה 00:00 בלילה בדיוק שלחתי הודעה לאורן: "זה היום הראשון שלי באתר ואני מתאקלמת פה בינתיים". 

אורן ענה לי: אני מאחל לך שזה יהיה גם היום האחרון שלך פה... 

תוך 5 חודשים מאותו היום התחתנו. 

אורן וגלינה

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לשליש גן עדן שלום,

אורן: לא האמנתי באפשרות להכיר את אשתי דרך האינטרנט - במיוחד שבעבר התנסתי באתר היכרויות אחר - אך ללא הצלחה. לאחר שכנועים רבים מצד חברים ומצד העיקרון של יצירת כלי  - בכדי שהשפע יתקבל + שמועות טובות על האתר שכשמו כן הוא "גן עדן" :) הופתעתי ככתוב "ישועת ה' כהרף עין".

גלינה: תמיד הייתי נגד ושכנעתי את החברות שרשומות לאתר שכך לא מכירים בני זוג. לאחר שהייתי בחתונה של חברה שהכירה את בעלה בשליש גן עדן, החלטתי להיכנס רק בשביל להוכיח לעצמי שאני צודקת ואני לא אכיר פה אף אחד. התסכלתי על מס' פרופילים - אך ללא התאמה וללא עניין - ואז פתאום שנייה לפני שסגרתי ראיתי בעמוד הבית תמונות מתחלפות - שאחד מהם משכה את תשומת ליבי..  מכאן התחיל התהליך המיוחל - מהר הקלקתי על התמונה בכדי שלא תתחלף קראתי את הכרטיס והשתכנעתי, בשבילו אני נרשמת. בשעה 00:00 בלילה בדיוק שלחתי הודעה לאורן: "זה היום הראשון שלי באתר ואני מתאקלמת פה בינתיים". 

אורן ענה לי: אני מאחל לך שזה יהיה גם היום האחרון שלך פה... 

תוך 5 חודשים מאותו היום התחתנו. 

אורן וגלינה

אורן וגלינה, 21/05/15 13:35
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב! גלינה, היתה לך שמלה יפה! איפה קנית אותה?

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב ובהצלחה

! דווח למנהל האתר