הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

אהבה זכה.. מזל טוב למתנה ופנחס שהכירו בשליש :)

הוא לא התייאש ויומיים אחרי זה שלח הודעה נוספת, והפעם לא יודעת למה... החלטתי לענות. יומיים אחרי זה יצאנו לדייט הראשון, אני הייתי הדייט הראשון שלו מהאתר... ב30.12 הייתה החתונה שלנו..
מתנה ופנחס | פורסם: 05/02/15 10:25

שליש גן עדן האהובים, שמי מתנה, לפני קצת יותר מחצי שנה קיבלתי הודעה מבחור באתר שלכם, פנחס. 

אחרי המון פגישות עם בחורים אחרים ודייטים לא מוצלחים כבר התייאשתי ולכן לא התייחסתי להודעה הראשונה ממנו ובנוסף ראיתי שהוא מבאר שבע ואני מהמרכז. הוא לא התייאש ויומיים אחרי זה שלח הודעה נוספת, והפעם לא יודעת למה... החלטתי לענות. יומיים אחרי זה יצאנו לדייט הראשון, אני הייתי הדייט הראשון שלו מהאתר אחרי שרק הספיק להתכתב. ב30.6 היה הדייט הראשון חצי שנה אח"כ ברוך ה', ב30.12 הייתה החתונה שלנו.אני רוצה להגיד לכם שאתם עשיתם מצווה ענקית והרבה פעמים הסתכלתי באתר וראיתי את הזוגות ולא האמנתי שגם לי זה יקרה, וזה קרה! 

פנחס בעלי הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, הוא משלים אותי בכל מה שאי פעם היה חסר. אני מודה לה' ששלח שליחים טובים כ"כ כמוכם, לא מגיע לכם רק שליש, מגיע לכם גן עדן מלא! תודה לכם ולמלך מלכי המלכים שהכרתי את בעלי, פנחס, אלפי תודות! אה כן, וכרגע אני כותבת לכם מהירח דבש שלנו.ולכל מי שעוד מחפש חשוב לנסות ולא לפסול מהר מידי, כי רק מי שמעז יוכל לזכות באהבה זכה, המאירה את הנשמה בשמחה. אוהבים מאוד מתנה ופנחס.. :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שליש גן עדן האהובים, שמי מתנה, לפני קצת יותר מחצי שנה קיבלתי הודעה מבחור באתר שלכם, פנחס. 

אחרי המון פגישות עם בחורים אחרים ודייטים לא מוצלחים כבר התייאשתי ולכן לא התייחסתי להודעה הראשונה ממנו ובנוסף ראיתי שהוא מבאר שבע ואני מהמרכז. הוא לא התייאש ויומיים אחרי זה שלח הודעה נוספת, והפעם לא יודעת למה... החלטתי לענות. יומיים אחרי זה יצאנו לדייט הראשון, אני הייתי הדייט הראשון שלו מהאתר אחרי שרק הספיק להתכתב. ב30.6 היה הדייט הראשון חצי שנה אח"כ ברוך ה', ב30.12 הייתה החתונה שלנו.אני רוצה להגיד לכם שאתם עשיתם מצווה ענקית והרבה פעמים הסתכלתי באתר וראיתי את הזוגות ולא האמנתי שגם לי זה יקרה, וזה קרה! 

מתנה ופנחס, 05/02/15 10:25
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

איזה כיף לשמוע.....לעונג!!!.....בניין עדי עד..והמוןן מזל טוב!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לבנין עדי עד

! דווח למנהל האתר