הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

הכל בזכות המבצע :) מזל טוב לעידן ואיילת שהכירו בשליש!

סיפור היכרות מיוחד שהגיע עד לכותרת הראשית ב"ישראל היום" (!!!): זה התחיל באתר נמשך למלחמה ונגמר בחתונה... זהו הסיפור המדהים שלנו - עידן ואיילת.. הכרנו דרך האתר אני גר בהרצליה והיא באחד מיישובי העוטף, לאחר מספר ימים בהם התכתבנו והיא היתה דבקה בהחלטה שמרחק..
מערכת - עידן ואיילת | פורסם: 29/12/14 11:00

זה התחיל באתר נמשך למלחמה ונגמר בחתונה... זהו הסיפור המדהים שלנו - עידן ואיילת..הכרנו דרך האתר אני גר בהרצליה והיא באחד מיישובי העוטף, לאחר מספר ימים בהם התכתבנו והיא היתה דבקה בהחלטה שמרחק קובע ולכן קשר מרחוק הוא בלתי אפשרי...לאחר שאמרתי את מילת הקסם שאני יוצא למילואים היא הסכימה לתת לי האת מספר הטלפון שלה. לאחר 24 שעות רצה בורא עולם וישנתי מרחק של 4 ק"מ מיישוב שלה...לאחר כמה דייטים במרחבים מוגנים, מדים, ובעיקר אזעקות התחיל סיפור האהבה הגדול שלנו והפעם גם למרחק לא היה פקטור, היום לאחר 5 חודשים אנחנו בדרך לחופה מאושרים עד הגג, ורצינו לומר תודה לבורא עולם ולשליש גן עדן, ללא ספק מגיעים לכם כל המחמאות שיש בעולם.. עידן ואיילת

ועוד קצת ממה שנכתב בעיתונות הכללית: "עידן פלטי מהרצליה ואיילת חדד ממושב זימרת שבעוטף עזה, הכירו לפני כחצי שנה באתר, השיחות היו טובות והחיבור היה נכון, אבל המרחק בניהם החליט לקלקל והוחלט שדרכיהם ייפרדו. 

רצה הגורל ועם פרוץ צוק איתן גויס עידן בצו 8. לא רק שגויס גם הוקפץ לדרום. לא רק לדרום אלא ממש צמוד לאיילת. עידן הוצב ארבעה קילומטר מהישוב של איילת ואז עלה בראשו רעיון.  אם הוא כבר קרוב והלך להם כל כך טוב, כמה תזיק איזה הודעה קטנה.

והאמת, כך היה, עידן שלח סמס, נענה אחרי יום ובאחת מחופשות הרענון הוא קפץ לדייט תחת מרחב מוגן. עוד פגישה בין הפצ'מרים ועוד דייט תחת המרחב המוגן ולבסוף הוחלט- המרחק לא רלוונטי, האהבה היא שקובעת. היום הם כבר מאורסים, מתכננים את החתונה ואומרים: "הכל בזכות המבצע".

איילת מסכמת ואומרת "אילולא המלחמה לא היינו ביחד. הוא אמר את מילת הקסם 'אני יוצא למילואים', ולראות אותו על מדים באמצע המושב - זה בכלל. לפחות משהו טוב יוצא מהמלחמה הזו" ". 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

זה התחיל באתר נמשך למלחמה ונגמר בחתונה... זהו הסיפור המדהים שלנו - עידן ואיילת..הכרנו דרך האתר אני גר בהרצליה והיא באחד מיישובי העוטף, לאחר מספר ימים בהם התכתבנו והיא היתה דבקה בהחלטה שמרחק קובע ולכן קשר מרחוק הוא בלתי אפשרי...לאחר שאמרתי את מילת הקסם שאני יוצא למילואים היא הסכימה לתת לי האת מספר הטלפון שלה. לאחר 24 שעות רצה בורא עולם וישנתי מרחק של 4 ק"מ מיישוב שלה...לאחר כמה דייטים במרחבים מוגנים, מדים, ובעיקר אזעקות התחיל סיפור האהבה הגדול שלנו והפעם גם למרחק לא היה פקטור, היום לאחר 5 חודשים אנחנו בדרך לחופה מאושרים עד הגג, ורצינו לומר תודה לבורא עולם ולשליש גן עדן, ללא ספק מגיעים לכם כל המחמאות שיש בעולם.. עידן ואיילת

מערכת - עידן ואיילת, 29/12/14 11:00
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב ואיזה סיפור עים סוף טוב ותיזכו לרק  טוב שהיה לכם

! דווח למנהל האתר

מזל טוב, כמה יפה וכמה יפים

! דווח למנהל האתר

סיפור אהבה מרגש 

שהלב קרוב למרחק  יש סוף טוב 

בהצלחה לכם זוג מקסים

! דווח למנהל האתר