הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

אז מה.. לא תנסו?! מזל טוב לעדי ואמנון שהכירו בשליש :)

הסתכלתי באתר והעיניים שלו בתמונה אמרו הכל. אז פניתי אליו ושכחתי. הוא חזר אלי. התכתבנו. נפגשנו פעם אחת. ועוד אחת. ועוד אחת. ואז כבר שנינו ידענו שכנראה שנתחתן... כשהחלטנו שהגיע הזמן, חשבנו שהאתר הוא רעיון טוב.. אז מה... לא תנסו?!
עדי ואמנון | פורסם: 20/11/14 17:19

שליש גן עדן,גם אנחנו התחתנו בעזרתכם!אמנון, בדיוק נרשם לאתר. אני, כבר הייתי מומחית.הסתכלתי באתר והעיניים שלו בתמונה אמרו הכל. אז פניתי אליו ושכחתי. הוא חזר אלי. התכתבנו. נפגשנו פעם אחת. ועוד אחת. ועוד אחת. ואז כבר שנינו ידענו שכנראה שנתחתן. סיפרנו את זה גם לאחרים אחרי עוד שלושה חודשים. לאחרונה התחתנו. אנחנו מרגשים ברי מזל על החיבור והאהבה שיש בנינו.

שנינו התלבטנו לא מעט עד שנרשמנו לאתר, ובדיוק בגלל זה חשוב לנו לספר לכל המתלבטים, שזה יכול לעבוד. שנינו סבבה, יצאנו בעבר, יש לנו הרבה חברים מאוד נחמדים, אבל לא אחד/אחת שמתאים/מתאימה בדיוק לנו. כשהחלטנו שהגיע הזמן, חשבנו שהאתר הוא רעיון טוב. המדהים הוא שזה גם הצליח. אז מה... לא תנסו?!

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שליש גן עדן,גם אנחנו התחתנו בעזרתכם!אמנון, בדיוק נרשם לאתר. אני, כבר הייתי מומחית.הסתכלתי באתר והעיניים שלו בתמונה אמרו הכל. אז פניתי אליו ושכחתי. הוא חזר אלי. התכתבנו. נפגשנו פעם אחת. ועוד אחת. ועוד אחת. ואז כבר שנינו ידענו שכנראה שנתחתן. סיפרנו את זה גם לאחרים אחרי עוד שלושה חודשים. לאחרונה התחתנו. אנחנו מרגשים ברי מזל על החיבור והאהבה שיש בנינו.

עדי ואמנון, 20/11/14 17:19
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

בהצלחה ,לבנין עדי עד אי"ה

! דווח למנהל האתר

מרגישים לפי התמונות שיש באמת חיבור אמיתי ביניכם. מזל טוב!

! דווח למנהל האתר