הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

הזדמנות ראשונה - מזל טוב ליעל וארז שהכירו בשליש גן עדן (:

הייתי יוצאת לדייטים דרך חברים, שדכנים ומכרים ובמוצאי שבת אחד אבא שלי ראה את הפרסומת של אתרכם באחד מעלוני השבת ושאל אותי למה אני לא מנסה להכיר דרך האתר?! החלטתי לתת לזה הזדמנות, כי למה לא בעצם.. לאחר כמה ימים ההודעה הראשונה שקיבלתי הייתה מארז..
יעל וארז | פורסם: 05/03/14 20:10

לשליש גן עדן היקרים,

הייתי יוצאת לדייטים דרך חברים, שדכנים ומכרים ובמוצאי שבת אחד אבא שלי ראה את הפרסומת של אתרכם באחד מעלוני השבת ושאל אותי למה אני לא מנסה להכיר דרך האתר?! החלטתי לתת לזה הזדמנות, כי למה לא בעצם... ונרשמתי לאתר.

לאחר כמה ימים ההודעה הראשונה שקיבלתי הייתה מארז שבדיוק נרשם גם הוא לאתר. בדיעבד הסתבר שאני הייתי הראשונה שהוא שלח לה הודעה... התחלנו לצאת והתחתנו שנה לאחר מכן.

רצינו לומר לכל הרווקים והרווקות לא להתייאש ולנסות תמיד, האתר הוא מאוד ידידותי מאגר גדול של אנשים טובים..

יהי רצון שהקב"ה למשיך לסייע בידכם ותמשיכו להפגיש בין זוגות שיבנו בתים נאמנים בישראל.

תודה רבה ויישר כח!!!

יעל וארז

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לשליש גן עדן היקרים,

הייתי יוצאת לדייטים דרך חברים, שדכנים ומכרים ובמוצאי שבת אחד אבא שלי ראה את הפרסומת של אתרכם באחד מעלוני השבת ושאל אותי למה אני לא מנסה להכיר דרך האתר?! החלטתי לתת לזה הזדמנות, כי למה לא בעצם... ונרשמתי לאתר.

לאחר כמה ימים ההודעה הראשונה שקיבלתי הייתה מארז שבדיוק נרשם גם הוא לאתר. בדיעבד הסתבר שאני הייתי הראשונה שהוא שלח לה הודעה... התחלנו לצאת והתחתנו שנה לאחר מכן.

רצינו לומר לכל הרווקים והרווקות לא להתייאש ולנסות תמיד, האתר הוא מאוד ידידותי מאגר גדול של אנשים טובים..

יהי רצון שהקב"ה למשיך לסייע בידכם ותמשיכו להפגיש בין זוגות שיבנו בתים נאמנים בישראל.

תודה רבה ויישר כח!!!

יעל וארז

יעל וארז, 05/03/14 20:10
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב מזל טוב.SmileCool ברכה ובצלחה  אמן והרבה ילדים בםייד

! דווח למנהל האתר