הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

עוד זוג שהכיר בשליש גן עדן- והפעם פרק ב' ומיוחד של מירי וכפיר אזרן

הכל התחיל לפני שנתיים שהחלטתי לנסות את מזלי ולהכיר בחור דרך האינטרנט. כמובן שלא התפשרתי ובחרתי להכיר דרך שליש גן עדן, האמנתי שיש כאן בחורים טובים בעלי זיקה לדת- זה היה חשוב עבורי בבחירת הבן זוג.
מירי וכפיר אזרן | פורסם: 22/01/14 09:14

שלום לשליש גן עדן! 

קוראים לנו מירי וכפיר אזרן, והכל התחיל לפני שנתיים שהחלטתי לנסות את מזלי ולהכיר בחור דרך האינטרנט. כמובן שלא התפשרתי ובחרתי להכיר דרך שליש גן עדן, האמנתי שיש כאן בחורים טובים בעלי זיקה לדת- זה היה חשוב עבורי בבחירת הבן זוג. בעוד אני מכירה ומתכתבת, פנה אליי כפיר... כשהבטתי בפרטים שלו ראיתי שהוא מהדרום ואני מהצפון, מיד שללתי אותו בגלל המרחק. אך מסתבר שזיווגו של האדם לא תלוי במרחק ולקב״ה יש תכניות אחרות...

כפיר התעקש ופנה כמה וכמה פעמים תוך שכנוע שהמרחק לא אמור להווה לנו בעיה, ואחרי הכרות דרך התכתבות שיחות וידאו ופגישות, הבנו שאנו מיועדים האחד לשני. כעבור שלושה חודשים התארסנו ולאחר עוד שלושה חודשים נישאנו בבית כנסת בדרום בחתונה צנועה ומרגשת.

כיום, אנחנו נשואים ברוך השם שנה וחצי וחובקים יחד בת משותפת בת חצי שנה, אחות לשלושת הבנים שלי מנישואיי הראשונים. וזוהי בת ראשונה לכפיר שאומנם זהו פרק ב' בחייו אך הוא לא הצליח להביא ילדים בנישואיו הראשונים.

אנחנו מודים לקב״ה שקרב בינינו והפגיש בינינו

ומודים מאוד לאתר שליש גן עדן, לפחות מאתנו יש לכם חלק בגן עדן :-)    

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שלום לשליש גן עדן! 

קוראים לנו מירי וכפיר אזרן, והכל התחיל לפני שנתיים שהחלטתי לנסות את מזלי ולהכיר בחור דרך האינטרנט. כמובן שלא התפשרתי ובחרתי להכיר דרך שליש גן עדן, האמנתי שיש כאן בחורים טובים בעלי זיקה לדת- זה היה חשוב עבורי בבחירת הבן זוג. בעוד אני מכירה ומתכתבת, פנה אליי כפיר... כשהבטתי בפרטים שלו ראיתי שהוא מהדרום ואני מהצפון, מיד שללתי אותו בגלל המרחק. אך מסתבר שזיווגו של האדם לא תלוי במרחק ולקב״ה יש תכניות אחרות...

כפיר התעקש ופנה כמה וכמה פעמים תוך שכנוע שהמרחק לא אמור להווה לנו בעיה, ואחרי הכרות דרך התכתבות שיחות וידאו ופגישות, הבנו שאנו מיועדים האחד לשני. כעבור שלושה חודשים התארסנו ולאחר עוד שלושה חודשים נישאנו בבית כנסת בדרום בחתונה צנועה ומרגשת.

כיום, אנחנו נשואים ברוך השם שנה וחצי וחובקים יחד בת משותפת בת חצי שנה, אחות לשלושת הבנים שלי מנישואיי הראשונים. וזוהי בת ראשונה לכפיר שאומנם זהו פרק ב' בחייו אך הוא לא הצליח להביא ילדים בנישואיו הראשונים.

אנחנו מודים לקב״ה שקרב בינינו והפגיש בינינו

ומודים מאוד לאתר שליש גן עדן, לפחות מאתנו יש לכם חלק בגן עדן :-)    

מירי וכפיר אזרן, 22/01/14 09:14
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

בס"ד

וואו! ריגשתם אותי.כל ברכות שמים!

! דווח למנהל האתר

למירי וכפיר מזל טוב! שהשכינה תשרה במעונכם תמיד,המון נחת ושמחה.

! דווח למנהל האתר

וואי מדהים 

בהצלחה בהמשך ולעולם

אמן

! דווח למנהל האתר