הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

"מזל שראיתי את הפרסום הזה!"

"עברתי מכשולים ונפילות רבות, אך לעולם לא התייאשתי... האמנתי וחיכיתי לרגע שאפגוש את הזיווג שלי... במהלך השנים ראיתי פרסום באינטרנט על אתר ההכרויות שליש גן עדן, ומתוך סקרנות החלטתי להיכנס ולהירשם..."
סיפור ההיכרות המיוחד של ראובן ומזל | פורסם: 11/02/24 15:44

✅ מזל שראיתי פרסום על "שליש גן עדן" והחלטתי לנסות ולהירשם! 

במשך השנים חיפשתי אהבה, האחת שתרגש אותי, שתוביל אותי לזוגיות מוצלחת וחיים משותפים. 🏡 

עברתי מכשולים ונפילות רבות, אך לעולם לא התייאשתי. וכדי למצוא אהבה אמיתית האמנתי וחיכיתי לרגע שאפגוש את הזיווג שלי.💖

במהלך השנים ראיתי פרסום באינטרנט על אתר ההכרויות שליש גן עדן , מתוך סקרנות החלטתי להיכנס ולהירשם. רוב האתרים שנרשמתי בעבר לא היו מוצלחים, אך לא ויתרתי ובכל זאת הצטרפתי. ✅ 

ישנם אנשים רבים שמהססים להירשם כי זה מחייב בכסף, אבל כדי לבנות מערכת יחסים מוצלחת צריך לעשות השתדלות גם מבחינה כלכלית ולתת צ'אנס על מנת לרצות זוגיות. 👩‍❤️‍👨

בשלב הראשוני התחלתי לדבר עם מעט בחורות, חלקן לא היו משכנעות ורציניות. אבל לא ויתרתי, ניסיתי חודש, חודשיים, תמיד השארתי דלת פתוחה שאולי האחת תמצא אותי מעבר לפינה. 

לאחר 3 חודשים באתר ראיתי הודעה מבחורה והתחלנו להתכתב. ולאחר מספר ימים השיחה התקדמה, החלטנו לתת הזדמנות אחד לשניה בעזרת שיחות וידאו ואף להיפגש.🥂

"נפגשנו במסעדה מפנקת ולאחר מכן חיכתה לה הפתעה מרגשת..."

חשוב לציין, כדי להאמין שהקשר יצליח מארגנים פגישה לראות אם יש התאמה וכימיה טובה.

במהלך הפגישה התרשמנו אחד מהשניה, נפגשנו לפגישת דייט קצר וקולע בחוף הים ובתי קפה והמשכנו להיפגש בתדירות גבוהה. התפנינו מהעיסוקים שלנו והחלטנו למסד את הזוגיות שלנו, לא הפסקנו לשאול שאלות על מנת להעמיק את הקשר.

לאחר 3 חודשים של היכרות מוצלחת החלטתי להציע נישואין באווירה יפה ורומנטית. נפגשנו במסעדה מפנקת ולאחר מכן חיכתה לה הפתעה מרגשת, בלונים ענקיים שרשום עליהם "התנשאי לי" וכמובן טבעת יהלום. 💍

היא הופתעה, מסתבר שלמרות שציפתה לזה, היתה מאוד נרגשת. 😅

לאחר הצעת הנישואין סגרנו אולם ותאריך לחתונה. לאחר קרוב לשנה התחתנו באולמי "כינורות" בקריות. החתונה היתה מושלמת, מפוארת עם הרבה שמחת חיים.🎉🥳 

תודה לקב"ה שהפגיש בינינו ונתן לנו הזדמנות למצוא את שאהבת נפשינו. 

בנוסף, תודה רבה לאתר "שליש גן עדן" שנתן לנו את ההזדמנות להכיר.

לכל הרווקים והרווקות, תהיו כנים ואמינים. לעולם אל תתייאשו, תמיד תעשו השתדלות! שהשם יברך אתכם בחופה וקידושין עוד השנה בע"ה. 🙏🏻

מאיתנו באהבה - ראובן ומזל 👩‍❤️‍👨

עדיין לא נרשמת לאפליקציה ההכרויות החדשה שליש גן עדן - Smart >> זאת ההזדמנות שלך : 

לכניסה לאתר לחצו כאן 

להורדת האפליקציה באנדראויד

להורדת האפליקציה באייפון 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

✅ מזל שראיתי פרסום על "שליש גן עדן" והחלטתי לנסות ולהירשם! 

במשך השנים חיפשתי אהבה, האחת שתרגש אותי, שתוביל אותי לזוגיות מוצלחת וחיים משותפים. 🏡 

עברתי מכשולים ונפילות רבות, אך לעולם לא התייאשתי. וכדי למצוא אהבה אמיתית האמנתי וחיכיתי לרגע שאפגוש את הזיווג שלי.💖

במהלך השנים ראיתי פרסום באינטרנט על אתר ההכרויות שליש גן עדן , מתוך סקרנות החלטתי להיכנס ולהירשם. רוב האתרים שנרשמתי בעבר לא היו מוצלחים, אך לא ויתרתי ובכל זאת הצטרפתי. ✅ 

ישנם אנשים רבים שמהססים להירשם כי זה מחייב בכסף, אבל כדי לבנות מערכת יחסים מוצלחת צריך לעשות השתדלות גם מבחינה כלכלית ולתת צ'אנס על מנת לרצות זוגיות. 👩‍❤️‍👨

בשלב הראשוני התחלתי לדבר עם מעט בחורות, חלקן לא היו משכנעות ורציניות. אבל לא ויתרתי, ניסיתי חודש, חודשיים, תמיד השארתי דלת פתוחה שאולי האחת תמצא אותי מעבר לפינה. 

לאחר 3 חודשים באתר ראיתי הודעה מבחורה והתחלנו להתכתב. ולאחר מספר ימים השיחה התקדמה, החלטנו לתת הזדמנות אחד לשניה בעזרת שיחות וידאו ואף להיפגש.🥂

סיפור ההיכרות המיוחד של ראובן ומזל, 11/02/24 15:44
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב בקרוב אצל כולנו בע'ה

! דווח למנהל האתר

מזל   טוב   בקרוב   אצלי

! דווח למנהל האתר

מזל טוב והרבה הצלחה 

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב ובשעה טובה בניין עדע עד

! דווח למנהל האתר