בשבח והודיה נאמר תודה להשם יתברך על שזיכה אותנו לעמוד תחת חופה וקידושין, ולכם "שליש גן עדן" על שהייתם שליחים נאמנים.
ליאל נכנס לאתר פעמים רבות והרגיש שזה לא זה.. נכנס ויצא ולא מצא... לפני שבעה חודשים הוא החליט לקחת צעד קדימה ולעשות מנוי באתר. אני במקביל הייתי רשומה אך מאוד סקפטית דווקא בגלל המבחר באתר.. מה גם שהייתי עובדת המון ולא ידעתי אם הצעד הנכון כרגע בחיי זה להיכנס לקשר. ובכל זאת קבענו להיפגש, היינו עם ראש פתוח לקבל ולב פתוח לאהוב וכל השאר היסטוריה..
החיבור בינינו היה מיוחד וקדוש והרגשנו שמצאנו את שאהבה נפשנו.. ההרגשת הטבעיות של ההיכרות בינינו הייתה כל כך טהורה וזכה. אחרי שלושה חודשיים של קשר מעמיק ליאל הציע לי נישואין. ואחרי 4 חודשים נוספים עמדנו בקדושה ובטהרה תחת החופה...
המסר שלנו לכל מי שקורא את זה,זה לא להתייאש ולתת סיכוי לאדם שעומד מולנו.. אין אדם מושלם יש אדם משלים.
צוות שליש גן עדן היקרים תודה רבה שהייתם שליחים למצוא את האדם המשלים.
אוהבים ומוקירים תודה,
ליאל ומורן :)
בשבח והודיה נאמר תודה להשם יתברך על שזיכה אותנו לעמוד תחת חופה וקידושין, ולכם "שליש גן עדן" על שהייתם שליחים נאמנים.
ליאל נכנס לאתר פעמים רבות והרגיש שזה לא זה.. נכנס ויצא ולא מצא... לפני שבעה חודשים הוא החליט לקחת צעד קדימה ולעשות מנוי באתר. אני במקביל הייתי רשומה אך מאוד סקפטית דווקא בגלל המבחר באתר.. מה גם שהייתי עובדת המון ולא ידעתי אם הצעד הנכון כרגע בחיי זה להיכנס לקשר. ובכל זאת קבענו להיפגש, היינו עם ראש פתוח לקבל ולב פתוח לאהוב וכל השאר היסטוריה..
ליאל ומורן - הכירו בשליש גן עדן, 01/12/19 11:08
מזל טוב ליאל ומורן ותודה על העידוד. תבורכו בשנים רבות שמחות וטובות יחד ושביתכם יהיה תמיד משכן לשכינה.
מזל טוב
ושתזכו לאריכות חיים טובים יחד להוליד לגדל ולחתן ולחבק נכדים
מזל טוב ממש מושלמים אשריכם שזכותם בהצלחה ושתזדקנו יחד עד 120.
שיהיה לכם הרבה סיעתא דישמיא המון מזל טוב ושתכו לאריכות ימים ושנים מתוך בריאות אושר ושמחה