הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

לתת סיכוי למי שעומד מולנו!

החיבור בינינו היה מיוחד וקדוש והרגשנו שמצאנו את שאהבה נפשנו.. ההרגשת הטבעיות של ההיכרות בינינו הייתה כל כך טהורה וזכה. אחרי שלושה חודשיים של קשר מעמיק ליאל הציע לי נישואין.. המסר שלנו לכל מי שקורא את זה - לא להתייאש ולתת סיכוי לאדם שעומד מולנו..
ליאל ומורן - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 01/12/19 11:08

בשבח והודיה נאמר תודה להשם יתברך על שזיכה אותנו לעמוד תחת חופה וקידושין, ולכם "שליש גן עדן" על שהייתם שליחים נאמנים.

ליאל נכנס לאתר פעמים רבות והרגיש שזה לא זה.. נכנס ויצא ולא מצא... לפני שבעה חודשים הוא החליט לקחת צעד קדימה ולעשות מנוי באתר. אני במקביל הייתי רשומה אך מאוד סקפטית דווקא בגלל המבחר באתר.. מה גם שהייתי עובדת המון ולא ידעתי אם הצעד הנכון כרגע בחיי זה להיכנס לקשר. ובכל זאת קבענו להיפגש, היינו עם ראש פתוח לקבל ולב פתוח לאהוב וכל השאר היסטוריה..

החיבור בינינו היה מיוחד וקדוש והרגשנו שמצאנו את שאהבה נפשנו.. ההרגשת הטבעיות של ההיכרות בינינו הייתה כל כך טהורה וזכה. אחרי שלושה חודשיים של קשר מעמיק ליאל הציע לי נישואין. ואחרי 4 חודשים נוספים עמדנו בקדושה ובטהרה תחת החופה...

המסר שלנו לכל מי שקורא את זה,זה לא להתייאש ולתת סיכוי לאדם שעומד מולנו.. אין אדם מושלם יש אדם משלים.

צוות שליש גן עדן היקרים תודה רבה שהייתם שליחים למצוא את האדם המשלים.

אוהבים ומוקירים תודה,

ליאל ומורן :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

בשבח והודיה נאמר תודה להשם יתברך על שזיכה אותנו לעמוד תחת חופה וקידושין, ולכם "שליש גן עדן" על שהייתם שליחים נאמנים.

ליאל נכנס לאתר פעמים רבות והרגיש שזה לא זה.. נכנס ויצא ולא מצא... לפני שבעה חודשים הוא החליט לקחת צעד קדימה ולעשות מנוי באתר. אני במקביל הייתי רשומה אך מאוד סקפטית דווקא בגלל המבחר באתר.. מה גם שהייתי עובדת המון ולא ידעתי אם הצעד הנכון כרגע בחיי זה להיכנס לקשר. ובכל זאת קבענו להיפגש, היינו עם ראש פתוח לקבל ולב פתוח לאהוב וכל השאר היסטוריה..

ליאל ומורן - הכירו בשליש גן עדן, 01/12/19 11:08
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב תצליחו בכל מעשיכם. ובקרוב אצלי

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ליאל ומורן ותודה על העידוד. תבורכו בשנים רבות שמחות וטובות יחד ושביתכם יהיה תמיד משכן לשכינה. 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובהצלחה בדרככם המשותפת!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

ושתזכו לאריכות חיים טובים יחד להוליד לגדל ולחתן ולחבק נכדים 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אושר ועושר

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב ?

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתצליחו להיות מאושר יחד לעד.

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב בשעה טובה... 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ממש מושלמים אשריכם שזכותם בהצלחה ושתזדקנו יחד עד 120.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב :)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

בשעה טובה, בניין עדי עד, ברכה והצלחה בעז"ה

! דווח למנהל האתר

שיהיה לכם הרבה סיעתא דישמיא המון מזל טוב ושתכו לאריכות ימים ושנים מתוך בריאות אושר ושמחה 

! דווח למנהל האתר

המון המון מזל טוב!

! דווח למנהל האתר

איזה יופי מזל טוב שיהיה בשעה טובה ....

! דווח למנהל האתר

המון המון מזל טוב

! דווח למנהל האתר

בס"ד. מזל טוב! ושיעלה יפה ובברכה והצלחה!

! דווח למנהל האתר

ברכה והצלחה בקרוב אצלי אמן

! דווח למנהל האתר

קול ששון וקול שמחה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

כמה ;) מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר