לא שיערתי שאמצא את אישתי דרך שליש גן עדן, הייתי מדפדף על בסיס יומי בפרופילי האתר בתקופות שונות בחיי ללא הצלחה במציאת המיוחלת.
ובכל זאת, המשכתי לחפש לעיתים תכופות ובין הודעות ה-לא רלוונטי, לבין התעלמות אלגנטית, השתדלתי להישאר עם גישה חיובית ולדבוק באמונה שמבין עשרות הדייטים תימצא הכלה המשולמת שאימי מצפה לה מאז הגעתי להולדת 18.
כשנתקלתי בפרופיל של אשתי לראשונה, לא חשבתי לשלוח לה הודעה, היו לי מספיק הודעות דחייה ובאמת שהרגשתי שהפלאפון שלי מכבד אותי פחות ופחות עם כל הודעת דחייה נוספת, אבל מכיון שבכל מקרה תיכננתי לשדרג את המכשיר החלטתי לנסות את מזלי.
ובכן מסתבר שניסים עדיין קורים, והיא הסכימה שניפגש ונראה שלא מפריע לה שאני לא אקדמאי, או שאני לא דתי ולא מסורתי אלא משהו מוזר באמצע, ושלפעמים אני בלתי נסבל להיות לידו, כי האהבה והחיבור היו חזקים, והחזיקו גם כשהיו קשיים והתלבטויות (מהצד שלה כמובן, מבחינתי היינו מתחתנים בדייט השלישי), וכעבור חצי שנה התארסנו ואנחנו כבר נשואים שנתיים.
אני מניח שהפואנטה היא ש"קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף" וכשרואים עד כמה בני הזוג משלימים אחד את השני בצורה כל כך מדויקת ולא צפויה אפשר להבין את ההשוואה.
וכמובן תודה לשליש גן עדן שעשו את הכל אפשרי :)
יעקב ורקפת
צילום: לירון בוזגלו מ"7 צלמים"
קישור לחליפה הסגולה:
https://www.opposuits.com/purple-suit-purple-prince.html
לא שיערתי שאמצא את אישתי דרך שליש גן עדן, הייתי מדפדף על בסיס יומי בפרופילי האתר בתקופות שונות בחיי ללא הצלחה במציאת המיוחלת.
ובכל זאת, המשכתי לחפש לעיתים תכופות ובין הודעות ה-לא רלוונטי, לבין התעלמות אלגנטית, השתדלתי להישאר עם גישה חיובית ולדבוק באמונה שמבין עשרות הדייטים תימצא הכלה המשולמת שאימי מצפה לה מאז הגעתי להולדת 18.
יעקב ורקפת - הכירו בשליש גן עדן, 22/09/19 17:11
אשתך היקרה זכתה, אין לי ספק שאתה מצליח להפוך כל קושי למספיק בקושי וכל דמעת צער להומור בריא. היה ממש מצחיק ומחזק לקרוא את מה שכתבת . תודה לך. תבורכו מפי עליון!