לצוות שליש גן עדן,
רצינו לשלוח מכתב זה מזמן, אך בשל אילוצים שונים לא הצלחנו להגיע לזה.
הכרנו לראשונה דרך האתר בתחילת חודש אוקטובר 2017 וב 13/10/17 יצאנו לדייט ראשון. בחודש ינואר 2018 התארסנו בשעה טובה ומוצלחת וב 21/03/2018 באנו בברית החופה והנישואין.
לשנינו זהו פרק ב' בחיים, הסיכויים להכיר האחד את השני ללא הפלטפורמה המדהימה שלכם כנראה לא הייתה ריאלית.
רצינו להודות לכם מקרב הלב על שהכרתם ביננו. מי ייתן ותזכו לסייע בבניית עוד בתים בישראל. "שליש גן עדן" מאיתנו כבר יש לכם...
שוב, המון המון תודה...
יוחאי וגבריאלה לוי
לצוות שליש גן עדן,
רצינו לשלוח מכתב זה מזמן, אך בשל אילוצים שונים לא הצלחנו להגיע לזה.
הכרנו לראשונה דרך האתר בתחילת חודש אוקטובר 2017 וב 13/10/17 יצאנו לדייט ראשון. בחודש ינואר 2018 התארסנו בשעה טובה ומוצלחת וב 21/03/2018 באנו בברית החופה והנישואין.
גבריאלה ויוחאי - הכירו בשליש גן עדן, 19/05/19 16:36
מזל טוב גבריאלה ויוחאי, הרבה שנים שמחות יחד וברכות בכל התחומים ☘️
שירבו בשורות טובות כאלה .... ושכולם יזכו לבשר לאתר שהצליח במטרתו.
ולשולמית לא להיתייאש יש לי הרגשה שבקרוב תבשרי לנו שאת כבר לא לבד ,
תפילות לרבי שימעון בר יוחאי ותיראי את הישועה שמגיעה לך ולכול האחרים.
מזל טוב. הרבה נחת יהודית וכללית, ושפע משמי שמים בגשמיות ווברוחניות. תדעו לוותר, ולהשלים איש את רעותו, ולעולם לא להלבין פנים ברבים או לפגוע בפרטיות. כי אתם א-ח-ד .... סמוך עליה בלהרי חברים שלך או שותפים אפשריים. סמכי עליו בהחלטות רוחניות. תעזרי לו להתרומם בתורה, אפילו תידחפי לכך, והוא ירים וינשא אותך איתו. יואו, כמה אני שמח בשבילכם.
כייף לראות זה מעט נותן לי תקווה אני גם בפרק ב..כבר 4 שנים מחפשת בנרות ואין מישהו רציני...המון מזל טוב תצליחו
יוחאי וגבריאלה מזל טוב שתזכו להקים בית נאמן בישראל. ושתבורכו מפי עליון בכל מכל כל.
כייף לראות זוג שהתחתן עם פרק ב" . אני גרושה ללא ילדים ונמצאת כאן שנים ..ולצערי הבחורים פה לא רציניים והפכו את האתר ואת המטרה שלו רק להעביר את הזמן.שלא לדבר על העלבות.. פגיעות וכו..וחבל.מאחלת לרציניים שפה המון בהצלחה ושנמצא ל אחד מה שהוא צריך אמן
מזל-טוב
לגבריאלה וליוחאי
אם תכניסו את בורא עולם בכל עניין
יהיה בניין עדי -עד
ב"ה,
מזל טוב לכם זוג יפה!!!
אני מאחלת לכם שתהנו מהביחד ותצליחו בכל אשר אתם עושים ותעשו - יישא פרי, יעלה מעלה מעלה ויצליח אמןןןןןן
המון מזל טוב..חבל שאצלי לא הולך טוב עם האתר .כמעט ואין פניות.
מזל טוב,מרכש מאד,בניין עדי עד ב"ה
אתם קצת מזכירים אחד את השני,יפים מאד ב"ה