הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

נועם לא התייאש וזה פשוט קרה..

נרשמתי לאתר בסקפטיות לאחר המלצה של חברה. יצאתי עם כמה בחורים וראיתי ש"זה לא זה", וכך במשך שנה יצאתי וחזרתי לאתר כמה פעמים. עד ש.. נועם שלח לי הודעה 
הודיה ונועם - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 02/09/18 17:18

לשליש גן עדן היקרים! 

לא חשבנו שנכיר דרך אתר הכרויות. נרשמתי לאתר בסקפטיות לאחר המלצה של חברה. יצאתי עם כמה בחורים וראיתי ש"זה לא זה", וכך במשך שנה יצאתי וחזרתי לאתר כמה פעמים.

עד ש.. נועם שלח לי הודעה (מסתבר שהוא שלח לי כבר חודשים לפני ולא הגבתי לו). למזלי, הוא לא התייאש ושלח הודעה שוב. :)

לאחר התכתבות קצרה באתר עברנו להתכתב בווטסאפ ומשם המשכנו והחלטנו להפגש. לאחר ארבעה חודשים של היכרות מעמיקה נועם הציע לי נישואין וב"ה זכינו להתחתן לפני 3 חודשים בזכותכם.

אז תודה רבה רבה לכם, תמשיכו להיות שליחים טובים ולהקים עוד המון בתים בעם ישראל.

אוהבים- נועם והודיה אחדות.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לשליש גן עדן היקרים! 

לא חשבנו שנכיר דרך אתר הכרויות. נרשמתי לאתר בסקפטיות לאחר המלצה של חברה. יצאתי עם כמה בחורים וראיתי ש"זה לא זה", וכך במשך שנה יצאתי וחזרתי לאתר כמה פעמים.

עד ש.. נועם שלח לי הודעה (מסתבר שהוא שלח לי כבר חודשים לפני ולא הגבתי לו). למזלי, הוא לא התייאש ושלח הודעה שוב. :)

לאחר התכתבות קצרה באתר עברנו להתכתב בווטסאפ ומשם המשכנו והחלטנו להפגש. לאחר ארבעה חודשים של היכרות מעמיקה נועם הציע לי נישואין וב"ה זכינו להתחתן לפני 3 חודשים בזכותכם.

אז תודה רבה רבה לכם, תמשיכו להיות שליחים טובים ולהקים עוד המון בתים בעם ישראל.

אוהבים- נועם והודיה אחדות.

הודיה ונועם - הכירו בשליש גן עדן, 02/09/18 17:18
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

המון מזל טוב !!

! דווח למנהל האתר