הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

בפעם האחרונה זה קרה :)

הוא החליט לעזוב את האתר ואמר שינסה בפעם האחרונה... הוא היה הראשון ששלח לי חיוך וגם היה היחיד שהחזרתי לו. התחלנו לדבר ובאותו יום כבר יצאנו לדייט :)
תהילה ואורי - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 21/05/18 10:08
הוא החליט לעזוב את האתר ואמר שינסה בפעם האחרונה, אותי חברה רשמה אחרי שרשמתי אותה בצחוק ובכלל לא הייתי בעניין.  הוא היה הראשון ששלח לי חיוך וגם היה היחיד שהחזרתי לו. התחלנו לדבר ובאותו יום כבר יצאנו לדייט :) אחרי שמונה חודשים קסומים התחתנו, ומיד לאחר חג השבועות נחגוג יום נישואים ראשון!  
אז לכל המיואשים והחוששים, ומי שחושב ש"מה פתאום שאכיר באתר הכרויות?!" (המחשבה הזו עדיין עוברת לי בראש!!) אני רוצה לומר- זה אפשרי וזה קורה! בעז"ה בזמן הנכון עם האדם הכי טוב לכם. תודה לשליש גן עדן שהיו החוט המקשר והשליחים של הקב"ה.    (אגב, גם החברה שהזכרתי הכירה את בעלה באותו זמן והם התחתנו בהפרש של שלושה שבועות מאיתנו!) תהילה ואורי
הטקסט שאת/ה מצטט/ת:
הוא החליט לעזוב את האתר ואמר שינסה בפעם האחרונה, אותי חברה רשמה אחרי שרשמתי אותה בצחוק ובכלל לא הייתי בעניין.  הוא היה הראשון ששלח לי חיוך וגם היה היחיד שהחזרתי לו. התחלנו לדבר ובאותו יום כבר יצאנו לדייט :) אחרי שמונה חודשים קסומים התחתנו, ומיד לאחר חג השבועות נחגוג יום נישואים ראשון!  
תהילה ואורי - הכירו בשליש גן עדן, 21/05/18 10:08
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

שיהה הרבה מזל טוב!!
! דווח למנהל האתר

סיפור קסום,מה שאומר שאין ייאוש בעולם!מי ייתן שתדעו רק אהבה ,אושר ,

אחווה ורעות

! דווח למנהל האתר

סיפור קסום,מה שאומר שאין ייאוש בעולם!מי ייתן שתדעו רק אהבה ,אושר ,

אחווה ורעות

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

נו באמת כל הסיפורים האלו על ילדים שמתחתנים פה.

הייתי רוצה להגיד שאם זה אמיתי זה לא אחראי.

זה קצת מעצבן

! דווח למנהל האתר

מעודד קצת

הלוואי

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה הצלחה ואושר

! דווח למנהל האתר

סיפור מקסים המון מזל טוב אושר ושלום בית 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!! המונמון הצלחה! ☺