חברה טובה שלי מאוד רצתה להכיר לי מישהו והיא הרגישה שהיא לא מכירה הרבה בחורים והמאגר הגדול שבשליש גן עדן יוכל לקדם משהו..בוקר אחד היא שלחה לי הודעה 'מה הגובה שלך?' 'מה תאריך הלידה הלועזי שלך?' אז שלחתי לה 'תגידי מה את רוצה ממני על הבוקר'? והיא אמרה שהיא פותחת לי כרטיס בשליש גן עדן.
הייתי מלאת חששות ואמרתי לה שאני מתפדחת ולא רוצה אבל היא אמרה לי שזה לא ענייני ושהיא מתעסקת בזה ואם תראה מישהו רלוונטי היא תראה לי.חברתי היקרה ישבה על האתר הסתכלה על כרטיסים של בחורים והשיבה בשלילה למי שלא נראה לה.. לאחר בערך שבוע היא ראתה הודעה מאבישי ששאל אם זה נראה לי מתאים. הגבנו לו שנשמח לשמוע עוד פרטים והיינו קשות להשגה..אבישי ראה שאני לומדת במכללת תלפיות והבין שיש לנו מרצה משותפת במכללה שלו שמלמדת גם במכללה שלי. הוא ברר עליי דרכה. יום אחד, היא פנתה אליי במכללה ואמרה לי שיש מישהו שהתעניין בי דרכה. היא קישרה בינינו וזכינו להפגש. נפגשנו פגישה ראשונה בערב ל"ג בעומר יום ההילולא של רבי שמעון בר יוחאי וידעתי שיש פה משהו גדול.. סופסוף מצאתי את שאהבה נפשי.. אומנם בגיל צעיר יחסית, אך, לאחר הרבה מסעות...תודה רבה לה' יתברך ולשליש גן עדן שבעצם שם התחיל הניצוץ להתגלות.. ותודה לחברתי הצדיקה שבזכותה הכל התחיל לזוז...
הודיה ואבישי
הודיה ואבישי, 13/04/18 13:16
החברה ראויה להערצה שהרי בלעדיה המהלך לא היה יוצא לפועל ככ מהר...הרבה מזל טוב לזוג המאושר והצלחה גם לכם וגם לחברתכם
מסל טוב ושבע"ה תקימו בית לתפארת בנין עדי עד מתוך אהבה ואחוה שלום וריעות עם ברכה והצלחה בכל מכל כל
מרגש כתמיד. סיפור שאהבת אמת מתנוצצת מעליו. לא צריך ביסוס וראיות. התחושה נושבת מהמילים ומהרוח שמעליה.ענבי הגפן בענבי הגפן זיוום נאה ומתקבל. יהי רצון שאהבתכם תשגשג ותפרח ותבנו בית של רו אהבה נתינה ושלום....
מי ייתן וכמו יישן רק תלכו ותשתבחו בחלוף הזמן
שתבנו בית מלא מצוות כרימון
עם דברי תורה ומעשים טובים המון
שהבורא ישמור עליכם
הוא בטוח יצליח
ושנזכה לרקוד גם בביאת המשיח
ואוו איזה סיפור מדהים ממש כיף לי לקרוא כל פעם סיפור חדש זה ממלא אותי בתקווה שבעזרת השם נמצא את האחד הזה הנכון בשבילי עוד השנה ולא רק אני כולם
מזל טוב וישר כח לחברתך על היוזמה שאלוהים יזכה אותה בכל מה שהיא צריכה