הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

אי אפשר לעצור את הדופק!

יצחק פנה אליי ושלח לי הודעה, התכתבנו מעט, החלפנו טלפונים ולמחרת כבר זכינו להכיר פנים מול פנים.. אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא ואם זה כבר בא, לכו על זה בפשטות, במהירות, כי כשזה מגיע, אי אפשר לעצור את הדופק...
סמדר ויצחק | פורסם: 11/03/18 18:07

אז רגע לפני שנגמרת לנו השנה כחתן וכלה, רצינו להודות לכם אנשי שליש גן עדן על תפעול ועשייה ברוכה ללא הפסקה. גם אנחנו זכינו להכיר דרכיכם. באותה תקופה נכנסתי לאתר ובדקתי כמה אופציות..

במקביל, יצחק פנה אליי ושלח לי הודעה, התכתבנו מעט, החלפנו טלפונים ולמחרת כבר זכינו להכיר פנים מול פנים.

בפגישה הראשונה יצחק אמר לי: "זהו, אני מבחינתי אין לי עוד מה לחפש", חייכתי לעצמי במעט מבוכה והשבתי: "טוב, אם אתה אומר". ובאמת אחרי שתיים-שלוש פגישות, ידענו שזה זה!

חודש וחצי לאחר מכן, המשפחות נפגשו וביחד ארגנו חתונה. תוך שלושה-ארבעה חודשים זכינו להנשא בסוף חודש מרץ.

וזה המקום להודות לה׳ על כל הטוב שהשפיע עלינו וחיבר בינינו דרך שליש גן עדן. ממליצים לכולם להמשיך לנסות ולהשתדל כי אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא ואם זה כבר בא, לכו על זה בפשטות, במהירות, כי כשזה מגיע, אי אפשר לעצור את הדופק... תודה על הכל,

אוהבים ומעריכים-

סמדר ויצחק

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אז רגע לפני שנגמרת לנו השנה כחתן וכלה, רצינו להודות לכם אנשי שליש גן עדן על תפעול ועשייה ברוכה ללא הפסקה. גם אנחנו זכינו להכיר דרכיכם. באותה תקופה נכנסתי לאתר ובדקתי כמה אופציות..

במקביל, יצחק פנה אליי ושלח לי הודעה, התכתבנו מעט, החלפנו טלפונים ולמחרת כבר זכינו להכיר פנים מול פנים.

בפגישה הראשונה יצחק אמר לי: "זהו, אני מבחינתי אין לי עוד מה לחפש", חייכתי לעצמי במעט מבוכה והשבתי: "טוב, אם אתה אומר". ובאמת אחרי שתיים-שלוש פגישות, ידענו שזה זה!

חודש וחצי לאחר מכן, המשפחות נפגשו וביחד ארגנו חתונה. תוך שלושה-ארבעה חודשים זכינו להנשא בסוף חודש מרץ.

וזה המקום להודות לה׳ על כל הטוב שהשפיע עלינו וחיבר בינינו דרך שליש גן עדן. ממליצים לכולם להמשיך לנסות ולהשתדל כי אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא ואם זה כבר בא, לכו על זה בפשטות, במהירות, כי כשזה מגיע, אי אפשר לעצור את הדופק... תודה על הכל,

אוהבים ומעריכים-

סמדר ויצחק

סמדר ויצחק, 11/03/18 18:07
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב ! המון המון הצלחה

! דווח למנהל האתר

מי ייתן וכמו יין ישן

רק תלכו ותשתבחו בחלוף הזמן  :) 

! דווח למנהל האתר

יואווווו מדהיםםם?? מרגשששששש שיהיה המון המון בהצלחה מכל הלב ומזל טוב ושיהיה בברכה גדולה ואושר אין סופי ????? שכל הרווקים והרווקות יזכו במהרה להתחתן בקדושה ובטהרה 

! דווח למנהל האתר

וואוו מזל טוב

! דווח למנהל האתר

אשריכם זוג מהשמים עלו והצליחו

! דווח למנהל האתר

מזל טוב איזה יופי תצליחו ושיהיה בעזרת השם בניין עדי עד בקרוב אצל כולנו

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב חיים טובים ומאושרים 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובריאות.