הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

אחרי כל כך הרבה- זה פשוט קרה!!

בגיל שלנו, אחרי שעברנו כל כך הרבה, זכינו למצוא זיווג טוב והגון. אחרי שאני הייתי לבד 20 שנה ועמיחי 15 שנה. הכרנו אחד את השניה בסוף יוני וכבר אחרי חודש קבלתי הצעת נשואים..
אלונה ועמיחי | פורסם: 06/03/18 17:38

לצוות שליש גן עדן,

רציתי להודות לכם שבזכותכם זכינו לפתוח פרק ב' מחדש. בגיל שלנו, אחרי שעברנו כל כך הרבה, זכינו למצוא זיווג טוב והגון. אחרי שאני הייתי לבד 20 שנה ועמיחי 15 שנה. הכרנו אחד את השניה בסוף יוני וכבר אחרי חודש קבלתי הצעת נשואים. התחתנו בכ"ח תשרי (18/10/17). ב"ה הייתה חתונה מקסימה עם המון טהרה וקדושה.

ברוך השם, עכשיו שהכל מאחורינו, התפנינו להודות לכם. מצאתי בעל טוב ואיש מקסים. מיום ליום האהבה שלנו גדלה ומתעצמת בתחושה שנולדנו אחד בשביל השניה, שזה החצי האמיתי שלי.

וזה המקום להודות לקב"ה שבדרכים טכנולוגיות חיבר בינינו, למרות שמלכתחילה לא האמנו שזאת דרך אפשרית להכיר כך, אך נוכחנו לגלות שטעינו. אז תודה ענקית לכם על עבודת הקודש שאתם עושים!! חג שמח, הרבה חתונות השנה והרבה בשורות טובות!

אלונה ועמיחי

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות שליש גן עדן,

רציתי להודות לכם שבזכותכם זכינו לפתוח פרק ב' מחדש. בגיל שלנו, אחרי שעברנו כל כך הרבה, זכינו למצוא זיווג טוב והגון. אחרי שאני הייתי לבד 20 שנה ועמיחי 15 שנה. הכרנו אחד את השניה בסוף יוני וכבר אחרי חודש קבלתי הצעת נשואים. התחתנו בכ"ח תשרי (18/10/17). ב"ה הייתה חתונה מקסימה עם המון טהרה וקדושה.

אלונה ועמיחי, 06/03/18 17:38
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

וואי איזה יופי שתזכו להקים בית בישראל הרבה מזל טוב!!!
! דווח למנהל האתר

מזל טוב אלונה ועמיחי??

! דווח למנהל האתר

ממש משמח מזל טובyes

! דווח למנהל האתר