הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

מירה פשוט החליטה לנסות!

שנים שהייתי לבד, המון זמן, וכמו כולם מחפש שדכנים ושדכניות, חברים וחברות מעלים מדי פעם כמה רעיונות, אבל מעט, ממש מעט הצעות.. עד שיום אחד, כמעט לפני ויתור על מציאת האחת, ראיתי פרסומת שלכם, ואמרתי לעצמי כדאי להירשם.. 
יצחק ומירה | פורסם: 26/02/18 16:04

שלום וברכה לאתר שבו הכל התחיל,

שנים שהייתי לבד, המון זמן, וכמו כולם מחפש שדכנים ושדכניות, חברים וחברות מעלים מדי פעם כמה רעיונות, אבל מעט, ממש מעט הצעות, וכמובן שהכל רק באזור המגורים ולא בפריסה יותר רחבה. עד שיום אחד, כמעט לפני ויתור על מציאת האחת, ראיתי פרסומת שלכם, ואמרתי לעצמי כדאי להירשם.. הייתי בשוק מכמות ההצעות שקיבלתי. נדהמתי מהיצע ענק של פנויים ופנויות, עם מידע זמין ותמונות ברורות, מכל הארץ בכל הגילאים ומכל הסטטוסים. האתר ממש נוח ונגיש ניתן לראות מי צפה בי והתעניין ורוצה להתקדם...

אז ככה הכל התחיל: רעיתי היקרה שלחה לי הודעה שתשמח להיות בקשר, אך אני בדיוק הייתי בקשר  ולכן זה לא היה רלוונטי. לאחר שנה, יצרתי איתה קשר מחדש, ואחרי קשר רציני החלטנו  להתקדם ובאושר ובשמחה להתחתן.

ולכם נשאר לי רק להודות על העזרה ומפעל ההיכרויות הענק שהקמתם. ולכל מי שעדין מחפש...  אללל תחפשו יותר מדי... יש אתר מקסים ונוח עם אפשרות להכיר בצורה נוחה ומקיפה בפריסה ארצית ושוב תודה לכם אנשים מקסימים.

ואלו המילים שאישתי ביקשה גם להוסיף:

לפני חצי שנה עמדנו תחת החופה! הלא יאמן עבורי- קרה.

אחרי שנים ארוכות של לבד. בשנים האחרונות כשהרצון למצוא בן זוג, הרים ראש, נרשמתי לשליש גן עדן. אחרי אין ספור סינונים של הצעות לא רלוונטיות ואחרי אין ספור דייטים עם בחורים שלרגע היה נדמה שיש אופציה לבנות איתם משהו אמיתי.. ראיתי את הפרופיל של איציק ושלחתי הודעה.

לא חשבתי יותר מידיי, מה כבר יכול לקרות... פשוט ניסיתי משהו חדש לבנות- או שכן או שלא.. בהתחלה הוא סיפר לי שכרגע התחיל קשר ולכן זה לא אפשרי. איחלתי בהצלחה והמשכתי בחיי. עבודה/ בית/ ועבודה נוספת- דייטים ;)

ואחרי תקופה ממושכת, איציק כתב לי שהקשר ההוא נגמר ואם אני פנויה ועדיין מעוניינת.. עניתי בחיוך, יש מצב!!!. מהר מאוד נפגשנו. והשאר היסטוריה.

ללא צל של ספק- יש ניסים בעולם! הייתי גרושה למעלה מ 11 שנים, שבמהלכן הייתי בטוחה שחתונה נוספת עבורי היא מחוץ לתחום, בגדר חלום. אך, נוכחתי לגלות שאפשר לפתוח פרק חדש וכך  נשבתי בקסמיו של אהובי.

תודה לכם, שליש גן עדן, על הפלטפורמה הנהדרת ועל הזכות לחבר בין אנשים.

אני צפונית, ופגשתי בחורים מכל קצות הארץ :) ובסוף האוצר הפרטי שלי היה ממש מתחת לגשר.. "אני מאמין בניסים. אני יודע שיש אלוקים", זה היה השיר שחתם את החופה שלנו.

מאחלת לכולם ישועות ובקרוב.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שלום וברכה לאתר שבו הכל התחיל,

שנים שהייתי לבד, המון זמן, וכמו כולם מחפש שדכנים ושדכניות, חברים וחברות מעלים מדי פעם כמה רעיונות, אבל מעט, ממש מעט הצעות, וכמובן שהכל רק באזור המגורים ולא בפריסה יותר רחבה. עד שיום אחד, כמעט לפני ויתור על מציאת האחת, ראיתי פרסומת שלכם, ואמרתי לעצמי כדאי להירשם.. הייתי בשוק מכמות ההצעות שקיבלתי. נדהמתי מהיצע ענק של פנויים ופנויות, עם מידע זמין ותמונות ברורות, מכל הארץ בכל הגילאים ומכל הסטטוסים. האתר ממש נוח ונגיש ניתן לראות מי צפה בי והתעניין ורוצה להתקדם...

אז ככה הכל התחיל: רעיתי היקרה שלחה לי הודעה שתשמח להיות בקשר, אך אני בדיוק הייתי בקשר  ולכן זה לא היה רלוונטי. לאחר שנה, יצרתי איתה קשר מחדש, ואחרי קשר רציני החלטנו  להתקדם ובאושר ובשמחה להתחתן.

ולכם נשאר לי רק להודות על העזרה ומפעל ההיכרויות הענק שהקמתם. ולכל מי שעדין מחפש...  אללל תחפשו יותר מדי... יש אתר מקסים ונוח עם אפשרות להכיר בצורה נוחה ומקיפה בפריסה ארצית ושוב תודה לכם אנשים מקסימים.

יצחק ומירה, 26/02/18 16:04
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב!!
! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב !!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בנין עדי עד . תדע לאהוב אותה ולכבדה והיא תעשה אותך מלך ואתה אותה מלכה.

! דווח למנהל האתר

איזה יופי מזל טוב☺

! דווח למנהל האתר

ממש סיפור מרגש ומשמח מאוד חג שמח שתזכו לבניין עדי עד בית מלא ילדים נחת ואושר כל ימי חייכם.

! דווח למנהל האתר

מזל טובבב לזוג המאושרררheartsmiley

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב :)

! דווח למנהל האתר
ואוו איזה סיפור מדהים ממלא בתקווה ובכיף המון מזל טוב בעזרת השם שתזכו לעוד הרבה שנים טובות ביחד :-)
! דווח למנהל האתר

מזל טוב

הצלחה ואושר!

כל כך מרגש

! דווח למנהל האתר

מירלה יקירתי מזל טוב לך חיים מאושרים  בנין עדי עד אוהבת אותך המון את סמל  ודוגמה  המון מזל טוב  

! דווח למנהל האתר

מזל טוב?

! דווח למנהל האתר
חמודים. מזל טוב!
! דווח למנהל האתר

מזל טוב!!!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לביין עדי עד

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מקסימים

המון מזל טוב?

! דווח למנהל האתר

איזה חמודים מלא מזל טוב ?

! דווח למנהל האתר

מזל טובבב מקסים....heart?

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!! 

! דווח למנהל האתר

מרגש ....

! דווח למנהל האתר

מזל טוב.. מרגשים .. שיהיה בניין עדי עד

! דווח למנהל האתר

תענוג..מזל טוב..כמה מעודד רק הצלחה ואושר עד אין קץ..באהבה

! דווח למנהל האתר

תמונות מרגשות .....? רואים המון כבוד ואהבההה... מזל טובבבב

תזכו לבנין עדי עד...עם המון כבוד. הערכה. הכלה. הרעפה ונתינה.  ושפע של ברכה והצלחהההה?

! דווח למנהל האתר

תענוג גדול לראות שאנשים מצליחים, ברוך ה'... מזל טוב מקסימים...

! דווח למנהל האתר

בכיתי מהתרגשות..אתם אנשים נהדרים רגישים וטובים  ..תצליחו ותבנו בית לתפארת עם הרבה ילדים צדיקים ומאושרים .

! דווח למנהל האתר

ריגשתם עד דמעות. שה׳ ישמח אתכם תמיד

! דווח למנהל האתר

ממש סיפור מחמם את הלב ועם תקווה 

שתמיד תיהיו שמחים ואוהבים מזל טוב

! דווח למנהל האתר

שמחה בשמחתכם... דרך צלחה... 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. בנין עדי עד... 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!!! מרגשש!! שתזכו לבנות בנין עדי עד אמןן!!!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. שתזכו לבנות בית של אושר. ואהבה עד אין סוף

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ענק מאחלת לכם שהשכינה תשרה בינכם לנצח

! דווח למנהל האתר

מזל טוב , אתם זוג חמוד ?

! דווח למנהל האתר

הרבה מזל טוב אושר ועושר ושמחה תמידית

! דווח למנהל האתר

הודו לשם כי טוב כי לעולם חסדו!