לצוות שליש גן עדן,
למעשה הייתי רשומה באתר, אך לא הייתי פעילה במיוחד וכך יצא שלא נכנסתי תקופה ארוכה ואז כשנכנסתי קיבלתי מלא הודעות. גלגלתי את הדף עד שנעצרתי בתמונה של אלירן, לא יודעת מה גרם לי לעצור בה, אולי המבט בעיניים, החיוך ששבה את ליבי. החלטתי להחזיר לו הודעה, על אף שעבר כבר חודש מאז. להפתעתי, הוא השיב לי במיידי וישר החלטנו להפגש יום למחרת לדייט, הוא הגיע מהמרכז לירושלים.
הדייט היה מקסים וזרם נהדר, הרגשתי שהוא היה ממש בעניין והמשכנו להפגש. יצאנו במשך חצי שנה, עד שהוא הציע לי נישואין בסוף דצמבר ובאמצע מרץ זכינו להתחתן. במרץ הקרוב נהיה נשואים שנתיים, חובקים כרגע ילדה מדהימה בת 10 חודשים. ב"ה שזכינו אחד בשנייה, בכל כך הרבה אושר ושמחה.
מלאים הערכה והוקרה,
שרה ואלירן
לצוות שליש גן עדן,
למעשה הייתי רשומה באתר, אך לא הייתי פעילה במיוחד וכך יצא שלא נכנסתי תקופה ארוכה ואז כשנכנסתי קיבלתי מלא הודעות. גלגלתי את הדף עד שנעצרתי בתמונה של אלירן, לא יודעת מה גרם לי לעצור בה, אולי המבט בעיניים, החיוך ששבה את ליבי. החלטתי להחזיר לו הודעה, על אף שעבר כבר חודש מאז. להפתעתי, הוא השיב לי במיידי וישר החלטנו להפגש יום למחרת לדייט, הוא הגיע מהמרכז לירושלים.
אלירן ושרה, 26/02/18 15:59
מזל טוב בנין עדי עד . תדע לאהוב אותה ולכבדה והיא תעשה אותך מלך ואתה אותה מלכה
מזל טוב ,מחאל שהאהבה שבינכם היום תתגמד לעומת זאת שתהייה עוד שנתיים והאלה
מזל טוב!!! מי ייתן ותזכו לשנים רבות ומאושרות יחדיו, בבית יציב ואיתן!
וואוווו ברכה והצלחה תרוו נחת ושלום בית עם הרצאותיו של הרב אבנר קוואס בציטוטו המו "אין זוג לא מוצלח יש זוג לא מודרך"
מזל טוב שבע"ה תזכו להקים בית לתפארת בנין עדי עד מתוך אהבה ואחווה שלום וריעות וברכה והצלחה בכל מכל כל