הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

שפרה דפדפה מתוך סקרנות והכירה את בעלה!

חזרתי עם חברתי הטובה מטיול ארוך בחו"ל ונכנסנו יחד לאתר, מדפדפות בפרופילים שונים. מתוך סקרנות דפדפתי גם, ואז הגעתי לפרופיל של בעלי שממש קרץ לי. אחרי התלבטות החלטתי לשלוח לו "השתדלות" ושאשמח להכיר...
שפרה ואהרון | פורסם: 19/02/18 17:07

לצוות שליש גן עדן,

האמת שאני הבחורה הכי אנטי אתרי היכרויות בעולם, ולכן אף פעם לא חשבתי ולא תכננתי להכנס. למרות שכולם מאד המליצו לי, במיוחד דתיים, טענו ש שליש גן עדן זה אתר מסוג אחר עם רמה גבוהה ואיכותית של אנשים, אבל לי היה ברור שאת בעלי אני אכיר בכל דרך אחרת רק לא באתר היכרויות. זה הרגיש לי שמאחורי המסך אין לי אפשרות באמת לדעת על המועמד אבל המציאות הראתה לי אחרת.

חזרתי עם חברתי הטובה מטיול ארוך בחו"ל ונכנסנו יחד לאתר, מדפדפות בפרופילים שונים. מתוך סקרנות דפדפתי גם, ואז הגעתי לפרופיל של בעלי שממש קרץ לי. אחרי התלבטות החלטתי לשלוח לו "השתדלות" ושאשמח להכיר. לי לא היה לי מנוי, לכן לא ידעתי אם הוא יצליח לתקשר איתי. בעלי המקסים ישר שלח לי הודעה עם המספר הנייד שלו והוא ישמח לדבר איתי בפרטי.

על אף שהוא מחיפה ואני מירושלים, נפגשנו מהר מאוד, יום לאחר שדיברנו, עם הרבה סיעתא דשמיא ורצינות, התחתנו לאחר 3 חודשים.

אז רק רציתי להודות לאתר המקסים שעושה שליחות בחסד וזוכה לחתן זוגות ובונה בתים ומפגיש בין עולמות שונים, ולברך את כל הרווקים והרווקות שבקרוב יעמדו מתחת לחופה.. אז לכל המתנגדים, שגם אני הייתי ביניהם, ממליצה בחום לנסות ולראות שהכל יכול לקרות.

וטיפ קטן לכל הרווקים והרווקות תנהגו ברצינות וביושר זה כלי מצוין להגיע ליעד.

בהצלחה לכולם 3>

שפרה ואהרון

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות שליש גן עדן,

האמת שאני הבחורה הכי אנטי אתרי היכרויות בעולם, ולכן אף פעם לא חשבתי ולא תכננתי להכנס. למרות שכולם מאד המליצו לי, במיוחד דתיים, טענו ש שליש גן עדן זה אתר מסוג אחר עם רמה גבוהה ואיכותית של אנשים, אבל לי היה ברור שאת בעלי אני אכיר בכל דרך אחרת רק לא באתר היכרויות. זה הרגיש לי שמאחורי המסך אין לי אפשרות באמת לדעת על המועמד אבל המציאות הראתה לי אחרת.

חזרתי עם חברתי הטובה מטיול ארוך בחו"ל ונכנסנו יחד לאתר, מדפדפות בפרופילים שונים. מתוך סקרנות דפדפתי גם, ואז הגעתי לפרופיל של בעלי שממש קרץ לי. אחרי התלבטות החלטתי לשלוח לו "השתדלות" ושאשמח להכיר. לי לא היה לי מנוי, לכן לא ידעתי אם הוא יצליח לתקשר איתי. בעלי המקסים ישר שלח לי הודעה עם המספר הנייד שלו והוא ישמח לדבר איתי בפרטי.

על אף שהוא מחיפה ואני מירושלים, נפגשנו מהר מאוד, יום לאחר שדיברנו, עם הרבה סיעתא דשמיא ורצינות, התחתנו לאחר 3 חודשים.

אז רק רציתי להודות לאתר המקסים שעושה שליחות בחסד וזוכה לחתן זוגות ובונה בתים ומפגיש בין עולמות שונים, ולברך את כל הרווקים והרווקות שבקרוב יעמדו מתחת לחופה.. אז לכל המתנגדים, שגם אני הייתי ביניהם, ממליצה בחום לנסות ולראות שהכל יכול לקרות.

וטיפ קטן לכל הרווקים והרווקות תנהגו ברצינות וביושר זה כלי מצוין להגיע ליעד.

בהצלחה לכולם 3>

שפרה ואהרון

שפרה ואהרון, 19/02/18 17:07
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב!
! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתיזכו לבנות ולהקים בניין   עדי - עד.אמן.

! דווח למנהל האתר

השגחה פרטית מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מקסים !! מזל טובבבheartheartsmileysmiley

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בנין עדי עד 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב, מי ייתן והשמחה והברכה תשרה בביתכם, בית יציב ואיתן! 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

שפרה ואהרון אתם כל כך יפים כך כמו שאתם יפים כך בעז"ה אמן תהיו מאושרים השם יהיה איתכם בכל אשר תעשו אמן

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

וואו מדהים..מזל טובבבבheartheart

! דווח למנהל האתר
מזל טוב ושבעזרת השם יהיה לכם בבית רק אושר ושמחה :--)
! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב מהממיםם

! דווח למנהל האתר

מרגש.ברכה והצלחה.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתיזכו להקים בית בישראל לעבודתו יתברך

! דווח למנהל האתר

בשעה טובה ומזל טוב לאושר והמום אהבה  

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אושר ובריאות ב"ה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב !