אז כמו כולם התחלתי לחפש את הזיווג שלי בכמה אתרים. כאמריקאית ודוברת אנגלית, התמקדתי במקומות שעובדים עם עולים ודוברי אנגלית ואחרי תקופה ארוכה של ניסיון, ראיתי שזה לא מתקדם.רציתי לנסות משהו חדש, ובדיוק חברה שלי המליצה לי על שליש גן עדן וחשבתי לעצמי שזה אתר שמיועד לישראלים ומן הסתם לא אמצא שם מישהו שהוא כמוני מאותו רקע ותרבות.
חברה שלי אמרה לי, מה אכפת לך לפחות תנסי ואכן ניסיתי. כתבתי את הפרופיל שלי באנגלית במטרה שיפנו אליי, דוברי אנגלית. אך להפתעתי הרבה, פנו אליי הרבה ישראליים שהיו בעניין.התלבטתי אם זה שייך, כי לא ידעתי איך נתקשר בדייט, רציתי שלשנינו יהיה נוח ולא חשבתי שזה יכול לזרום ובאמת זה לא זרם עם כולם.
החלטתי שבמקום לחכות לפניות לא רלוונטיות, אנסה לחפש בעצמי. החלטתי להיפתח ולנסות גם לפנות לישראלים. צפיתי בכרטיס של בנימין, שכיום הוא בעלי וממש התרשמתי ממנו לטובה. הפרופיל שלו תאם למה שחיפשתי וגם הרגשתי שמה שהוא כתב שהוא מחפש, זה בדיוק אני. :)
אבל הוא לא ציין שהוא יודע אנגלית, אז אולי זה לא יעבוד ולכן החלטתי להמשיך הלאה. אחרי שבועיים הוא חזר ופנה אליי. אמרתי לו שאהבתי את הכרטיס שלו, אבל אני מבינה שאתה לא דובר אנגלית אז אני לא יודעת אם זה יזרום...הוא היה ממש מקסים וסבלני, הוא השיב לי שפשר לנסות, את תרגישי בנוח לדבר באנגלית ואני אשיב בעברית ונראה אם זה יעבוד..דיברנו קצת בטלפון ויום למחרת כבר נפגשנו, והרגשנו שלא יכולנו להפסיק לדבר... התארסנו אחרי 5 שבועות ותוך חמישה חודשים וקצת התחתנו.
ולכם שליש גן עדן רצינו להודות על עשייתכם המרובה ועל כך שהכל התחיל דרככם, אין בינינו מכרים משותפים ואלמלא אתם לא היינו נפגשים באופן טבעי. ולשאר הרווקים והרווקות אני ממש ממליצה לתת הזדמנות לכולם, לבוא בראש פתוח ופשוט לנסות. בחיים לא חשבתי שאתחתן עם ישראלי, אבל לא כל מה שאנחנו חושבים בהכרח מתאים לנו. יש באתר הרבה אנשים איכותיים, אם לא תנסו, לא תדעו שאפשר לזכות בכל כך הרבה כמו שאני זכיתי. :)
תודה על הכל,
דניאלה ובנימין
אז כמו כולם התחלתי לחפש את הזיווג שלי בכמה אתרים. כאמריקאית ודוברת אנגלית, התמקדתי במקומות שעובדים עם עולים ודוברי אנגלית ואחרי תקופה ארוכה של ניסיון, ראיתי שזה לא מתקדם.רציתי לנסות משהו חדש, ובדיוק חברה שלי המליצה לי על שליש גן עדן וחשבתי לעצמי שזה אתר שמיועד לישראלים ומן הסתם לא אמצא שם מישהו שהוא כמוני מאותו רקע ותרבות.
חברה שלי אמרה לי, מה אכפת לך לפחות תנסי ואכן ניסיתי. כתבתי את הפרופיל שלי באנגלית במטרה שיפנו אליי, דוברי אנגלית. אך להפתעתי הרבה, פנו אליי הרבה ישראליים שהיו בעניין.התלבטתי אם זה שייך, כי לא ידעתי איך נתקשר בדייט, רציתי שלשנינו יהיה נוח ולא חשבתי שזה יכול לזרום ובאמת זה לא זרם עם כולם.
דניאלה ובנימין, 04/02/18 14:35
היי מזל טוב שתדברו ששה ימים באנגלית ויום אחד בעברית בהצלחה רבה...
לאהבה אין שפה..מאחלת לכם שתאהבו תמיד כמו שאתם ניראית אוהבים עכשיו.שהשכינה תישרה ביניכם ושביתכם יהיה בניין עדי עד אמן
מזל טוב, שתזכו לשנים רבות ומאושרות יחד, בבניית בית יציב ואיתן!
לזוג המאושר בנין עדי עד בריאות איתנה ריגשתם פה את כולנו תמיד צריך לקוות לטוב הינה אנחנו פה בחג הפסל
הפסח וישראל עתידין להגאל גם את / אתה
זה קרוב ויצליח
מאחלת לכם המון בריאות שמחה הבנה ואושר???
מזל טוב!!! שמחה תמיד וראיית הטוב והודיה לה' יתברך על החסד והנס
שעשה עימכם...ברוך הטוב והמטיב!!
מזל טוב לכם!! סיפור ממש מרגש, תזכו להקים בית נאמן בישראל ושיהיה לכם המון בהצלחה