לצוות שליש גן עדן,שנינו עולים חדשים, אני עליתי לבד מצרפת והוא עלה יחד עם ההורים שלו מקנדה. שנינו גרנו באשדוד, וזאת הייתה הנקודה שחיברה בינינו בחיפוש אחר בן/ בת זוג באתר. יצאנו 7 שבועות ואז תוך כדי ארוחת צהריים ביום שישי הוא הציע לי נישואין, בצורה מאוד פשוטה ללא טבעת. הייתי בהלם, כי לא ציפיתי שזה יגיע כל כך מהר, ולכן נבהלתי והחלטתי לחכות עם העניין.
אבל ככל שעבר הזמן ידעתי שהוא הזיווג שלי ושאני לא רואה את עצמי חיה יום אחד בלעדיו. אז לאחר שבוע, עניתי לו שאני כן אשמח להתחתן איתו ומיד התחלנו לארגן יחד את החתונה. חודשיים לפני התאריך המיועד, הוא ארגן לי הצעת נישואין מרגשת במיוחד. היינו בירושלים, מול הכותל, כשנגן כינור ניגן לידינו ברקע, הוא כרך ברך, עם טבעת שאותה בחרתי לפני כן. על אף שזה לא היה מפתיע, זה היה מאוד יפה ומרגש. ובזכותכם זכינו להתחתן ב15.8 ומאז אנו מלאי תודה ואהבה כל בוקר מחדש.תודה על הכל,אורלי ויונתן
לצוות שליש גן עדן,שנינו עולים חדשים, אני עליתי לבד מצרפת והוא עלה יחד עם ההורים שלו מקנדה. שנינו גרנו באשדוד, וזאת הייתה הנקודה שחיברה בינינו בחיפוש אחר בן/ בת זוג באתר. יצאנו 7 שבועות ואז תוך כדי ארוחת צהריים ביום שישי הוא הציע לי נישואין, בצורה מאוד פשוטה ללא טבעת. הייתי בהלם, כי לא ציפיתי שזה יגיע כל כך מהר, ולכן נבהלתי והחלטתי לחכות עם העניין.
אורלי ויונתן, 04/02/18 14:28
ממש מרגש שני קצוות עולם מתחברים יחד בארץ ישראל שתזכו להקים בית נאמן בישראל :)
איזה יופי כמה מרגש... עכשיו מתחילים לבנות רק תחליטו מי מהנדס ומי המעצב...חחח
חתיכים גם באמת! והחתונה היתה ברמה של החתנים! מו-של-מת!!! שוב פעם מזל טוב
מזל טוב שתזכו בע"ה לבנין עדי עד אושר ועושר בריאות והצלחה בכל מכל כל