כןןן, היא פנויה ❤️
דרוש בחור עם אומץ (רמז: כדאי להסתכל בסרטון כאן למעלה) 😱הכירו את תהלה מארק המהממת, בת 35, רווקה, דתייה לייט מירושלים. עצמאית, מאפרת אומנותית ומעצבת תסרוקות. 💄חייכנית, אופטימית, עם שמחת חיים, חן וחוש הומור. עם אינטליגנציה רגשית, מכילה ואוהבת, מעניקה תשומת לב ויחס אישי, חברותית, חמה ומשפחתית.🥰אחראית, חרוצה, בעלת תושיה ואומץ, קלילה נהנית לטייל וללמוד מכל אדם והסביבה. 😍
היא פנויה בשבילך-
👰🏻♀לכלה- ללוות אותך ברגעים בלתי נשכחים.❤️
🤵🏻לחתן- ליצור ביחד בית מלא אהבה וחיים. 🏡
🔹עיסוק- למה בחרת בזה/ מה גורם לך סיפוק ונחת?
♡ עוסקת כמאפרת אומנותית ומעצבת תסרוקות - המקצוע דיי בחר אותי. 😉 סירקתי ואיפרתי לפני שלמדתי אבל האהבה שלי לאנשים היא שדחפה אותי מהמקצוע הקודם לחדש והסיפוק כל כך גדול, מאיר לי את הלב ונותן מלא סיפוק שמחה ונחת. 🙏🏻
🔹באיזה מתנה בורכת? 🎁
♡יד מקצועית וטאץ' אישי, מומחיות לצבעים והתאמה של גוונים באופן מדויק לכל אחת ואחת. ✨
♡ לראות נשים, בנות ונערות מחייכות לעצמן במראה ולראות מה המקצוע הזה יכול לעשות בדרך הנכונה וכמה כוח, ביטחון, שמחה, אהבה ושלווה הוא מביא למאופרת ולמסורקת.
🔹מה הלקוחות מספרים עלייך?🙃
♡ הלקוחות תמיד מדברות על האנרגיות הטובות, החיוביות, הרוגע, החיוך שאני מביאה לצד התוצאה הסופית שבהחלט הולמת בצורה יפה. 🔥
🔹רגע מיוחד ומרגש/ מצחיק שהיה לך עם חתן וכלה...👰🏻♀🤵🏻
♡ הגעתי למשפחה חרדית לחתונה של הבן הגדול. ואחרי התסרוקות ראיתי את החתן מדבר עם אחותו ואמא שלו ומתלבט על משהו. מסתבר שמרוב לחץ יצאו לו מלא פצעונים והוא התבייש ללכת לחתונה ככה אבל גם להתאפר... אחרי שהסתרתי לו את הפצעונים הוא ממש נרגע, שמח והתרגש לצאת לחתונתו.
🔹 איך צולחים התרגשות ומצבי רוח לצד מקצועיות? 😅
♡ נשימות תמיד עוזרות להרגעה ולניקוי מצבי רוח. התרגשות מחליפים באנרגיה של עשיה וחיוך ענקי. 😁
🔹איפור בלתי נשכח מתרחש כאשר...🤩
♡ המאופרת נרגעת ומרפה, ונהנית מהתהליך והחוויה.☺️
🔹תסרוקת נדירה שעשית לכלה
♡מהסרט אנה קרנינה ומתקופת הרנסנס.
🔹האם קיבלת הצעה מעניינך עבורך לדייט מהחתן והכלה? 😅
♡ לא זכור לי שקיבלתי הצעה לדייט מהכלה אבל זוכרת מכמה אמהות.🤣🤣🤣
🔹 מה התכונות שחשובות לך בבחירת בן זוג?💁🏻♂️
♡ לב ועיניים טובות, אהבה ושמחת חיים, אמון, ראש גדול ואחריות, חכם ומעניין. 👁️
🔹מה הדבר הכי מפתיע שאנחנו לא יודעים עלייך? 😱
♡ שאני לומדת מכל אדם (ואפילו יצור) והגיל לא משנה... 😇
🔹מה השיר שמתנגן בפלייליסט שלך? 🎵
♡ פופ מקפיץ, מרים ועושה לי טוב על הלב. 🥁
🔹מהי זוגיות טובה בעינייך?
♡ שיתופיות, תקשורת טובה והקשבה הדדית, בעיקר כדי להבין באמת אחד את השניה. 👩❤️👨
🔹 איזה חוויה זוגית תרצי לעשות ביחד? 🥳
♡ לחיות חיים מלאים, להנות יחד בכל דרך אפשרית. 🎊🎉
🔹מה המוטו שלך בחיים? / משפט שמאיר את הלב ונותן לך כח! 💖
♡ בסוף הכל יהיה טוב, אם לא הכל טוב זה לא הסוף! 😜
רוצה להכיר את תהלה לעומק?
לכלה- מוזמנת להתרשם מעוד עבודות איפור שלה ולעקוב אחרי תהלה מאפרת אומנותית ומעצבת תסרוקות
לחתן - מוזמן להציץ בכרטיס שלה ב"שליש גן עדן" ולגלות אם היא פנויה בשבילך 👩❤️👨
לכרטיס של תהלה בשליש גן עדן לחץ כאן >>
צילום פנים: yulia berzon
צילום בסטודיו: gilya ben gad
צילום כמאפרת: bartzi goldblat
כןןן, היא פנויה ❤️
דרוש בחור עם אומץ (רמז: כדאי להסתכל בסרטון כאן למעלה) 😱הכירו את תהלה מארק המהממת, בת 35, רווקה, דתייה לייט מירושלים. עצמאית, מאפרת אומנותית ומעצבת תסרוקות. 💄חייכנית, אופטימית, עם שמחת חיים, חן וחוש הומור. עם אינטליגנציה רגשית, מכילה ואוהבת, מעניקה תשומת לב ויחס אישי, חברותית, חמה ומשפחתית.🥰אחראית, חרוצה, בעלת תושיה ואומץ, קלילה נהנית לטייל וללמוד מכל אדם והסביבה. 😍
היא פנויה בשבילך-
👰🏻♀לכלה- ללוות אותך ברגעים בלתי נשכחים.❤️
🤵🏻לחתן- ליצור ביחד בית מלא אהבה וחיים. 🏡
🔹עיסוק- למה בחרת בזה/ מה גורם לך סיפוק ונחת?
♡ עוסקת כמאפרת אומנותית ומעצבת תסרוקות - המקצוע דיי בחר אותי. 😉 סירקתי ואיפרתי לפני שלמדתי אבל האהבה שלי לאנשים היא שדחפה אותי מהמקצוע הקודם לחדש והסיפוק כל כך גדול, מאיר לי את הלב ונותן מלא סיפוק שמחה ונחת. 🙏🏻
תהלה מארק - מאפרת אומנתית, 23/11/22 14:12