הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
רווקים ועסקים
רווקים ועסקים >

כןןן, היא פנויה!

כןןן, היא פנויה! הכירו את עדי מושקוביץ המהממת, בת 36, רווקה, דתיה לאומית (פתוחה), גרה במושב בדרום. עצמאית, מאפרת כלות ואירועים או בשמה העסקי: עדי- היופי שבקישוט.
עדי מושקוביץ - היופי שבקישוט | פורסם: 23/11/22 13:16

כןןן, היא פנויה ❤️

הכירו את עדי מושקוביץ המהממת, בת 36, רווקה, דתיה לאומית (פתוחה), גרה במושב בדרום. עצמאית, מאפרת כלות ואירועים או בשמה העסקי: עדי- היופי שבקישוט. 💍

אוהבת לצחוק ולבלות עם המשפחה והחברים.

רצינית ואחראית, חמה ומשפחתית, רגישה לזולת ואכפתית. אוהבת לרקוד ולנגן, להhנות מהצגות וטיולים בארץ ובחו"ל.✈️

היא פנויה בשבילך -

👰🏻‍♀ לכלה- ללוות אותך ברגעים בלתי נשכחים. ❤️

🤵🏻 לחתן- ליצור ביחד בית מלא אהבה וחיים. 🏡

🔹עיסוק- למה בחרת בזה / מה גורם לך סיפוק ונחת?

♡ עוסקת כמאפרת כלות ואירועים.

זה היה חלום ילדות, תמיד אהבתי את תחום האיפור, היופי והטיפוח. 💄

זה מרגש ומשמח להיות לצידן ברגעים המאושרים והחשובים בחיים. להדגיש ולהוציא החוצה את היופי שלהן, ולתת להן את הרגשה הכי נעימה וטובה ביום המיוחד שלהן, זה נותן המון משמעות, שמחה, סיפוק ונחת.🙏🏻

🔹באיזה מתנה בורכת, מה הלקוחות מספרים עלייך? 🎁

♡ מספרים עליי שאני מאוד רגועה ונינוחה, ומשרה עליהן הרגשת ביטחון ושלווה.✨ יחד עם עם זאת עושה תיאום ציפיות לגבי הטעם של הלקוחה לגבי סגנון האיפור שרוצה, גווני צלליות וכד'...💋

שני אלו, מאוד חשובים ועוזרים ביום המרגש והמיוחד שלהן.🎊🎉

🔹רגע מיוחד ומרגש/ מצחיק שהיה לך עם חתן וכלה🤵🏻👰🏻‍♀

♡ חתן וכלה שהתארגנו בשני בתים צמודים, אבל בחרו שלא להיפגש עד החופה. 🙈היינו צריכים להפעיל מעין חמ"ל ולתאם מעברים החוצה, וכשהכלה היתה צריכה לצאת להצטלם, היינו צריכים לבדוק שהחתן לא יצא במקרה גם להצטלם- היה מיוחד ומצחיק.😂

🔹איך צולחים התרגשות ומצבי רוח לצד מקצועיות? 😅

♡ המקצועיות זה אחד הדברים החשובים ביותר כמאפרת ולכן גם אם אני במצב רוח לא משהו באותו יום/בהתרגשות ולחץ- אני שמה את זה בצד, וכשאני נכנסת- אני כל כולי עם הכלה ביום המרגש שלה.🤩

האווירה והאנרגיות המיוחדות שיש ביום הזה, מזיזות את כל הדברים הפחות חשובים הצידה. 🥳

🔹האם קיבלת הצעה מעניינך עבורך לדייט מהחתן והכלה?

♡ עוד לא יצא לי...

🔹איפור בלתי נשכח מתרחש כאשר...

♡ יש אנרגיות טובות באוויר, והכלה זורמת ורגועה.☺️ ואז הכל יוצא הכי טוב שיש וזה משאיר בי ובכלה רושם עמוק של זיכרון טוב, שלא נשכח להרבה זמן קדימה.😃

🔹מה התכונות שחשובות לך בבחירת בן זוג?😊

♡ חשוב לי שיהיה אדם איכותי ובוגר עם לב טוב ומידות טובות, אופטימי ועם אנרגיות חיוביות, מכיל ותומך, ג'נטלמן

🔹מה הדבר הכי מפתיע שאנחנו לא יודעים עלייך? 😱

♡ אחרי 10 שנים בהן עבדתי כאופטומטריסטית, החלטתי להתפטר ולהגשים את הדברים שתמיד אהבתי לעשות... איפור(כלות ואירועים) וקונדיטוריה (עיצוב עוגות)🎂

🔹מה השיר שמתנגן בפלייליסט שלך?

♡ האמת שהפלייליסט שלי מגוון ורחב...

2 שירים שעולים לי לראש: "נגעת לי בלב", "פגישה לאין קץ" (אני גם אוהבת לנגן אותם🤗)

🔹מהי זוגיות טובה בעינייך?

♡ זוגיות שיש בה תקשורת טובה והקשבה, הכלה ותמיכה, חברות אמיתית, נתינה שלא תלויה בדבר.👩‍❤️‍👨

🔹איזה חוויה זוגית תרצי לעשות ביחד?

♡ צלילה 🥽

🔹מה המוטו שלך בחיים? / משפט שמאיר את הלב ונותן לך כח! 💪🏻

♡ לעשות טוב ולהעניק קודם כל לעצמנו, ואז נהיה מאושרים יותר ונקרין טוב על כל הסובבים אותנו, וכמובן להודות על מה שיש לנו, כי משם מתחיל השפע והברכה והצלחה לכל. 🙏🏻

רוצה להכיר את עדי לעומק? 

לכלה- מוזמנת להתרשם מעוד עבודות איפור שלה ולעקוב אחריה : 

בפייסבוק: Adi moshkovich

באינסטגרם: adi_moshkovich

לחתן - מוזמן להציץ בכרטיס שלה ב"שליש גן עדן", ולגלות אם היא פנויה בשבילך -

לכרטיס של עדי בשליש גן עדן לחץ כאן >>

צילום באירוע: נוף סגרון

צילום כמאפרת: Gez הפקות

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

כןןן, היא פנויה ❤️

הכירו את עדי מושקוביץ המהממת, בת 36, רווקה, דתיה לאומית (פתוחה), גרה במושב בדרום. עצמאית, מאפרת כלות ואירועים או בשמה העסקי: עדי- היופי שבקישוט. 💍

אוהבת לצחוק ולבלות עם המשפחה והחברים.

רצינית ואחראית, חמה ומשפחתית, רגישה לזולת ואכפתית. אוהבת לרקוד ולנגן, להhנות מהצגות וטיולים בארץ ובחו"ל.✈️

היא פנויה בשבילך -

👰🏻‍♀ לכלה- ללוות אותך ברגעים בלתי נשכחים. ❤️

🤵🏻 לחתן- ליצור ביחד בית מלא אהבה וחיים. 🏡

🔹עיסוק- למה בחרת בזה / מה גורם לך סיפוק ונחת?

♡ עוסקת כמאפרת כלות ואירועים.

זה היה חלום ילדות, תמיד אהבתי את תחום האיפור, היופי והטיפוח. 💄

זה מרגש ומשמח להיות לצידן ברגעים המאושרים והחשובים בחיים. להדגיש ולהוציא החוצה את היופי שלהן, ולתת להן את הרגשה הכי נעימה וטובה ביום המיוחד שלהן, זה נותן המון משמעות, שמחה, סיפוק ונחת.🙏🏻

עדי מושקוביץ - היופי שבקישוט, 23/11/22 13:16
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.