יום רביעי 27.9.23 - מגה ספיד דייט גדול וחגיגי!
מגה ספיד דייט גדול וחגיגי לכבוד השנה החדשה, עם למעלה מ 20 דייטים לכל משתתפ/ת!
חייגו עכשיו 0523589830 - התאריך עודכן ליום רביעי 27.9.2023
או לחצו על הקישור להרשמה מהירה:
המגה ספיד דייט מתקיים בשיתוף פעולה בין שליש גן עדן לאיריס סלומון - פסיכולוגית ומנהלת חברת ספידייט 23 שנה. בספיד דייט תכירו לפחות 20 בני זוג פוטנציאליים בערב אחד, ועם כל אחד תשבו כ 6 דקות 1 על 1. למחרת המפגש תקבלו באופן אישי את ההתאמות.
השיטה הוציאה המון זוגות, יש לנו מעל ל 500 חתונות!
מספר המקומות מוגבל - להרשמה עכשיו לחצו כאן >>
מפגש המגה ספיד דייט הקרוב לכבוד השנה החדשה יתקיים ביום רביעי ה27.9.23 עם לפחות 20 דייטים לכל משתתף/ת, 2 משקאות וכיבוד חופשי.
המפגש יתקיים במקום מרכזי שיסגר לצורך הספיד דייט! מספר המקומות מוגבל!
לפרטים נוספים:
השאירו פרטים באתר - https://speed-date.co.il/
או התקשרו לאיריס סלומון פסיכולוגית (MA) מאמנת למציאת ושימור זוגיות ומנהלת חברת ספיד דייט - 0523589830
מה זה ספיד דייט?
ספיד דייט היא דרך יעילה, מהירה וכייפית כדי להכיר בן/ בת זוג. במפגש פוגשים כ-20 בני/בנות זוג פוטנציאליים לשיחה של אחד על אחת, למשך כשעתיים וחצי במשך 6 דקות לכל אחד/אחת.
איך הגעת לתחום של ארגון מפגשי ספיד דייט?
בשנת 2000 במהלך לימודי התואר השני שלי בפסיכולוגיה בבר אילן, קראתי על שיטת הספיד דייט שהחלה בניו יורק.
באותה תקופה, עבדתי כמתרגלת באוניברסיטה וכתבתי גם מדור קבוע בנושאי זוגיות בעיתון של האוניברסיטה. באחד המדורים כתבתי שאני מעוניינת לארגן ספיד דייט בבר אילן וצרפתי ת.ד למתעניינים. לא ציפיתי לקבל כ"כ הרבה מכתבים, עם תמונות ובקשות לארגן את המפגש.
התחלתי לפרסם את האירועים באוניברסיטה ובאינטרנט ומשם הכל כבר היסטוריה, אנחנו מארגנים כבר כ- 22 שנה מפגשים לכל הגילאים, מגילאי 24+ ועד לגיל הזהב. לחילוניים, לדתיים ומסורתיים ועוד.
הבאתי את שיטת הספיד דייט לישראל, הרבה בזכות העידוד של הסטודנטים באוניברסיטת בר אילן ועל כך תמיד תודתי להם.
אגב, רעיון ההיכרויות באמצעות ספיד דייט נהגה תודות ל"מח היהודי" ע"י אגודת "אש התורה", ששמה לה למטרה מניעת התבוללות בארה"ב וקיצור וייעול של הבליינד דייטים המסורתיים למציאת זוגיות.
איך מתנהל ערב ספיד דייט?
לפני המפגש אנו מתאימים ורושמים קבוצה של בני/בנות זוג פוטנציאלים- מספר שווה של גברים ונשים- מזמינים אותם לבית קפה/ אולם/ פאב המאוכלס בשולחנות לשניים, המקום סגור לצורך הספיד דייט.
לפני תחילת מפגש הספיד דייט המנחה מעבירה הרצאה קצרה, מסבירה את אופן התנהלות המפגש, נותנת "טיפים" להתנהלות במהלך המפגש ועצות מועילות לאחריו.
הבחורות מתיישבות ומקבלות שולחן "קבוע". הבחורים מצטרפים ומתיישבים ליד הבחורות, לסבב היכרות קצר ותכליתי הנמשך כ 6 דקות.
בתום 6 הדקות, המנחים מצלצלים בפעמון וכל השיחות נעצרות.
הבחורים קמים ממקומם ועוברים באופן מסודר לדייט הבא - לשולחן הבא, שם ממתינה להם בחורה נוספת לפגישת היכרות.
בתום כשעתיים וחצי, כל אחד מהמשתתפים פגש/ה כ 20 בני/בנות זוג.
מהם היתרונות של מפגש ספיד דייט?
במפגש ספיד דייט תכיר/י כ-20 בני/בנות זוג פוטנציאלים במהלך הערב. אם הייתם יוצאים לדייטים אלה בנפרד הדבר היה לוקח לכם לפחות חודשיים- שלושה.
לא עוד בליינד דייט של מספר שעות עם בן/בת זוג אחד/אחת.
הימנעות ממפגשים סתמיים ובזבוז זמן, בספיד דייט= סבב הכרות תוכלו לחסוך זמן יקר!
מחקרים מראים שלוקח עד 3 דקות, לעתים שניות בודדות ואפילו חמישית שניה לדעת אם מעוניינים להמשיך להכיר. בספיד דייט תוכלו לדעת תוך דקות ספורות אם אתם מעוניינים להמשיך עם בן / בת הזוג הפוטנציאליים לדייט אמיתי, או להמשיך הלאה בחיפוש מבלי לבזבז זמן ואנרגיה.
במפגש ספיד דייט תחסכו זמן רב המוקדש להתארגנות ויציאה לכל דייט, במקום להתלבש, להתאפר, לצאת למצוא חניה וכו' פעמים רבות תעשו זאת בערב אחד.
המשתתפים המגיעים למפגש ספיד דייט הם רציניים ועברו שיחה ורישום עם המארגנים מראש. כחלק מהסינון הקפדני של המארגנים, נאספים פרטים כגון מספר ת.ז. ,פרטים אישיים שונים והכל כדי למצוא את האחד/ אחת שלהם.
ספיד דייט הינו אירוע בו כללי המשחק ברורים ובו כל המשתתפים פועלים בהתאם להנחיות מסודרות. יתרון באירוע כזה הוא שמתאפשר גם לבחורים או בחורות שהינם ביישנים יותר ופחות מרגישים בנוח לפנות באופן עצמאי לבני המין השני על מנת להכיר, לשוחח אחד עם השנייה.
מי סוג המשתתפים בספיד דייט? האם יש קווים לדמותם?
יש נשים וגברים מדהימים ואיכותיים, משתתפים מכל הסגנונות העוסקים בטווח רחב של מקצועות מכל גווני הקשת. הרבה פעמים אנשים שמגיעים מופתעים מרמת האיכות של המשתתפים, כיוון שיש עדיין סטיגמות על משתתפים באירועי הכרויות. שמחה לשתף שעם השנים, הסטיגמה נעלמת יותר ויותר. כ 20 שנה אני מלווה לקוחות בקליניקה שלי בתחום מציאת הזוגיות, אם לפני 20 שנה אנשים לא הסכימו לשים תמונה באתר, או לספר שהשתתפו לספיד דייט, היום הכל יותר פתוח ומקובל ובעצם עולם ההיכרויות השתנה וכל הזמן בהשתנות מתמדת.
יש דבר אחד שמאפיין את כל המשתתפים- הפנייה הינה למציאת קשר רציני לחיים!
האם יש הצלחות כתוצאה מהמפגשים?
אחוזי הצלחת שיטת הספיד דייט הינם מהגבוהים בעולם. לשמחתי יש לנו מעל 500 חתונות ששיתפו אותנו לגביהן, אלפי זוגות בכל הגילאים והיד עוד נטויה :) זאת למעשה המוטיבציה והמנוע שלי להמשיך במלאכה...
בכל ראש השנה, אני מרגישה "דודה איריס", מקבלת שנות טובות מזוגות שהכירו, מספרים לי על הילדים, לפעמים ההודעות והמיילים מגיעים גם מרחבי העולם.
היותי והכשרתי כפסיכולוגית ומאמנת למציאת ושימור זוגיות כ 20 שנה המלווה לא מעט לקוחות שהכירו את בני/ות שלהם במפגשים שלי מאפשר לי ללוות ולהרגיש מעין "האחות הגדולה" שמצלמת אותם גם בזמן האירוע, מייעצת להם ומאפשרת להם להניע ולשפר את תהליכי מציאת הזוגיות וכמובן תמיד שמחה להגיע לחתונה. יש לי את הזכות לעתים ללוות אותם בנקודות חשובות בחייהם לאחר הנישואין.
לדעתי, אין עבודה יותר מעניינת. אני מאוהבת בעבודתי ורואה בה שליחות, אני מודה על כך בכל יום.
במהלך היום אני בקליניקה ובערבים בספיד דייטים ובסדנאות. שני הכובעים משלימים אחד את השני.
איזה מסר היית רוצה להעביר?
ברגע שאנחנו בוחרים לקחת את המושכות לידיים שלנו ויוצאים למצוא את האחד/אחת שלנו אנו גם מוצאים אותו/ה.
מוזמנים לבוא למפגשי הספיד דייט הגדולים שלנו!
באהבה :)
איריס סלומון
איריס התארחה בתקשורת בתכניות שונות- בטלויזיה כגון - בקרוב אהבה, היפה והחנון, חדשות ערוץ 12, 13, 11, מנחם הורוביץ, תכניות בוקר ועוד...
מוזמנים לצפות ביוטיוב בלחיצה כאן >>
לפרטים על מפגש ספיד דייט קרוב מוזמנים להתקשר לאיריס סלומון פסיכולוגית (MA) ומאמנת למציאת ושימור זוגיות- 0523589830
אירוע הספיד דייט הקרוב לכבוד השנה החדשה יתקיים ביום רביעי 27.9.23 להרשמה ופרטים נוספים חייגו 0523589830 או לחצו להרשמה -
יום רביעי 27.9.23 - מגה ספיד דייט גדול וחגיגי!
מגה ספיד דייט גדול וחגיגי לכבוד השנה החדשה, עם למעלה מ 20 דייטים לכל משתתפ/ת!
חייגו עכשיו 0523589830 - התאריך עודכן ליום רביעי 27.9.2023
או לחצו על הקישור להרשמה מהירה:
המגה ספיד דייט מתקיים בשיתוף פעולה בין שליש גן עדן לאיריס סלומון - פסיכולוגית ומנהלת חברת ספידייט 23 שנה. בספיד דייט תכירו לפחות 20 בני זוג פוטנציאליים בערב אחד, ועם כל אחד תשבו כ 6 דקות 1 על 1. למחרת המפגש תקבלו באופן אישי את ההתאמות.
השיטה הוציאה המון זוגות, יש לנו מעל ל 500 חתונות!
מספר המקומות מוגבל - להרשמה עכשיו לחצו כאן >>
מפגש המגה ספיד דייט הקרוב לכבוד השנה החדשה יתקיים ביום רביעי ה27.9.23 עם לפחות 20 דייטים לכל משתתף/ת, 2 משקאות וכיבוד חופשי.
המפגש יתקיים במקום מרכזי שיסגר לצורך הספיד דייט! מספר המקומות מוגבל!
לפרטים נוספים:
השאירו פרטים באתר - https://speed-date.co.il/
או התקשרו לאיריס סלומון פסיכולוגית (MA) מאמנת למציאת ושימור זוגיות ומנהלת חברת ספיד דייט - 0523589830
איריס סלומון בשיתוף שליש גן עדן, 12/09/23 10:30