להתחיל בספיד דייט ולסיים בחתונה: כך תעשו את זה נכון!
איריס סלומון, מי שהביאה לישראל את בשורת הספיד דייט, מזמינה אתכם לערב ספיד דייט שבו מחכים לכם לפחות 20 בני זוג פוטנציאליים.
אז למה כדאי לכם לצאת לספיד דייט ואיך תעברו אותו בהצלחה?
כל התשובות כאן.
הספיד דייט יכלול גם הרצאה על דייטים, זוגיות ואהבה, 2 משקאות וכיבוד חופשי. נותרו מקומות אחרונים, לפרטים נוספים והרשמה מוזמנים ליצור קשר בהקדם בנייד או בווטסאפ 052-3589830 או דרך האתר www.speed-date.co.il
דמיינו שאתם משתתפים בתכנית הטלוויזיה "חתונה ממבט ראשון".
אתם עומדים לפגוש את האחת או האחד שמיטב המומחים התאימו לכם, בתקווה שהוא הזיווג המושלם עבורכם ושאיתו תוכלו להקים בית בישראל. אתם לא יודעים איך הוא נראה, אבל אתם מוכנים לקחת את הסיכון בשביל הסיכוי למצוא אהבה.
עכשיו, תדמיינו שבמקום ללכת לחתונמי, אתם יוצאים לערב מיוחד ומרגש, שבו תפגשו לא רק בן זוג אחד פוטנציאלי, אלא 20 בני זוג פוטנציאליים!
נשמע מדהים נכון?
זה בדיוק מה שמחכה לכם בערב ספיד דייט.
חייגו עכשיו 0523589830 או לחצו על הקישור להרשמה מהירה >>
מספר המקומות מוגבל - לפרטים והרשמה לספיד דייט לחצו כאן >>
"ספיד דייט זוהי בעיניי הדרך הטובה ביותר למצוא זוגיות", כך אומרת איריס סלומון, פסיכולוגית, מאמנת למציאת ושימור זוגיות, שהביאה לישראל את ערבי הספיד דייט אי שם בשנת 2000. "בתחילת לימודי התואר השני שלי באוניברסיטת בר אילן שמעתי על שיטת הספיד דייט שהומצאה בארצות הברית ופשוט נדלקתי מהרעיון. במקום לצאת לדייט אחד של שעה-שעתיים, אפשר לצאת להרבה דייטים בערב אחד. החלטתי לערוך ערב ספיד דייט באוניברסיטה והופתעתי מכמות הפניות. האירוע זכה להצלחה גדולה ומאז אני עורכת באופן קבוע ערבי ספיד דייט בעיקר במרכז הארץ, אך ארגנו מפגשים בכל מקום כמעט עד היום - מאילת ועד לכרמיאל.
לכרטיס של 'איריס סלומון - ספיד דייט' באינדקס העסקים ששת ימים לחצו כאן >>
בעקבות מפגשי הספיד דייט נוצרו אלפי זוגות ונערכו כבר מעל ל-500 חתונות שידוע לנו עליהן. בממוצע מכל אירוע יוצאת חתונה אחת".

איך בדיוק מתנהל ערב ספיד דייט?
"ספיד דייט זה אירוע שאליו מגיעה כמות שווה של נשים וגברים, בדרך כלל לפחות 20 נשים ו-20 גברים, שמתאימים מבחינת טווח הגילאים ושיש להם מכנה משותף כמו איזור מגורים, שיוך דתי וכו.
אנחנו עורכים ערבי ספיד דייט לכל הגילאים, מגילאי 18 ועד לבני הגיל השלישי. יש לנו ספיד דייט לאנשים מהמגזר הדתי והמסורתי, לחילוניים, לאקדמאיים ואפילו לטבעוניים. האירוע לרוב מתקיים בפאב, מסעדה או מועדון שנסגר רק למשתתפי הספיד דייט.
כל גבר ואישה משוחחים כ-5 דקות אחד עם השנייה, במטרה ליצור היכרות רצינית. הנשים יושבות על הכיסאות והגברים יושבים מולן ומשוחחים איתן, ולאחר חמש דקות עוברים לשבת עם הבאה בתור.
כל אחד מסמן על דף האם היה רוצה להמשיך ולהכיר את הצד השני, ולמחרת אנחנו יוצרים קשר עם המשתתפים. מעבירים את ההתאמות, כלומר מעבירים את מספרי הנייד של המשתתפים שהביעו עניין זה בזו, כדי שיוכלו לקבוע דייט.
אם משתתף מרגיש שהוא לא הצליח להביא את עצמו לידי ביטוי ולכן לא היתה התאמה אנחנו מעבירים את המסר לצד השני, ממש כמו שדכנים.
בתחילת האירוע אני עורכת הרצאה עם טיפים לדייטים ראשוניים – על מה כדאי לדבר בדייט ועל אילו נושאים כדאי שלא לשוחח. על החשיבות של שפת גוף, על החשיבות של לתת צ'אנס לאהבה- "אם יש ספק, יש ספק" ומה עושים ביום שאחרי הספיד דייט".
לצד ערבי הספיד דייט, איריס מעניקה ייעוץ ואימון למציאת ושימור זוגיות: "זכיתי שהתחביב שלי הוא גם המקצוע שלי, אני עובדת כפסיכולוגית עם התמחות בזוגיות ומיניות, אז לפעמים מגיעים אליי לקליניקה גברים ונשים שהיו בערב ספיד דייט ורוצים לקבל ממני משוב וכלים להתנהלות טובה יותר בדייט. אני עורכת גם סדנאות למציאת זוגיות שנותנות כלים כמו למשל איך לשפר את הרושם הראשוני. מגיעים אליי גם זוגות שנמצאים במשבר ואני מסייעת להם לצלוח אותו. אני לא רואה במה שאני עושה עבודה אלא שליחות ומרגישה סיפוק מטורף".
ערב הספיד דייט הקרוב ייערך ב29.7.24
להשתתפות בערב הספיד דייט הקרוב לחצו כאן >>
הנה כל הסיבות מדוע כדאי לכם להגיע לספיד דייט:
🔸סיכוי גבוה למצוא אהבה -
"לפי חוק המספרים הגדולים, יש לכם סיכוי הסתברותי גבוה יותר למצוא זוגיות בערב ספיד דייט שבו אתם פוגשים לפחות 20 בני זוג פוטנציאליים מאשר בדייט עם מישהו אחד. לכן, "כדאי להגיע לספיד דייט עם אופטימיות זהירה לגבי הסיכוי למצוא אהבה", אומרת איריס.
🔸העלאת הביטחון העצמי -
"קיבלנו תגובות מאנשים רבים על כך שבהתחלה הם חששו מהמפגשים בספיד דייט, אבל הם קיבלו כל כך הרבה מחמאות ופירגון כך שהביטחון העצמי שלהם עלה", אומרת איריס. "זכרו שכדי שאנשים יאהבו אתכם, אתם צריכים קודם כל לאהוב את עצמכם, והספיד דייט מאפשר לכם לראות את עצמכם בעיניים של האחר".
כלומר בספיד דייט יש לכם גם 20 פגישות עם עצמכם.
🔸אימון לדייטים -
בספיד דייט אתם יוצאים למעשה ל-20 דייטים ראשונים בערב אחד, כך שאתם יכולים להתאמן על האופן שבו אתם מציגים את עצמכם בדייט, ללמוד מה עליכם לשפר ומה לשמר כשאתם נפגשים לדייט ראשון, ואיך ליצור רושם ראשוני חיובי על הצד השני.
🔸חיסכון בזמן -
במקום לצאת לדייט פעם בשבוע עם מישהו אחד, להתלבש ולהתארגן, לעמוד בפקקים, ולבזבז זמן על דייט שלא מתאים, ספיד דייט מאפשר לכם לצאת עם 20 דייטים בערב אחד וכך לייעל נכון את הזמן שלכם.
🔸תיאום ציפיות -
יצאת לדייט והיה נפלא, אבל הצד השני לא מתקשר ולא ברור לכם אם הוא בכלל בעניין? בספיד דייט אתם יכולים לדעת כבר למחרת האם גם הצד השני מעוניין בכם. כך אתם נמנעים מאי הנעימות המלווה את עולם הדייטים ויודעים בדיוק איפה אתם עומדים.
🔸הרחבת המעגלים החברתיים -
גם אם לא מצאתם התאמה בספיד דייט, תוכלו להכיר חברים חדשים שישמחו להכיר לכם את החברים שלהם. מי יודע? אולי כך תמצאו את החצי השני שלכם.
🔸כיף גדול -
מעל לכל, ערב ספיד דייט זה בילוי מהנה במיוחד: "יש צחוקים, התרגשות, פוגשים אנשים מעניינים, מרחיבים אופקים ונהנים מחוויה בלתי נשכחת".
ולסיום, איריס מעניקה לכם כמה טיפים איך למצוא אהבה בספיד דייט:
🔹"לא חשוב כל כך על מה לדבר בספיד דייט אלא איך לדבר. צריך להיות פינג פונג – למשל לספר מה העיסוק שלכם ואז לשאול מה העיסוק של הצד השני. יחד עם זאת, אם הצד השני לא ממש התעניין בכם בחמש דקות ששוחתם, קחו בחשבון שאולי הוא התרגש, אולי הוא נבוך ואם הוא נראה לכם מעניין תסמנו שמעוניינים להמשיך להכיר".
🔹 "אמנם אפשר לדבר כמעט על הכל, אבל עדיף לא לדבר על נושאים מעוררי מחלוקת כמו פוליטיקה וגם לא על נושאים "מורידי אנרגיה" כגון- טיפול שיניים אחרון, האקס שלכם וכו".
🔹 "נסו להיות בוייב חיובי ולהגיע במצב רוח טוב. כשאתם פתוחים גם אנשים אחרים פתוחים אליכם".
🔹 "אין זיקוקי דינור ופרפרים בבטן, אבל אתם מרגישים שמתחשק לכם להמשיך ולשוחח, אז כדאי לתת צ'אנס".
🔹 "בעידן הנוכחי אנשים מתנהלים בעיקר בעולם הווירטואלי ומשוחחים ברשתות החברתיות. אני מציעה שאחרי ספיד דייט מוצלח, אל תיכנסו לשיחות הווירטואליות, אפשר לקבוע לשוחח בנייד ואח"כ לקבוע מייד לצאת לדייט פנים מול פנים, הכרתם ב"עולם האמיתי" ואין כמו להמשיך להישאר ב"עולם האמיתי" אין כמו מראה עיניים ומשמע אזניים".
🔹 "אם יש לכם כמה התאמות אחרי ערב ספיד דייט, אני מציעה שלא לצאת עם כמה נשים או גברים במקביל. כדי ליצור זוגיות ולהעמיק את הקשר, מומלץ לצאת לכמה דייטים עם מישהו/י אחד/ת ולתת להם הזדמנות. אם אתם מרגישים שזה לא מתאים, אפשר לחזור לרשימת ההתאמות ולצאת לדייט עם הבא/ה בתור ברשימה".
🔹 כמו בכל דבר ותחום שאתם רוצים להשיג ולהצליח הכי חשוב "להפשיל שרוולים" ולעשות מעשה, מה שנקרא- "לקפוץ למים", הטיפ שלי הוא גם לגבי ספיד דייט אבל גם לגבי כל דייט שמציעים לכם- אם אתם מתלבטים- לא תדעו עד שתנסו- תצאו, מקסימום זה יצליח ויסתיים בחתונה" :)
לכניסה לאתר של איריס סלומון - פסיכולוגית ומנהלת ספיד דייט לחצו כאן www.psychologia.org.il

להתחיל בספיד דייט ולסיים בחתונה: כך תעשו את זה נכון!
איריס סלומון, מי שהביאה לישראל את בשורת הספיד דייט, מזמינה אתכם לערב ספיד דייט שבו מחכים לכם לפחות 20 בני זוג פוטנציאליים.
אז למה כדאי לכם לצאת לספיד דייט ואיך תעברו אותו בהצלחה?
כל התשובות כאן.
הספיד דייט יכלול גם הרצאה על דייטים, זוגיות ואהבה, 2 משקאות וכיבוד חופשי. נותרו מקומות אחרונים, לפרטים נוספים והרשמה מוזמנים ליצור קשר בהקדם בנייד או בווטסאפ 052-3589830 או דרך האתר www.speed-date.co.il
דמיינו שאתם משתתפים בתכנית הטלוויזיה "חתונה ממבט ראשון".
אתם עומדים לפגוש את האחת או האחד שמיטב המומחים התאימו לכם, בתקווה שהוא הזיווג המושלם עבורכם ושאיתו תוכלו להקים בית בישראל. אתם לא יודעים איך הוא נראה, אבל אתם מוכנים לקחת את הסיכון בשביל הסיכוי למצוא אהבה.
עכשיו, תדמיינו שבמקום ללכת לחתונמי, אתם יוצאים לערב מיוחד ומרגש, שבו תפגשו לא רק בן זוג אחד פוטנציאלי, אלא 20 בני זוג פוטנציאליים!
נשמע מדהים נכון?
זה בדיוק מה שמחכה לכם בערב ספיד דייט.
חייגו עכשיו 0523589830 או לחצו על הקישור להרשמה מהירה >>
מספר המקומות מוגבל - לפרטים והרשמה לספיד דייט לחצו כאן >>
"ספיד דייט זוהי בעיניי הדרך הטובה ביותר למצוא זוגיות", כך אומרת איריס סלומון, פסיכולוגית, מאמנת למציאת ושימור זוגיות, שהביאה לישראל את ערבי הספיד דייט אי שם בשנת 2000. "בתחילת לימודי התואר השני שלי באוניברסיטת בר אילן שמעתי על שיטת הספיד דייט שהומצאה בארצות הברית ופשוט נדלקתי מהרעיון. במקום לצאת לדייט אחד של שעה-שעתיים, אפשר לצאת להרבה דייטים בערב אחד. החלטתי לערוך ערב ספיד דייט באוניברסיטה והופתעתי מכמות הפניות. האירוע זכה להצלחה גדולה ומאז אני עורכת באופן קבוע ערבי ספיד דייט בעיקר במרכז הארץ, אך ארגנו מפגשים בכל מקום כמעט עד היום - מאילת ועד לכרמיאל.
לכרטיס של 'איריס סלומון - ספיד דייט' באינדקס העסקים ששת ימים לחצו כאן >>
בעקבות מפגשי הספיד דייט נוצרו אלפי זוגות ונערכו כבר מעל ל-500 חתונות שידוע לנו עליהן. בממוצע מכל אירוע יוצאת חתונה אחת".
ספיד דייט - כך תעשו את זה נכון, 19/06/23 18:26