90 יום לזוגיות מאושרת!!
תחיה שטמר, מאמנת רווקות לזוגיות, פיתחה שיטה ייחודית שמסייעת לנשים לעבור שינוי, להיות מלאות ביטחון עצמי ולקצר את הדרך לחתונה עוד השנה: "אישה ממגנטת ב-90 יום" – התכנית שתהפוך אותך למגנט נשי ותעזור לך להגיע לזוגיות מאושרת.
שעות אחרונות להצטרפות לתכנית! בואי להיות גם את אישה ממגנטת ב90 יום >>
יצאת לדייט עם גבר מקסים. הכל הלך נפלא והרגשת שזה זה. זה האחד שחיכית לו. למחרת את מחכה לטלפון אבל הוא לא מתקשר. אחרי כמה ימים הוא סוף סוף שולח לך הודעה וכותב שהוא מצטער אבל שזה לא מתאים. שאת לא מתאימה. את מרגישה ייאוש – מה לא בסדר בי? למה אני לא מוצאת זוגיות? האם אף פעם אני לא אתחתן?
"אני מאמינה שכל אישה נולדה זוגית וכל אישה ראויה להתחתן, לא משנה בת כמה היא", כך אומרת תחיה שטמר (בת 44, נשואה באושר 23 שנה ואמא לעשרה ילדים), מאמנת רווקות לזוגיות ומפתחת שיטת "המגנט הנשי".
הצטרפי למחזור 8 של האפליקציה שתהפוך אותך לאשה ממגנטת ב90 יום >>
תחיה עברה מסע ארוך עד שמצאה את הייעוד שלה כמאמנת רווקות לזוגיות: "למדתי קורסים רבים אבל לא עסקתי בתחומים שלמדתי. בגיל 38 פתחתי חנות מתנות, אבל הרגשתי שזה לא המקום שלי. הלכתי לייעוץ מקצועי והיועץ שאל אותי מה אני הכי אוהבת בחנות. עניתי שאני הכי אוהבת לדבר עם אנשים. אז החלטתי לקחת את האהבה הזאת לכיוון של מאמנת רווקות לזוגיות ולחתונה".

מה זה אומר מאמנת לחתונה?
"יש הרבה נשים רווקות שיוצאות לדייטים, אבל שום דבר לא קורה. הן לא מוצאות אהבה ולא מתחתנות כי משהו תקוע בדרך. למרות שאני מצאתי זוגיות בגיל צעיר, מאוד הזדהיתי עם הבדידות של החברות הרווקות שלי ועם החיפוש שלהן אחר הזיווג המתאים. אני מעניקה לנשים כלים שעוזרים להן להשתחרר מהמחסומים והפחדים ומדריכה אותן איך לעשות שינוי כדי למצוא את הזיווג המתאים להן. האישה הראשונה שהגיעה אליי להדרכה התחתנה וזה היה הסימן עבורי שזה הכיוון שאני צריכה להמשיך בו. מאז הכל היסטוריה – ליוויתי נשים רבות שהתחתנו ורואה ניסים ונפלאות. כשמגיעה אליי אישה, בין אם היא בת 20 ובין אם בת 40, אני מאמינה באמונה שלמה שהיא תמצא אהבה ותינשא".
מה לדעתך הבעיות שנשים מתמודדות איתן בכל הנוגע למציאת אהבה?
"כשאישה עוברת דחיות רבות ודייטים כושלים, הלב שלה נסגר והיא כבר לא מחוברת לעצמה. הדבר מייצר תקיעות ומוביל לרווקות מאוחרת. בנוסף, יש בעיה בציפיות ובאמונות של רווקות רבות – הן חושבות שאם הן לא מרגישות משיכה מיידית לצד השני אז הוא לא מתאים לה. זה מגיע מסדרות טלוויזיה וזה לא באמת המציאות. אבל אם האישה תקשיב ללב שלה ותפעל לפי השיטה שאני פיתחתי היא תוכל למצוא את מה שבאמת מתאים לה".
ספרי על שיטת המגנט הנשי שפיתחת.
"אפשר להמשיל את שיטת המגנט הנשי להבאת תינוק לעולם. כשיש הפריה, הביצית עומדת במקומה ותאי הזרע מגיעים אליה. כולם נופלים מלבד תא הזרע החזק יותר שמתמגנט אליה וכך נוצרים חיים. ממש כמו שהביצית מושכת את הנכון לה, אני מלמדת נשים למשוך את הגבר שמתאים להן. כשאני מגיעה לדייט, במקום לבדוק האם הגבר מתאים לי או לא, אני צריכה לבחון מי אני בקשר, ואיזו אנרגיה הבאתי לדייט. האם אני משעממת את עצמי ולא הוא זה שמשעמם? צריך להביא את האותנטיות והכנות שלכן למרחב. אז דברים יתרחשו, ותוכלו למצוא את הזוגיות הנכונה עבורכן".
במסגרת השיטה של תחיה, היא השיקה לאחרונה אפליקציה חדשה בשם "אישה ממגנטת ב-90 יום": "הבנתי שרווקות רבות לא מצליחות ליצור את השינוי שהן מייחלות לו, משום שהן לא מתמידות. כדי ליצור שינוי יש צורך בהתמדה וזה תקף לכל דבר – תזונה, ספורט, חינוך ומציאת אהבה. לכן, פיתחתי אפליקציה שמלווה את הנשים במשך 90 יום וכך מעודדת אותן להתמיד ולהגשים את המטרה להגיע לזוגיות טובה".
שעות אחרונות להצטרפות! הירשמי עכשיו בלחיצה כאן והבטיחי את מקומך במחזור 8 של האפליקציה >>
האפליקציה, המיועדת הן לרווקות והן לנשים בזוגיות, מחולקת לשלושה חלקים – אהבה עצמית, איש ואישה ואנרגיה גבוהה בשלבי הקשר. האפליקציה כוללת סרטוני הדרכה של תחיה המלווה את הנשים בתהליך: "בכל יום המשתמשות באפליקציה מקבלות סרטון קצר עם תובנה משמעותית ולפעמים עם משימה קטנה. היא עוזרת למצוא זוגיות ולנהל זוגיות נכונה. לאט לאט הנשים יכולות לראות את השינוי באהבה העצמית שלהן, בתקשורת הבינאישית, במודעות העצמית, בתקשורת עם גברים, ובאנרגיות שלהן. עם הזמן הן הופכות למגנט כך שבדייטים הן מביאות את מי שהן ומקבלות את הזיווג שנכון עבורן. ככל שאישה מלאה באהבה עצמית ומחוברת לעצמה, היא מביאה לחייה את השפע".
90 יום לזוגיות מאושרת!!
תחיה שטמר, מאמנת רווקות לזוגיות, פיתחה שיטה ייחודית שמסייעת לנשים לעבור שינוי, להיות מלאות ביטחון עצמי ולקצר את הדרך לחתונה עוד השנה: "אישה ממגנטת ב-90 יום" – התכנית שתהפוך אותך למגנט נשי ותעזור לך להגיע לזוגיות מאושרת.
שעות אחרונות להצטרפות לתכנית! בואי להיות גם את אישה ממגנטת ב90 יום >>
יצאת לדייט עם גבר מקסים. הכל הלך נפלא והרגשת שזה זה. זה האחד שחיכית לו. למחרת את מחכה לטלפון אבל הוא לא מתקשר. אחרי כמה ימים הוא סוף סוף שולח לך הודעה וכותב שהוא מצטער אבל שזה לא מתאים. שאת לא מתאימה. את מרגישה ייאוש – מה לא בסדר בי? למה אני לא מוצאת זוגיות? האם אף פעם אני לא אתחתן?
"אני מאמינה שכל אישה נולדה זוגית וכל אישה ראויה להתחתן, לא משנה בת כמה היא", כך אומרת תחיה שטמר (בת 44, נשואה באושר 23 שנה ואמא לעשרה ילדים), מאמנת רווקות לזוגיות ומפתחת שיטת "המגנט הנשי".
הצטרפי למחזור 8 של האפליקציה שתהפוך אותך לאשה ממגנטת ב90 יום >>
תחיה עברה מסע ארוך עד שמצאה את הייעוד שלה כמאמנת רווקות לזוגיות: "למדתי קורסים רבים אבל לא עסקתי בתחומים שלמדתי. בגיל 38 פתחתי חנות מתנות, אבל הרגשתי שזה לא המקום שלי. הלכתי לייעוץ מקצועי והיועץ שאל אותי מה אני הכי אוהבת בחנות. עניתי שאני הכי אוהבת לדבר עם אנשים. אז החלטתי לקחת את האהבה הזאת לכיוון של מאמנת רווקות לזוגיות ולחתונה".
תחיה שטמר - מאמנת רווקות לזוגיות, 19/06/23 15:08