הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

הגיע הזמן לעוף על החיים שלך!

הדרכה נדירה ללא עלות והזדמנות ללמוד מאלישבע גרוניך מייסדת שיטת "עפות על החיים" - הערב ב20:30 - הסודות שיגרמו לך לאהוב את עצמך כל כך!! ככה שתוכלי להשיג כל מטרה ולהגשים חלום אחרי חלום!! שרייני לעצמך מקום!
*שרייני לעצמך מקום להערב>> | פורסם: 09/01/22 12:24

5 המפתחות שיקדמו אותך בצעדי ענק אל עבר מציאת זוגיות

כשאני נפגשת עם נשים שמחפשות בן זוג תמיד בשיחות איתן עולה המון כאב ותסכול.. למה אחרות מוצאות בקלות ואני לא? למה אצלי הנושא תקוע? יש כאלו שמרגישות שכבר ניסו הכל ביקשו מחברים שיכירו להן, יצאו עם כל מי שרק אפשר ונאדה שום דבר לא מתקדם.. ולכל התסכול הזה מתלווה החשש הגדול האם אי פעם אעמוד מתחת לחופה.. ומה עוד אני צריכה לעשות כדי להגיע ליעד הנחשף??

>> להדרכה החינמית של אלישבע גרוניך - לחצי כאן - מקומות אחרונים להערב >>

לרוב נשים חושבות שאם יתאמצו יותר אז התוצאה תגיע.. אולי אם יפנו לשדכנית או שבדייט הבא ממש ינסו להיות קלילות וזורמות אז זה ילך..

וכאן אני רוצה לפתוח את הראש לכיוון חשיבה קצת אחר.. לא צריך להתאמץ!!

כדי לבנות מערכת יחסים קרובה ואוהבת עם אדם נוסף, הבסיס הוא קודם כל מערכת יחסים קרובה ואוהבת עם עצמי..רק זה יאפשר לי להיות פתוחה לקבל אהבה כמו שאני רוצה.. באמת להיפתח ולאפשר לעצמי ליצור את הזוגיות עליה את חולמת מליווי של הרבה רווקות יש 5 מפתחות שחוללו שינויים מבורכים והקפיצו אותם אל עבר מציאת זוגיות. 

ואני רוצה לחלוק אתכן אותם כאן:

מפתח 1- את לא צריכה להשתנות

הרבה רווקות מרגישות שאם עד היום לא מצאו זוגיות, כנראה שמשהו דפוק בהן, שהן צריכות להשתנות להיות יותר זורמות/ קלילות/ רציניות/ אחראיות וכו ורק כשהן ישתנו אז יוכלו באמת למצוא בן זוג.. כאילו משהו בהן מקולקל ודורש תיקון.. אז אני כאן להגיד לך שאת מושלמת כמו שאת היום!! כן בדיוק ככה כמו שאת היום את ראויה לזוגיות את לא צריכה להשתנות במילימטר!! כי ביננו את גם ככה מחפשת מישהו שיאהב אותך!! אז במקום לחשוב מה אני צריכה לשנות בעצמי תשאלי את עצמך איך אני יכולה להיות יותר אני!! פשוט להביא את עצמך כמו שאת עם המיוחדות שלך עם האופי המיוחד שלך לקשר.. אל תנסי להיות מישהי אחרת, אל תנסי לחשוב איך את צריכה להתנהג פשוט תהיי את.

מפתח 2- תני מקום לפחדים

הרבה פעמים כשאנחנו בחיפושים אחרי זוגיות יש המון פחדים שיכולים לעלות:

אני מפחדת לאבד את החופש שלי

מפחדת להישאר לבד

מפחדת שהוא יגיד שהוא לא מעוניין וארגיש דחויה

מפחדת לשחזר את הזוגיות של ההורים שלי..

רובנו גדלנו עם האמונה שצריך להיות חזקות!! להתעלם מהפחד או להקטין אותו לנסות לחשוב חיובי והכל יעבור.. אבל האמת היא הפוכה פחד  שלא מקבל ביטוי רק הולך וגדל וגדל עד כדי כך שהוא יכול לנהל לי את החיים ואני יכולה למצוא שאני פוסלת כל אחד או שכל אחד פוסל אותי בלי בכלל לדעת שזה תוצאה של הפחדים שלי...צריך להבין פחד הוא ביטוי של מה שמתחולל אצלי בפנים בנשמה והוא מבקש יחס והכלה הוא לא נגדי להפך ברגע שהוא יקבל ביטוי ולגיטימציה הוא ישתחרר ואז הביטחון שלי יעלה ואמצא את עצמי עוברת לרמה הבאה.לכן אם עולה בך פחד אל תזלזלי בו תני לו אהבה תביני שזה באמת מפחיד להרגיש בודדה/ דחויה/ שנכשלת אל תנסי לתקן אותו תביני שזה לגיטימי לפחד וכשתתני לו ביטוי תכילי אותו תאהבי אותו תגלי שלאט לאט הוא הולך ונעלם ושמה שחסם אותך מלהתקדם וליצור זוגיות כבר לא נוכח ושאת פנויה רגשית להתקדם לרמה הבאה. 

מפתח 3 שימי את עצמך במרכז

יש לנו כנשים נטייה אוטומטית להיות קשובות מאוד לסביבה.. אפשר ממש לראות את זה בתוך דייטים שנשים משתפות שהם כל הזמן במחשבות מה נכון לעשות איך לשמח את הבחור, לחשוב מה יהיה לו נעים נחמד נכון, איך לא לאבד אותו  וכו..המקום הזה שכל הזמן עסוק באחר מונע ממך את הדבר החשוב ביותר שהוא חיבור לעצמך... ואז את מוותרת על דברים שחשובים לך ועסוקה בריצוי במקום בהבאת עצמך לקשר.. אז שימי את עצמך במרכז!! זה לא אגואיסטי זה הדרך שהוא ילמד להכיר אותך וזה גם מה שיגרום לו כל כך לאהוב אותך.. אם לא בא לך לצאת לבית קפה מסויים אז תגידי, אם בא לך לדבר על נושא מסויים אז תדברי.. תצאי מהחישובים בראש מה יהיה נכון עבורו ותחזרי אל עצמך וככה תוכלי להביא את עצמך באותנטיות לקשר ואין דבר יותר מושך מאשה שמחוברת אל עצמה באותנטית.

מפתח 4 תהני מהכאן ועכשיו

הרבה בנות נוטות לנתח הכל בראש זה כן יוביל לחתונה זה לא? הוא כן מה שחיפשתי, הוא לא? כל זה קורה בראש המון מחשבות.. מה שמונע מהם להתמסר לכאן ועכשיו..אני ממליצה לך לצאת מהראש ולהיכנס לגוף. כיף לך עכשיו? מעולה אז תמשיכי תהני מהרגע תהי מחוברת לגוף שלך יש לך אינטואיציה תעשי מה שנים לך ואם משהו לא נעים לך תשמרי על הגבולות שלך. כשתהיי נוכחת כאן בהווה מהר מאוד הגוף שלך יכוון אותך אם הבחור הזה רלוונטי או לא אז במקום לנתח ניתוחי עומק.. בשטח תרגישי בגוף אם בא לך להיפגש איתו? ובקשר עצמו תדאגי להנות מתוך קשב אל עצמך.

מפתח 5- את לא בררנית

פעמים רבות אם תקופת החיפוש אחרי בן זוג מתארכת נשים רבות מתחילות לשמוע מאחרים וגם מעצמם שיפסיקו להיות בררניות ושיתחילו להתפשר או להכיר במציאות שזה מה יש..אז לא לא ולא!! מזה השטויות האלו מדובר פה על בן זוג ברור שאת רוצה להרגיש שזה האחד שיועד עבורך.. איך הזוגיות תראה אם הנקודת התחלה שלנו הייתה שבתחושה שלי התפשרתי..??אז לא את לא בררנית את אשה בריאה בנפשך שרוצה את מה שמגיע לך.. אם לא בא לך לצאת עם מישהו סמכי על עצמך.. אם בא לך לסיים דייט אל תמשיכי בכוח כשהגוף שלך מתנגד.תזכרי הבחור שאת רוצה מחכה לך והוא האחד שיגרום להרגיש שאת אהובה ללא תנאי ושהוא יעשה הכל בשבילך אין שום צורך להתפשר ברגע שתפעלי מתוך חיבור אל עצמך תביני שאת טובה בדיוק כמו שאת, תתני מקום לפחדים שלך תשימי את עצמך במרכז תהיי קשובה לתחושות שבגוף ותהני מהכאן ועכשיו את תגלי שאת בעצם מתקרבת אל עצמך מה שיקרב אותך בצעדי ענק אל עבר הבחור המיוחל!!זכרי נועדת לזוגיות קרובה ואוהבת,

נועדת להרגיש שיש לך שותף אמיתי ושאת אהובה ללא תנאי..

הדרך אליו תמיד תעבור דרכך. 

בברכת בשורות טובות בקרוב -

לקבלת טיפים תוכן וכלים נוספים בחינם מזמינה אותך להצטרף אלינו לקבוצה בפייסבוק "עפות על החיים עם אלישבע גרוניך". 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

5 המפתחות שיקדמו אותך בצעדי ענק אל עבר מציאת זוגיות

כשאני נפגשת עם נשים שמחפשות בן זוג תמיד בשיחות איתן עולה המון כאב ותסכול.. למה אחרות מוצאות בקלות ואני לא? למה אצלי הנושא תקוע? יש כאלו שמרגישות שכבר ניסו הכל ביקשו מחברים שיכירו להן, יצאו עם כל מי שרק אפשר ונאדה שום דבר לא מתקדם.. ולכל התסכול הזה מתלווה החשש הגדול האם אי פעם אעמוד מתחת לחופה.. ומה עוד אני צריכה לעשות כדי להגיע ליעד הנחשף??

לרוב נשים חושבות שאם יתאמצו יותר אז התוצאה תגיע.. אולי אם יפנו לשדכנית או שבדייט הבא ממש ינסו להיות קלילות וזורמות אז זה ילך..

וכאן אני רוצה לפתוח את הראש לכיוון חשיבה קצת אחר.. לא צריך להתאמץ!!

כדי לבנות מערכת יחסים קרובה ואוהבת עם אדם נוסף, הבסיס הוא קודם כל מערכת יחסים קרובה ואוהבת עם עצמי..רק זה יאפשר לי להיות פתוחה לקבל אהבה כמו שאני רוצה.. באמת להיפתח ולאפשר לעצמי ליצור את הזוגיות עליה את חולמת מליווי של הרבה רווקות יש 5 מפתחות שחוללו שינויים מבורכים והקפיצו אותם אל עבר מציאת זוגיות. 

ואני רוצה לחלוק אתכן אותם כאן:

*שרייני לעצמך מקום להערב>>, 09/01/22 12:24
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.