הכירו את אנה אשורוב המהממת, רווקה בת 28 חוזרת בתשובה מראשון לציון עובדת במוקד טלפוני בתחום הביטוח.
רגישה חמה ונעימה, מלאה בחן יופי ואצילות, אוהבת לתת, לעזור ולשמח את הזולת. סדר וניקיון, מעניקים לה שלווה ושקט פנימי אמיתי ליצור ולכתוב תובנות אישיות על החיים ועל עצמה. אוהבת גם לבשל, לשמוע מוזיקה, לצחוק ולראות את היופי האור והטוב.
מתחזקת ושואפת להתקדם ביחד עם בחור שהוא גם בעל תשובה או קשור לזרם של חב"ד. מאמין וקרוב לקב"ה, חכם ורגיש, רחב לב וחם עם חוש הומור ושמחת חיים, שאוהב לתת לעזור ולארח. האם זה אתה?

מה חשוב לך כשאת מסתכלת על פרופיל באתר?
שיהיו תמונות, זה משדר אמינות, נותן תחושה של ביטחון בשלב הראשוני, ביצירת הקשר, כשאת פונה למישהו נוכח, ולא לדבר עם קיר ללא תמונה, ללא ראש.
מה התכונות שחשובות לך בבן זוג?
שיהיה בעל חוש הומור(גם עצמי), שידע לקחת את הדברים בקלילות, בעל לב רחב, אוהב אדם, אנושי חם ונעים. ושיאהב בעלי חיים, ויש לי חתול קטן ומתוק בשם דובי.אין דברים כמוהו. ::))
ממה אנשים מופתעים כשאת מספרת על עצמך בדייט?
שאני קווקזית? הרבה פעמים לא נראה כך עד שאני פותחת את הפה ומתחילה למלמל ברוסית.
מה המוטו שלך בחיים?
לעזור לעזור לעזור. הגענו לעולם על זה. על מנת לתת מענה לא רק לעצמנו אלא גם למי שנמצא סביבנו. אם יש לך את היכולות לעזור,פשוט תהיה שם, נוכח, אכפתי, שואל ומתעניין ומאיר לזולת ולסביבה.
למה דווקא שליש גן עדן?
ניסיתי מספר מקומות ועדיין מחפשת. בחרתי בשליש גן עדן אחרי ששמעתי דברים טובים על האתר ונחשפתי להמון סיפורים של זוגות שהכירו באתר.
מה המתנה שבורכת בה/ כישרון ל..?
לדבר, לייעץ. מרגישה שיש לי את הכוח למצוא את המילים הנכונות כשמישהו זקוק להם. ולכתוב, אני אוהבת לכתוב מלא, כתיבה אישית על החיים, תובנות, מחשבות ורגשות שעולים בתוכי.
מה הדייט האידיאלי בשבילך?
לשבת על כוס קפה בבית קפה קטן ואינטימי, או מסעדה טובה ואפשרי גם בחיק הטבע, באוויר הפתוח. העיקר היא האווירה והאנרגייה הטובה שיוצרת מהלב.
מה את מאחלת לכולם לרגל יום העצמאות?
אנחנו נמצאים בעולם כה מבלבל. ימין לא מסכים לקבל את השמאל, השמאל נגעל מהימין. הכל קבוצות קבוצות, ממש מחנות.
עולמנו החיצוני (זה שמחוץ לגופנו) כה מבלבל, ועולמנו הפנימי הולך בעקבותיו. הרי בשביל שבנאדם יצליח להתהלך על רגליו הוא צריך את שתיהן, הוא לא יהיה מוכן לוותר על אחת מהן, לא על ימין ולא על שמאל.
ופה אנחנו מוותרים זה על זה, מורידים זה את זה ומרגישים שאנחנו גדולים מהחיים. זה בסדר לא להסכים, הרי גם אני בוחרת צד בסופו של יום. השאלה איך אנחנו בוחרים, האם אנחנו בוחרים לרמוס מישהו על הדרך או פשוט להעצים את "אני המאמין" שלנו.
'תראו' כמה אנחנו יחד בימים אלה. יחד - יותר מתמיד!
אני מקווה שנהיה יחד ככה לא רק בזמנים קשים, אלא גם בשגרת היום יום והחיים. מתרגשת ושמחה שאני חלק מהמדינה הזו וכוחנו הוא באחדותנו.
כמה שאלות קלילות לסיום:
חנן בן ארי או ישי ריבו?
וואי איזו שאלה.
רק אומר שאני מאוד אוהבת את שניהם אגב גם את עקיבא!
דייט בחוץ או בפנים?
תלוי במזג האוויר. אוהבת שנעים לי.
אביב או קיץ? בין לבין?
אני בן אדם שקר לו כמעט תמיד, אך מתקשה גם עם החום המטורף.
טיול במדבר או יער?
יער, הירוק נותן חיות לנשמה.
צלילה או צניחה?
מפחדת ממים, לא יודעת לשחות טוב. מעדיפה לצנוח.
חושב שתוכל להתאים לאנה? מוזמן לשלוח הודעה ולגלות אם יש התאמה.
לכרטיס של אנה בשליש גן עדן - לחץ כאן

הכירו את אנה אשורוב המהממת, רווקה בת 28 חוזרת בתשובה מראשון לציון עובדת במוקד טלפוני בתחום הביטוח.
רגישה חמה ונעימה, מלאה בחן יופי ואצילות, אוהבת לתת, לעזור ולשמח את הזולת. סדר וניקיון, מעניקים לה שלווה ושקט פנימי אמיתי ליצור ולכתוב תובנות אישיות על החיים ועל עצמה. אוהבת גם לבשל, לשמוע מוזיקה, לצחוק ולראות את היופי האור והטוב.
מתחזקת ושואפת להתקדם ביחד עם בחור שהוא גם בעל תשובה או קשור לזרם של חב"ד. מאמין וקרוב לקב"ה, חכם ורגיש, רחב לב וחם עם חוש הומור ושמחת חיים, שאוהב לתת לעזור ולארח. האם זה אתה?
נעים להכיר - אנה אשורוב, 12/04/21 14:25